2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

Burak

jilet hakkı dün dölapi de yemek yiyordu adamın yürüyecek mecali kalmamış yaa

lucarelli

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 16 July 2010, 07:35:19
Karşıyaka Erkan Ferini serbest bırakmış...Bu ligin en iyi sağ beklerinden.Keşke alınsa :-\

Transferi iyi olur. İnşallah alırlar.

erkutdem55

Agbetu Salı günü,Anıl Taşdemir ile Ali Kuleli pazartesi Gerede'deki kampa katılacakmış.

lucarelli

Anıl ve Ali Turgut'a karşılık geliyor değil mi

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 16 July 2010, 09:37:18
Agbetu Salı günü,Anıl Taşdemir ile Ali Kuleli pazartesi Gerede'deki kampa katılacakmış.

Bu kaçıncı Salı , bu kaçıncı Cuma , bırakın la bu işleri sahtekarlar.Bu adamlar takıma katılacakta , uyum sağlayacakta , antreman yapacakta... Lig baslayınca 5-6 hafta müsade edin dersiniz; uyum içindu , kondisyondu...

Bir adam tesislere kadar geldiyse imza atmadan nere gider be ahmaklar!!!

furkan5534

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 16 July 2010, 09:37:18

Bu ne be .. :@  yok salı carsamba yok persembe kampta yok cuma gelıolar boluda kampa tam gıtmek ıstıyoruz falan sımdı salı ve pzt yok bıdahakı sene gelsınler ısterlerse bu nasıl ıs ya >:( >:( >:( >:( >:( >:(

YaşarDoğu

AlıntıRize de isteyince fiyatı yükseldi

Samsunspor'un anlaşmak üzere olduğu BUGSAŞ'ın forveti Ali Kuleli'nin transferi zora girdi. Çaykur Rizespor'un da bu oyuncuyu transfer etmek için devreye girmesiyle birlikte BUGSAŞ fiyatı yükseltti
SORUN BİTMİYOR
Samsunspor'un dış transferde renklerine katmayı düşündüğü Ali Kuleli'nin kulübü BUGSAŞ ile sorun devam ediyor. BUGSAŞ ile sözleşmesi devam eden Ali Kuleli'nin transferi şimdilik askıya alındı. Samsunspor'dan sonra Çaykur Rizespor'un da Ali Kuleli için devreye girmesiyle beraber fiyati bir anda ikiye katlanan genç oyuncunun durumu belirsizliğini koruyor.

RİZE Mİ SAMSUN MU?
Ali Kuleli'nin menajeri Kanat Ayas, "Biz BUGSAŞ kulübüyle yaptığımız toplantıda bu sezon transfer olmak istediğimizi söyledik. Teklif veren kulüplerden birisiyle anlaşılması yönünde uyarılarımızı yaptık. Ali Kuleli mutlaka bir takıma transfer olacak ama bunun Samsunspor olacağı kesin değil. Çünkü Rizespor ve daha bir çok kulüp Ali'yi transfer etmek istiyor" dedi.

-----------------------

SAMSUN'A SÖZ VERDİ GÖZ-GÖZ'E İMZA ATTI

Samsunspor'un prensipte anlaşmaya vardık dediği Lüleburgazlı forvet Uğur Kıllı, İkinci Lig takımlarından Göztepe ile anlaştı. Samsunlu olan Uğur, bu etik olmayan davranışı ile herkesin büyük tepkisini çekti
KİME NİYET KİME KISMET
Samsunspor ile geçen hafta yapılan transfer görüşmesinde prensipte anlaşmaya varılan ve imza için Samsun'a davet edilen Lüleburgaz'ın golcüsü Uğur Kıllı, son dakikada yan çizdi. Kırmızı-Beyazlı ekibin renklerine katmak için büyük mücadele verdiği başarılı futbolcunun Samsun'a gelmesi beklenirken o ise rotasını Göztepe'ye çevirdi ve Sarı - Kırmızılı ekiple 5 yıllık anlaşmaya imza attı. 21 yaşındaki futbolcu oynadığı 30 maçta, 26 kez fileleri havalandırdımıştı.

GÖZTEPE'Yİ TERCİH ETTİ
Samsun doğumlu olan Uğur Kıllı, geçtiğimiz sezon 30 maçta forma giydi ve 26 gole imza atarak ligde gol krallığı tahtına oturdu. İki yıl önce Lüleburgazspor'da profesyonel olan Uğur Kıllı'nın kulübü ile 2013'e kadar sözleşmesi vardı. Samsunlu olan Uğur Kıllı'nın Göztepespor'a 5 yıllık imza atması Samsun spor kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Bir Samsunlu oyuncuya yakışmayacak bir davranış sergileyen genç oyuncuya tepki yağıyor.

----------------

Taraftar ilgi gösterdi

Mecidiye caddesini gezen Simon Zenke'yi gören Samsunsporlu taraftarlar da genç forvet oyuncusuna büyük bir ilgi gösterdiler
Simon Zenke ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren taraftarlar, Nijeryalı gölcünün Samsunspor'a gelmesine ise bir hayli sevindiler. Simon Zenke'yi çok merak ettiğini ifade eden Taraftarlar, "Kariyeri güçlü bir futbolcu. Fransa 2. Lig'inde oynamış bir isim. İnşallah Samsunspor'umuza da faydalı olur. Zenke'ye yeni sezonda başırılar diliyoruz"şeklinde konuştular.

Karış karış Samsun'u gezti

Samsunspor'un Fransa'nın Strasbourg takımından transfer ettiği Nijeryalı Simon Zenke, Bolu kampı öncesi iznini Samsun'u gezerek geçirdi. Mecidiye Caddesi'ni gezen Zenke ve beraberindekiler, Samsun'u çok beğendiğini özellikle döner ve kebabına bayıldığını
DUYGULARINI DENGE'YE ANLATTI
Fransa'nın Strasbourg takımından transfer edilen Nijeryalı forvet oyuncusu Simon Zenke, Bolu kampı öncesi Samsun'u gezdi. Menejerleri ile birlikte Samsun'un ünlü caddesi Mecidiye'yi dolaşan Simon Zenke, duygularını Denge Gazetesi ile paylaştı. Samsun'un çok güzel bir şehir olduğunu belirten Zenke, "Samsun'u çok beğendim. Deniziyle ve doğasıyla harika bir şehir. Caddeleri gelişmiş. Ancak ben en çok döner ve kebabı beğendim. Güzel bir lezzet"diye konuştu.

MAHCUP ETMEYECEĞİM
Samsunspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Zenke, "Buraya gelmeden önce Manisaspor'da forma giyen Isaac'tan güzel referanslar aldım. Samsunspor'ün Türk futbolunda köklü bir kulüp olduğunu öğrendim. Buraya şampiyonluk yaşamak için geldim. Üzerime düşeni yapmaya da hazırım. Bana güvenenleri mahcup etmemek için tüm gücümü sahaya yansıtacağım. Bu sezon Süper Lig'e çıkarak, taraftarlarımıza güzel bir hediye vermek istiyoruz. Bunu başaracağız"dedi.

Denge

kabacevizli55

beşnumara

iyi de kardeşim biz bu ali kuleliyi almak için neden uğraşıyoruz ki.Ankaragücü bize iki oyuncu verecek bonservisiyle ankaragücü halletsin sorunları biz niye uğraşıyoruz ki?

beşnumara

sadece bu kulüp mü mert ankaragücü ne iş onu anlamadım ben?

tanju55

ugur killiyi sahsen tanimiyorum ama tekkekölü oldugunu biliyorum zaten böyle kisilerden hayir gelmez samsunspora eger samsunspor böyle kisilerin eline düstüyse vay haline...

mehmet yılmaz

16 July 2010, 13:29:27 #2036 Son düzenlenme: 16 July 2010, 13:33:58 samsuni
bir transferi de pürüzsüz, adam gibi halletseler diyeceğim de çok şery istiyoruz demek ki! Yarın da "Agbetu'ya okul engeli, Samsun'a gelmeyi isteyen Agbetu'nun kız arkadaşının teyezsinin oğlunun küçük çocuklarının okul sorunu yaşaması nedeniyle sorun çıktığı, yönetimin sorunu gidermek için çaba sarf ettiği öğrenildi" diye bir haber çıkarsa hiç şaşmam. ben bu yönetimini hiç bir şabalaklığına şaşmıyorum zaten.

Ayrıca kim bilir Uğur Kıllı'ya asgari ücret mi teklif ettiler, ne yaptılar? Sonra da Samsun kamuoyuna yem olarak atın çocuğu, oh ne ala anasını satayım!!!

Son olarak bu Ali Kuleli denilen vatandaş, Hakan Akman^'dan daha mı iyidir ki, sen elindeki öz evladını kaÇIRMAK İÇİN HER TÜRLÜ DALAVEREYİ ÇEVİRİYORSUN DA rİZE İLE ARAMIZDA TERCİH BİLE YAPAMAYACAK OLAN İSİMSİZ BİRİNİN PEŞİNDEN KOŞUYORSUN? yUH...

babasamsunlu

Tufan

Alıntı yapılan: Ant55 - 15 July 2010, 15:46:02
Komplo teorisi: Yönetimin konuştuğu tutuca dilinde "transfer yapılabilmesi için oyunculara ön ödeme yapılması gerekiyor, 2,5 milyona ihtiyaç var" cümlesi, Türkçe de "tahta birileri tarafından kapatıldı ama açıklamaya cesaretimiz yok, 2,5 milyona ihtiyacımız var, bulursak sessiz sedasız tahtayı açıp transfer yapacağız" anlamına geliyor. Ne de olsa tahta kelimesini ağızlarına aldıklarında başlarına ne geleceğini ve o koltukta oturamayacaklarını biliyorlar. Tahtanın açılmasını beklerken ön görüşme yapılan futbolcuları da yürüyüşten sonra apar topar Samsun'a davet ederek tepkileri dindirmeyi planlıyorlar. Planlar tutmadı da değil, ne Adnan Bahadır'ın yazısını konuşan var ne de yürüyüşten önceki tepkiler. Mutluluktan uçuyoruz, sevgi pıtırcıkları olduk hepimiz, şampiyonlar ligi ayarında kadro kuruyoruz.

Dedimya komlo teorisi, tamamen uydurma.  :-X

taraftar bi yürüdü hemen 4-5 bomba transfer sonra bombalar bir bir elde patlamaya başladı.
şimdi komplo teorisi gerçek olabilir mi diye şüphelenmemek elde değil.
Beceriksizler.........

germencisse