2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

sadece55

Tazemeta çok kaliteli ancak tahminimce piyasası yüksek bir isim

55cem55

şuan ki forvet hattı tam hakan akmanlık..bi zenke agbetu hattının ortasında hakan bayraktar ve murat yıldırımın onunde olan bi hakan akman çok ii işler yapar...hakanın son vuruşları muhteşem gerçekten  çoookk  yazık ediyoruz

sadece55

açıkçası ben hakanın bank asya ayarında bir topçu olduğunu düşünmüyorum...Kendini hiç geliştiremedi

YaşarDoğu

Hakan Akman a bişekilde evet te Hakan Koçaraslanı napacağız :) adam bildiğin joker kaleden forvete heryere koy biçerdöver.

Tufan

abi Hakan Koçarslanın futbol felsefesi vur kır parçala bu maçı kazan. maç kazandırma konusunda biraz yeteneksiz olduğundan vuruyo kırıyo  :D

55cem55

Alıntı yapılan: Erdinc - 20 July 2010, 12:45:13
açıkçası ben hakanın bank asya ayarında bir topçu olduğunu düşünmüyorum...Kendini hiç geliştiremedi

fırsat verilse geliştirecekte adam nerdeyse 1 senedir ya kenarda ya da kadro dısı..kumaşı sağlam turguta sağlanan imtiyazlar hakana da sağlansaydı suan bonervisi tavan yapmıs 3 oyuncumuzdan birisi olurdu bence...

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 20 July 2010, 12:52:37
abi Hakan Koçarslanın futbol felsefesi vur kır parçala bu maçı kazan. maç kazandırma konusunda biraz yeteneksiz olduğundan vuruyo kırıyo  :D

hakan bence her zaman kadroda tutulmalı.yetenekleri yok ama cesur korkusuz oyuncu....Futbolcudiyemiyorum daha hiç top sürdüğünü görmedim :D

YaşarDoğu

Altay ile oynadıgımız Kupa maçı aklıma geliyor, girmesiyle çıkması birolmuştu ???

red_white

canlı bomba  :D ben güveniyorum Türkiyede en çok kırmızı kart gören oyuncu olucak

Burak

hakan akman bank asya kalitesinde değil ilk devrede de yeterince oynadığı kanaatindeyim turgut ilk oynadığı gün veya benim ilk izlediğim gün bile çok beğenmiştim ama hakan akmanda o ışığı göremiyorum. ben bu mustafa sallanbaş 'tan ümitliyim son maçta fena değildi bank asya'da rotasyonda görev alabilir ama kamp kadrosunda varmı bilmiyorum

SerhaT55

Alıntı yapılan: Burak - 20 July 2010, 13:19:10
hakan akman bank asya kalitesinde değil ilk devrede de yeterince oynadığı kanaatindeyim turgut ilk oynadığı gün veya benim ilk izlediğim gün bile çok beğenmiştim ama hakan akmanda o ışığı göremiyorum. ben bu mustafa sallanbaş 'tan ümitliyim son maçta fena değildi bank asya'da rotasyonda görev alabilir ama kamp kadrosunda varmı bilmiyorum
var ve baransel  oda son macta oynamıstı ve iyi oynadydı

sunbeam

**KaR6**

agbetu şu an samsunda, hakan bayraktar da sağlık kontrolunde, kesin bilgi..

ama bu demek değildir ki imza atacaklar, ben hala inanmıyorum ;D

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 20 July 2010, 14:21:27
agbetu şu an samsunda, hakan bayraktar da sağlık kontrolunde, kesin bilgi..

ama bu demek değildir ki imza atacaklar, ben hala inanmıyorum ;D

ben artık inanıyorum tff başkanı mahmut özgener araya girmiş agbetu transferi için dün aks tv deki spor55 programında atilla abi söyledi

erkutdem55

Agbetu ve Hakan Bayraktar takıma katılırsa,2-3 transfer daha yapabilirsek,bu takım bu sene en az play-off oynar kanaatindeyim.