2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

Burak

Alıntı yapılan: Tolga55 - 23 July 2010, 09:11:03
Ankaragücü'nden geleden futbolcular kimler acaba ?

2 si geldi anıl ve ali kuleli 2 daha ankaragücünün göndereceği futbolcular arasından seçilip kiralık olarak gelecek sanırım

King Of The North

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 23 July 2010, 09:22:08
zenke,agbetu,hakan bayraktar hep sorucam unutuyorum bunlar parayı nerden buldu acaba?

Yusuf Ziya vermiş olmasın, destek verecekmiş ya...!!!

lucarelli

Belki de Turgut'tan gelen paradır veya adamları bonservis parası vermeden almışlardır.

pitbul055

Adam gibide başkan gelirse deymeyin keyfimize :P

veis

anıl bu takımda hertürlü oynar bu kesin.alide yer yer şans bulacak bir oyuncu.şimdi kaldı 2 topçuda.onlarda iyi çıkarsa o zaman gerçekden sahada oynayanlar ve kulübedekiler savaşı çıkar.kale ve kanatlar iyi durumda.orta sahaya hakan cok teknik özellik katar murat yıldırımla.forvet akbetu zenke ali kuleli savaş.oradada sorun yok.defans bölgesi saglam durmuyor.ve bizim takımın daha dogrusu hüseyin kalparın iskenderunla felan maç yapmayı bırakıp süperlig takımlarıyla maç yapmalı artık görelim takımın gücünü.iskenderunu yenmek güç degil azda zor dişli takımlarla savaşsın şu takım.

babasamsunlu

Şu Umut Sözen miydi sol bek olan  o adam iyiydi be verseler ya onu :)

beşnumara

umut sözen 10 numero diye biliyorum abi

veis abi daha dur adamlar daha yeni yeni koşmaya başladılar.Hele bi ağustosa girelim o zman görürüz takımın gerçek gücünü

veis

ama olaya bide bu tarafdan bakalım.şimdi iskenderunun forvet hatdı ne kadar güçlü ki bizim defansı zorlıycak ve ihtiyaç varmı yokmu anlayalım.hatda bu iskenderun 3 sene önce bizim topçu olmaz dedigimiz fatih aytekini forvete almışdı.bence zor ve dişli rakip olsun ki biraz bunalsınlar.biz hersene bunaldık vallaha azda onlar bunalsın.

beşnumara

onlar bunalınca bizimkiler de bu forumdan bunalacaklar abi :) Ayrıca bizimkiler biliyor defansımız zayıf eksikler var onun için defansı zorlayacak rakip aramıyolar ;) hem ankaragücüyle hazırlık maçı yapacaktık samsunda.Bekleyelim bakalım o zamana kadar takım nasıl olur,Ankaragücüne karşı ne yapar görecez

babasamsunlu

Şu ankara gücünde Anakaraspordan gelme bi sol bek vardı bi türlü bulamadım  sen bilirsin fatih kimdi o :)

veis

bu arada babasamsunluya katılıyorum umut da düşünülmesi gerekn bir topçu.ayrıca aydın karabulut ve korayda kadro dışı kaldılar.kaldıki koray süperligde bile sayılı stoperlerden bence.alınabilir.hatda iyice havaya girdim dün ilk maçı tutdurmanın verdigi gazla :D viteki de alalım :D diyorum

berusa55

Aydın Karabulut Buca'yla anlaştı diye duydum veis dostum  :-\

babasamsunlu

Alıntı yapılan: berusa55 - 23 July 2010, 12:00:04
Aydın Karabulut Buca'yla anlaştı diye duydum veis dostum  :-\

Terbiyesiz  Aydın.. :P :P :P

beşnumara

Akan abi ben bilmem süleyman bilir ;D ;D

veis abi koray'ı abartıyosun bence.Aydın'ı da bize yedrmezler kaldı ki kendisi bankasyaya gelmez.Keşke gelse bize neler yapar neler böcek aydın :D Umut'u ankaragücü kadrosunda düşünmez bu sene ama inşaallah ankaraspora değil de bize gönderir

veis

Alıntı yapılan: berusa55 - 23 July 2010, 12:00:04
Aydın Karabulut Buca'yla anlaştı diye duydum veis dostum  :-\

bucayla ankaragücü arasındaki anlaşmazlıkdan dolayı kampdan ayrılıp ankaraya geri döndü berussa :D