2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

berusa55

AlıntıUğur özür diledi
25 Temmuz 2010 / 14:00

Samsunspor'a söz vermesine rağmen son anda karar değiştirererek Göztepe'ye imza atan Uğur Kıllı, önceki gün oynanan hazırlık maçı öncesinde Antrenör İsa Turan ile bir araya geldi
MAHCUP OLDU
Samsunspor Antrenörü İsa Turan, son anda karar değiştirerek Göztepe'ye 5 yıllığına imza atan Samsunlu Uğur Kıllı ile önceki gün bir araya geldi. Kırmızı-Beyazlı ekibe söz vermesine rağmen son dakikada karar değiştiren ve Göztepe'ye imza atan genç oyunu sahaya ayak bastığında soluğu Antrenör İsa Turan'ın yanında oldu.

TURAN BAŞARI DİLEDİ
Mahcup bir şekilde Antrenör İsa Turan'dan özür dileyen ve son dakikada hesapta olmayan olayların yaşandığını dile getiren Göztepe'nin genç forveti, "Samsunspor'da oynamayı çok istiyordum. Ama kısmet değilmiş" diye konuştu. Samsunspor Antrenörü İsa Turan ise, genç forvet Uğur Kıllı'ya yeni sezonda başarılar diledi.

Kaynak: http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=43940

alperen

hesapta olmayan olay neymiş..para mı?

**KaR6**

adamın bonservisi var, bizim yönetimimiz bonservis bedelini söz verdiği halde ödemiyor, adam bonservisini ödeyen göztepeye gidiyor mecburen..

biri bana ugur nası karar vermiş bi hata yapmış anlatabilir mi? benim futbol bilgim yeterli değil sanırım, bilmediğim bir şey var galiba..

mimar55

Alıntı yapılan: Fecr_55 - 25 July 2010, 14:32:34
Bazi insanlarin soyadlari gercekten kendini belli ediyor, cok cok yakisiyor..Killi'k yapmis iste, yolu acik olsun..
Samsunspor'umuz kimseye muhtac degil sonucta..

buna katılıyorum ilhan mansız'ın kısaltmasıda İMANSIZ oluyordu.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

SerhaT55

Yenilere izin yok
Kırmızı-Beyazlı ekibin yeni transferleri, Bolu Gerede kampından sonra izine ayrılmayarak Kartepe'ye gitti. Antrenör Bahattin Güneş tarafından çalıştırılacak oyuncular, bol bol kondisyon yükleyecekler
Samsunspor'un yeni transferlerinden Hakan Bayraktar, Agbetu, Zenke, Hacı Mustafa, İbrahim Ülüm, Kılıçaslan Kopuz, Anıl Taşdemir ve Ali Kuleli'ye izin yok. Takıma geç katıldıkları ve fizik kondisyon olarak takımın çok gerisinde olan yeni transferler önceki gün oynanan Göztepe karşılaşmasının ardından özel bir minübüs ile Kartepe'ye gitti. Burada Antrenör Bahattin Güneş tarafından çalıştırılacak yeniler, bol bol kondisyon yükleyecekler.

SerhaT55

25 July 2010, 15:57:45 #2510 Son düzenlenme: 26 July 2010, 01:14:49 Serhat

Duvar gibi

Yeni transferlerden Simon Zenke, güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. İdmanlarda ve hazırlık maçlarında Zenke ile çarpışanlar, adeta duvara çarparcasına yere yığılıyor. Bu görüntü, Nijeryalı futbolcunun çok can yakacağının göstergesi gibi. (desene bankasyada sağlam adam kalmıcak :D :D

Eren Can

bencede...inşallah SİMON ZENKE,AGBETU,HAKAN BAYRAKTAR gibi adamlar bizi bu sene süperlige götürür..ayrıca sağlam bir stoper ve iyi bir golcü lazım...

SerhaT55

Tiryakiler55

kac golcü daha lazim benmi yanli$ okudum yoksa ibrahim ülüm veya zenke forvet degillermi ? ayrica anlamadigim yanilmiyosam 2 kaleci transfer etmi$iz... ahmet $ahin'de kaldi... hangi biri oynayacak bunlardan ? bo$ yere masraf gibi geliyo bana

King1965

BITIRICI GOLCUMUZ MU VAR BENMI BILMIORUM Bızım takıma adam gıbı adam son vurusu cok guzel sert sutu olacak vurdumu kalecı tutamıcak Adam lazım.. yada kıvrak hareketlerıyle dıkkat cekecek sol kanat lazım .. o maraton sol kanattan gıdecek suratlı oyuncuyu ızlerken adeta cosmalı :D

beşnumara

Alıntı yapılan: **KaR6** - 25 July 2010, 14:34:57
adamın bonservisi var, bizim yönetimimiz bonservis bedelini söz verdiği halde ödemiyor, adam bonservisini ödeyen göztepeye gidiyor mecburen..

biri bana ugur nası karar vermiş bi hata yapmış anlatabilir mi? benim futbol bilgim yeterli değil sanırım, bilmediğim bir şey var galiba..

gazetenin sallamasıdır.Uğur'un özür dileyecek bir durumu yok aksine bizimkilerin özür dilemesi gerekir sana verdiğimiz sözü tutamadık diye

Burak

SASHA YUNUSOĞLU ile anlaşılmış haber ve denge de var

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: Burak - 26 July 2010, 08:44:16
SASHA YUNUSOĞLU ile anlaşılmış haber ve denge de var

azerbaycan milli takımdanda oynadığına göre fena bir oyuncu değil.

King1965

Burak

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 26 July 2010, 09:00:25
hangı mevkı

stoper   şimdi şöyle birşey var bu vatandaş azeri olduğu için udoh u da alabilirler onu da alırlarsa tadından yenmez