2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

**55

fanatik gazetesinde gs li halk gazetesinde SAMSUNSPORLU olan adamlarla zaten işimiz olmaz...tanju kendini kendisi yapan yere değilde paraya doyduğu yere sahip çıksın..

germencisse

Samsun'da şov başladı !!!

Hedefini Süper Lig olarak belirleyen Samsunspor, üç oyuncuyla anlaşmaya vardı. Kırmızı-Beyazlılar, Fransa'nın Strasbourg takımından Zenke, Sivasspor'dan Agbetu ve Altay'dan kaleci Kılıçarslan'ı kadrosuna kattı.

Kılıçarslan ve Zenke Gerede kampına katılırken, Agbetu ise pazartesi günü takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Samsunspor'un Hakan Bayraktar'la da görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi

Kaynak:Fanatik Gazetesi

celebi

55(tuncay)55

arkadaşlar fatih yigitusagı kampa katıldımı türkiyeye uçak bileti bulamadıgı için gelememişti ama az önce facebook'taydı o ayrı mesele zzzzz zzzzz zzzzz  .:.:. .:.:. .:.:.

_Jack Daniels_

17 July 2010, 13:45:09 #2104 Son düzenlenme: 17 July 2010, 13:47:02 _Jack Daniels_
TEK SORUN PARA
17 Temmuz 2010 / 13:39
Samsunspor'un prensipte anlaşmaya vardığı ancak maddi imkansıklar yüzünden bir türlü imza attıramadığı Agbetu ve Hakan Bayraktar'ın transferi şu anlık askıya alındı. Her iki oyuncudan Salı gününe kadar süre isteyen yönetimin para arayışı hızlandı

ASKIYA ALINDI

Samsunspor'un daha önce prensip anlaşmasına vardığı Sivassporlu Agbetu'nun transferinin gerçekleşmemesinin arkasındaki nedenin tamamen ekonomik olduğu anlaşıldı. Kırmızı-Beyazlı ekibin bundan bir hafta önce anlaştık dediği ve Samsun'a getirdiği Nijeryalı futbolcu, imza atmak için para bekliyor. Yönetimin kasasında nakit parasının olmayışından dolayı yaklaşık 5 günden bu yana Samsunspor'dan haber bekleyen Agbetu, başka takımlardan gelen teklifleri değerlendirmeye başladı bile.

TEKLİF YAĞIYOR

Kırmızı-Beyazlı yönetimin para bulup bir an önce Agbetu'ya imza attırma gayretinde olduğu ifade edilirken yine başka bir flaş transfer Hakan Bayraktar'da da en büyük sorunun para olduğu su üstüne çıktı. Samsunspor İkinci Başkanı Erkut Tutu'nun kaynak bulmak için İstanbul'a gittiği ve yaptığı çalışmalardan şu ana kadar herangi bir sonuç alamadığının anlaşması yönetim kurulunda büyük sıkıntı ve strese neden oldu. Taraftarlar ise bir an evvel flaş transferlere imza attırılmasını istiyor. Özgür KALANBAK

Kaynak:Denge

celebi

berusa55

Yok bunlarda bu adamları transfer edecek g...t yooooooook  >:(

Birkaç gün sonra Agbetu ve Hakan Bayraktar'ın anlaştıkları kulüpleri okuruz!  :(

55(tuncay)55

17 July 2010, 13:51:08 #2107 Son düzenlenme: 17 July 2010, 13:53:08 55(tuncay)55
Alıntı yapılan: _Jack Daniels_ - 17 July 2010, 13:45:09
TEK SORUN PARA
17 Temmuz 2010 / 13:39
Samsunspor'un prensipte anlaşmaya vardığı ancak maddi imkansıklar yüzünden bir türlü imza attıramadığı Agbetu ve Hakan Bayraktar'ın transferi şu anlık askıya alındı. Her iki oyuncudan Salı gününe kadar süre isteyen yönetimin para arayışı hızlandı

ASKIYA ALINDI

belliydi birşeylerin oldugu yönetim bizi 5 gün güldürdü artık sezon boyu aglatır  :( :( >:(

Samsunspor'un daha önce prensip anlaşmasına vardığı Sivassporlu Agbetu'nun transferinin gerçekleşmemesinin arkasındaki nedenin tamamen ekonomik olduğu anlaşıldı. Kırmızı-Beyazlı ekibin bundan bir hafta önce anlaştık dediği ve Samsun'a getirdiği Nijeryalı futbolcu, imza atmak için para bekliyor. Yönetimin kasasında nakit parasının olmayışından dolayı yaklaşık 5 günden bu yana Samsunspor'dan haber bekleyen Agbetu, başka takımlardan gelen teklifleri değerlendirmeye başladı bile.

yönetim bizi 5 güz güldürdü artık sezon boyu aglatır :( :( >:(

TEKLİF YAĞIYOR

Kırmızı-Beyazlı yönetimin para bulup bir an önce Agbetu'ya imza attırma gayretinde olduğu ifade edilirken yine başka bir flaş transfer Hakan Bayraktar'da da en büyük sorunun para olduğu su üstüne çıktı. Samsunspor İkinci Başkanı Erkut Tutu'nun kaynak bulmak için İstanbul'a gittiği ve yaptığı çalışmalardan şu ana kadar herangi bir sonuç alamadığının anlaşması yönetim kurulunda büyük sıkıntı ve strese neden oldu. Taraftarlar ise bir an evvel flaş transferlere imza attırılmasını istiyor. Özgür KALANBAK

Kaynak:Denge

GurbetciFanatik

Ben artik yok sunu aldik yok bunu halletdik inanmiyorum.
Imza atsalar bile inanmiyorum.

Taki ilk hafta bizim formamizi giyinip maca cikann kadar transfer haberlerine inanmiyorum.

sercan5592

bi bu an transferlerı yaptıgımıza ınanmıstım ama hayalmiş..

mimar55

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 17 July 2010, 13:53:37
Ben artik yok sunu aldik yok bunu halletdik inanmiyorum.
Imza atsalar bile inanmiyorum.

Taki ilk hafta bizim formamizi giyinip maca cikann kadar transfer haberlerine inanmiyorum.

lucarelli

samsunspor.co.nr

Alıntı yapılan: 55(tuncay)55 - 17 July 2010, 13:32:45
arkadaşlar fatih yigitusagı kampa katıldımı türkiyeye uçak bileti bulamadıgı için gelememişti ama az önce facebook'taydı o ayrı mesele zzzzz zzzzz zzzzz  .:.:. .:.:. .:.:.

Fatih boluya ulaştı gece bildiğim kadarıyla,yarn sabah idmanlara başlıyor.

Burak

samsunspor.co.nr

Hakkaten bombaları patlattılar.

şerefli,karakterli habersiz gazetesinde "aldı,anlaştı,bitti" haberlerini yapan trabzonlu spor direktörü ile yayınladığı günkü gazeteleri vernikleyip dik bir şekilde alması için yaptığım görüşmeler olumlu geçti ve imzalar atıldı. pazartesi günü halkın huzurunda tek tek alacağını ve bundan sonra da alımlarının devam edeceğini söyledi.

Kaynak:Habersiz Gazetesi