2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

vanlioglu

@ant55   ona tıkladım da teşekkürünüzü bu mesajdan silemezsiniz felan die mesaj çıkıo :S

beşnumara

Murat yıldırım şu sekiztraşın ;D ispanyadan süper transferi değil mi yoksa benm kafam mı iyi  :D

vanlioglu

ciddi ciddi sorumun cevabını merakla bekliorum. eğer hakkaten samsunsporluysa bu soruyu sormak için kafayı baya güzel yapmak lazım  ;D hiç bu kadar güzel kafam olmadı ne içtiğini soracam  :)

Burak

murat yıldırım maradona 'nın torununun dayısının oğlunun arkadaşının ajax altyapısınından takım arkadaşı nasıl tanımazsın?!!!

celebi

murat yıldırım diye biri yok bizde birader

Burak

transferle hem alakalı hem alakasız ama denge gazetesine göre serkan aykut bizi tff'ye şikayet etmiş 250 bin tl için

celebi

babasamsunlu

Valla ben Serkan da gram suç göremiyorum.Kaç senedir sesini çıkarmıyor adam..Arada  üç beş bişi ödeyin daa kardeşim..  >:( >:(

55_OrHaN_55

acınacak durumdayız ya. turgutun transfer parasını göz açıp kapatıncaya kadar cebe indirdiler, şimdi 1 yıldır almaya uğraştığımız agbetuya imza attırabilmek için para dileniyorlar. bunlara değil kulüp, bakkal dükkanı bile teslim etmemeli...

celebi

bugün imza attıtacaklarını söylemişlerdi. bakalım ne yapacaklar. bu arada bugün ilk hazırlık maçımızı yapacağız saat 17:30 da birilerinden haber alsakta maçın gidişini takım kadrosu falan

Samsun55ramazaN

valla bilmiyorum bende,   transfermarkt.de  orda samsunsporun kadrosunda yer aliyor bu oyuncu .
o sayfa hep güncelleniyor. Asli varmi acaba ? 06.2011 a kadarda sözlesmesi var yaziyor ?

Akyol

Yanlışları var transfermarket.de bu kadar da atılmaz! Murat Yıldırım kim yaa Allah bilir Ahmet Şahin falanda vardır bizim takımda? Bizlerle bu yanlış bilgiyi paylaştığın için sağol dostum ;)

emre

Akyol

Alıntı yapılan: emre55 - 19 July 2010, 11:27:25
şaka değil mi bu?? kamera nerde??
Birazdan sallayacaz! elimizi bu arkadaşa! Birader şaka mısın gerçek misin şu sıkıntılı günlerimizde bizimle kafa mı buluyosun?

celebi