2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

sunbeam

20 July 2010, 10:27:09 #2220 Son düzenlenme: 20 July 2010, 10:29:37 sunbeam
Alıntı yapılan: beşnumara - 20 July 2010, 01:25:19
http://www.diyarbakirspor.org/haberler/6014-ibrahim-olum-samsunsporda.html

bu haber hakkında bilgisi olan var mı?

Adamin ismini ölüm yapmislar yaw. ;) Bana görede Hakan Akman affedilsin daha iyi.

King1965

**KaR6**

mehmet yıldız tarzında bir forvetmiş.. özellik olarak ihtiyacımız olan isim ama performans olarak ne verir bilemeyeceğim..

mehmet yılmaz

La kardeşim kimdir bu İbrahim? Diyarbakır'dan topçu mu çıkmış? Yeter artık!!! Nerede Hakan Akman? Yazıklar olsun sizin gibi kafalara.

**KaR6**

istatistik olarak fena değil ama bakalım.. hakan akman buyuk ihtimal atakumdadır, nerede olacak..

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 20 July 2010, 11:45:02
mehmet yıldız tarzında bir forvetmiş.. özellik olarak ihtiyacımız olan isim ama performans olarak ne verir bilemeyeceğim..

kesinlikle abi katılıyorum.istatistikleride kötü değil.Zaten sağda zenke solda agbetu oynar...ortada pivot santrafor ile coşarız.Zaten Sivasspor ve diyarbakır  taraftar sitelerinde Doğunun Hakan Şükürü yazıyor hep.Tabi abartmadır ama bekleyip görmek gerek.Savaştan iyidir herhalde

babasamsunlu

Güreşçi aramıyoruz Mustafacım golcü arıyoruz :D :D

**KaR6**

güreşçi arasak seni alırız zaten abi :) adem gezici gibi bi omuzda 3 metre uçan forvetleri izleyesin varsa bilemem ama ben biraz da güreşçi arıyorum şahsen :)

babasamsunlu

hahah :D :D ne bilim ben memet yıldızı pek beğenmediğim için direk sana salladım işte :D azcık senin istediğini izleriz o zaman ne yapak..Bu sene çok günahkar olacaz çook..Hemde ramazana denk geliyor :D

mehmet yılmaz

Bu demektir ki Fatih Yiğiuşağı transferini yapmayacaklar.

İBRAHİM ÜLÜM   
Kişisel Bilgiler 
Doğum Yeri  : SİVEREK 
Doğum Tarihi  : 17 Eylül 1983 
Uyruk : TC 
Futbolcu Temsilcisi : 
Lisans Bilgileri 
Lisans No  : 277751 
Kulüp  : DİYARBAKIRSPOR 
Sözleşme Başlangıç T.  : 21 Ağustos 2009 
Sözleşme Bitiş T.  : 31 Mayıs 2011

Maçlar Attığı Goller Kartlar Oyuncu Hareketleri Milli Maçlar Genel 

Maç Kategorisi Toplam Maç Toplam Gol
Türkiye Kupası 3 0
Turkcell Süper Lig 8 0
TFF 3. Lig 34 17
TFF 2. Lig 111 37

iyi istatistik bu oluyor demek ki, üstelik 27 yaşında bir adam daha hiç bank asya oynamamış. d.bakır hiç bir zaman kadrosunda düşünmemiş. benim hiç içime sinmedi. bu adamlarla mı hedefe gideceğiz? savaş'tan iyi olmadığı kanısındayım.

**KaR6**

valla benim istediğim adam bu değil de, bize layık gördükleri bu.. o tarz bi topcunun iş yapabileceğini düşünüyorum.. zamanında o mehmet yıldız sivasi tek basına cıkarmıstı bu ligden..

AntZ

Alıntı
İbrahim gitti; Tazemeta gitmek istiyor

Diyarbakırspor'un 6 sözleşmeli futbolcusundan biri olan İbrahim Ulüm'ün Samsunspor'la anlaştığı öğrenildi. Ayrıca Kamerunlu Tazemeta Menajeri aracılığıyla ayrılmak istediğini belirtti.

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20100720/ibrahim_gitti_tazemeta_gitmek_istiyor.html

kabacevizli55

buı tazemete pahallımıdır ki bize gelse tsye ne döşemişdi 2 tane

babasamsunlu

İyi topçuydu bencede..Ama sanmıyorumm bize gelsin...Pahalıydı sanırım biraz..

celebi

bize zenke ile agbetu yeter zenci olarak