2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

kabacevizli55

ntvspor bile altyazı geçti samsunspor 3 futbolcuyla anlaştı diye  büütn internet sitelerinde yazıyo eğer transferler olmazas gör o zaman rezillği

furkan5534

Alıntı yapılan: 55(tuncay)55 - 16 July 2010, 21:32:28
Tanju Ç. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a da ateş püskürdü.
Paylaş
Bugün, 21:09
Türkiye ve Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, Samsunspor'un yeniden Turkcell Süper Ligi'ne çıkmasının Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın elinde olduğunu söyledi. Çolak, "Başkan Yılmaz, geçmişte yaşananları bir kenara bırakıp her geçen gün değerini kaybeden Samsunspor'a sahip çıkmalı. Kindarlığa hiç gerek yok" dedi.Samsunspor'un efsane futbolcusu Tanju Çolak, gazetemize çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Samsun'daki Futbol Akademisi'ni ziyaret eden Çolak, Samsunspor'a destek vermeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a da ateş püskürdü. Çolak, "Sayın Başkan Yılmaz geçmişte A Takımı Operasyonu'nda yargılandığı için Samsunspor'a destek vermiyor. Böyle bir kindarlık olamaz. Küçük bahanelerin arkasına sığınarak, her geçen gün küçülen ve değerini kaybeden Samsunspor'u göz ardı etmemeli. Samsunspor'un Turkcell Süper Ligi'ne yeniden çıkması tamamen Yusuf Ziya Yılmaz'ın elinde. Herkesin dilinde Samsunspor'un borcu var. Başkan Yılmaz iki otopark verse, bir akaryakıt istasyonu kursa bu işi de çözer" diye konuştu.

dogru söluyo yaLan mı değil.al kayserispor en harıka tesıssı yaptırıor.nasıl ? neyle ?  herkez destek verıor beledıye ıs adamları vs herkez.. bizdeki baskan da hıc mı vıcdan yok ya.Allah korkusudamı yok kardesm.tmm samsun'u gercekten harıka yapmıs.ya samsun sehrının en guzel degerı SAMSUNSPOR??? eriyoruz resmen..
keşke tanju gıbı adamlar olsa yonetımde keşke

ahmetsefa55

tanju once adam olsun ondan sonra samsunsporun herhangı bır bolumunde kendıne yer bulsun
Alıntı yapılan: furkan5534 - 16 July 2010, 22:53:28

keşke tanju gıbı adamlar olsa yonetımde keşke

sadece55

tanju gibi çok sırtlan var zaten yönetimde

furkan5534

Alıntı yapılan: Erdinc - 16 July 2010, 23:12:20
tanju gibi çok sırtlan var zaten yönetimde

tanju naptı ben bilmıyorum bi anlatır mısın. Herkez öyle diyor cunku?

Ollivanders

Maradonayi almış hakkı top ver kaç. >:( >:(

radikal-fma

beğenmediğimiz vali taş ocaklarını veriyordu aklı evvel bi yerel gazeteci kimin malını kime veriyon dedi köşe yazısında valiye soruşturma açıldı amma faruk özak trabzon limanı ihalesinde bitmiş ihaleyi iptal edip tarbzonspora verdi ihaleyi ya neler neler tek sorun duyarsız şehir elin adamı vali samsun evladı belediye başkanı kıyasıda yapın

gnc bengülü

Alıntı yapılan: Erdinc - 16 July 2010, 20:49:26
düşelim de kurtulalım artık lanet olsun bu puştların elinde kaldık ya

kardeş düşsekte biz SAMSUNSPORLUYUZ.

vanlioglu

kardeşim bırak ali kuleliyi, ben paranın tamamını alacaklarından bile şüpheliyim.  :)

FaTiH_HaN

17 July 2010, 03:23:11 #2094 Son düzenlenme: 17 July 2010, 03:29:41 fatih_han55
http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/ff46c02ade78df17975f7c69ffea3be5a262c8d4b88057f2041707b26e22e39b858913d9c959501318920

http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/ff46c02ade78df17975f7c69ffea3be5a262c8d4b88057f2041707b26e04bc9ab5b905cce4197d0718920

simon zenke
goruntu cok net degil ama videodaki adam simon zenke ise cok iyi bir transfer yapmisiz top saklama ve adam eksiltme ozellikleri cok iyi istatistiklerinden de anlasilacagi gibi son vuruslar biraz zayif.

babasamsunlu

çok iyi top sürüyor ama nedense hem son pas hemde son vuruşlarda sıkıntı yaşıyor..21 yaşında olduğunu düşünürsek hocalar birşeyler katabilirse bence bişiler olabilir ..

vanlioglu

bunların aldığı topçudan da hayır gelmez. kesin müzmin sakat felandır.

lucarelli

TFF sitesine girdim. Yeni Oyunculara baktım. Hiç biri Samsunspor'da görünmüyor. Araştırmayo biraz daha derinleştirim dedim, Turguta baktım, Ankaragücünde değil Samsunspor'da görünüyor. Daha sonra üşenmedim Quaresma, Stoch ve Cana'yı da kontrol ettim. Böyle bir kayıt görünmüyor yazıyor. Galiba TFF sitesini güncel tutmuyor. Haftalık bile güncelleme yapmıyor. Çünkü Querasma Beşiktaşın avrupa kupası maçında oynadı.

cezayir55

tanju pis cakalin teki samsuna spora kendisi ne yapmis bir kurus yarari olmus mu

germencisse

Tanju zaten doğru biri olsa bulunduğu yerlede barınırdı..kimsenin yanında tuttuğu yok adamı.. :-\