2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

Tufan

oooo murat yıldırım diye bağırdığımız ufak tefek orta sahada bi adam var bu o olmasın  ;D :D

babasamsunlu

Ali içine şeytan mı kaçtı kardeşim ..  :o :o :o :o

Burak

murat yıldırım yıldırımoğulları beyliğinin hünkarı yıldırım beyin en ufak oğlu olup gençlik yıllarında samsun valiliği yapmış saygıdeğer tarihi bir kişiliktir isim yanlışlığı var sanırım transfermarkt. da

emre

süleyman abinin kullandığı kimyasallar forum üzerinden bulaşıyor olabilir mi acaba??

YaşarDoğu

Ramadan üstelik Almyanda yaşıyosun, 2008 de takıma katılmış , geçen 2 sezonda bir maçın kadrosuna baksan Yıldırım Muratı kadroda görürsün.

@emre

Kimyasal kullanmıyorum kanser yapıyor  ??? :o pıt ile işimi görüyorum. ;)

babasamsunlu

Samsun55ramazaN

Gecdigimiz sezon oynamis, ben pek takib edemedim ..
youtubeye murat yildirim samsunspor yazarsaniz cikiyor

Akyol

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 19 July 2010, 11:33:19
Ali içine şeytan mı kaçtı kardeşim ..  :o :o :o :o
Abi SAMSUNSPOR'luyum diyen birisi nasıl oluyor da Murat Yıldırım'ı tanımıyor! Kesinlikle siteye girip birileri bana sataşsın diyen birisi bu arkadaş! Sabah sabah gazeteyi elimize alıyoruz abuk subuk haberleri görüyoruz üstüne bunları görüyoruz...

55JNR55

biliyoruz dostum biz tribünde takımı toparlasın diye murat yıldırıma dua edip duruyoruz kaç sezondur ;)

Jnr.Serkan

Taş devrindemi yaşıyorsun dostum ? bakim şöyle bi evet andırıosn.Valla android  ::)

Sercan

bjk nın Q7 sinden daha büyük bir transfer bu M77  :D :D Ah birde Orhan Taşdelen'i alabilirsek süper olur.. ;D ;D

YaşarDoğu

babasamsunlu

:D :D

Bu arada sevgili ramazan55Samsun yurt dışında olduğundan ve takımı geçen sene takip edemediğinden dolayı sana kızmıyorum..

Ben Orhana kızıyorum..
Aslından ben Orhandan başkasına kızmıyorum..
Bu kadar da ibnelik yapılmaz diyenlerede kızmıyorum..
Başka diye soranlara inat sadece Orhan a kızıyorum.. :D :D

celebi

babasamsunlu

Ne bilim içimden Orhana kızmak geliyor.. Ne me lazım Orhan diye birini alırsak ben peşinen kızayımda üstümde kalmasın :D :D