2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

kabacevizli55

germencisse

Yani anlaşılan bu transferler yatacak bu taraftarı yatıştırmanın habercisi..yerel basına neden öyle dediler oda bitti buda bitti diye >:( >l<

germencisse

Agbetu imzaya geliyor

15 Temmuz 2010 / 13:20

Samsunspor'un prensipte anlaşmaya vardığı Nijeryalı oyuncusu Agbetu, bugün Samsun'da olacak

Eski kulübü Sivasspor ile aradaki pürüzleri rötarlı olarak gideren Nijeryalı oyuncu ile Kırmızı-Beyazlı ekibin bugün resmi mukavele imzalaması bekleniyor. Samsunspor yönetimi, "İkinci etap hazırlık kampımız Bolu Esentepe'ye tam kadro olarak gitmek istiyoruz. Bunun içinde gerekli ön hazırlıklarımızı yapıyoruz" diye konuştu. Öte yandan daha önceden anlaşmaya varılan genç oyuncular Anıl Taşdemir ve Ali Kuleli'nin ise Cuma günü başlayacak Bolu Esentepe kampına katılacakları açıklandı.

babasamsunlu

ya anasını satayım kafam ambele oldu..Aynı anda bu kadar bilgi kirliliği yaşanan başka bir takım daha varmıdır acep ??

germencisse

SÜPER LİG İÇİN GELDİM

15 Temmuz 2010 / 13:23

Kırmızı-Beyazlı ekibin Fransa'nın Strasbourg takımından flaş transferi Simon Zenke, gazetecilerle yaptığı söyleşide 'Samsunspor'a Süper Lig için geldim' dedi
Samsunspor'un uzun mücadele sonucunda ikna ettiği ve önceki akşam Samsun'a getirdiği Simon Zenke, dün sabah saatlerinde Menajeri Ümit Gürsoy ile birlikte Nuri Asan Tesisleri'ne geldi. Fransa'nın Strasbourg takımından transfer edilen Zenke, "Herşeyden önce Samsunspor gibi büyük bir takıma geldiğim için mutluyum. Türkiye'de futbol oynayan bir çok arkadaşımdan Samsunsporla ilgili bilgiler topladım. Ve arkadaşlarımın bana anlattıkları karşısında çok heyecanlandım. Özgeçmişi başarılarla dolu bir kulübün oyuncusu olmak gurur verici" dedi
.

YaşarDoğu

germencisse

Isaac: Samsunspor büyük takım

15 Temmuz 2010 / 13:23

Samsunspor'un yeni transferi Simon Zenke, Kırmızı-Beyazlı ekibe 'evet' demeden önce eski Trabzonsporlu Promise Isaac (Ayzek) ile görüştüğünü söyledi
Samsunspor hakkında Isaac'dan bilgi alan Simon Zenke, "Takım arkadaşım Ayzek'in bana anlattıkları karşısında çok heyecanlandım. Samsunspor'un Süper Lig ayarında bir kulüp olduğunu ve 'evet' demem halinde pişman olmayacağımı söyledi. Bende Ayzek ve yöneticilerin bana anlattıkları karşısında Samsunspor'a olur dedim. Ve şimdi bu tesisleri gördükçe bana anlatılanların doğru olduğuna inanıyorum" dedi.

celebi

atacak imzayı agbetu(inansam mnı kendime bile inanmaz oldum be kardeşim)

germencisse

http://www.beyazgazete.com/haber/2010/07/14/2009-2010-transfer-sezonu.html

SİVASSPOR

Gelenler: Mehmet Nas(Manisaspor), Ricardo Pedriel Suarez(Giresunspor), Ceyhun Eriş(Assyriska), Sedat Yeşilkaya(Kasımpaşa), Sead Ramoviç(Tromsø I.L.), Deniss Ivanovs(Ajax Cape Town)

Gidenler: Musa Aydın(Bucaspor), İbrahim Dağaşan(Bucaspor), Yasin Çakmak(-), Lucien Aubey(-), Pieter Mbemba(-), Akeem Agbetu(Samsunspor)

celebi

red_white

yok be abi rahatsızlığa alıştırdı bunlar bizi olamıyoruz  :o

celebi

dedimya ben kendime bile inanmaz oldum artık o derece yani

babasamsunlu

celebi

yakında terapi saati kuracağım burada :D :D

holigan5565

simon zenke nin facebook da sayfası var adını yazın kırmızı spor araba resmi koymuş oradan hoşgeldin mesajı atabilirsiniz adama dün hoş geldin mesajı attım teşekkür etti mesaj yollayabilirsiniz şimdi ona bizim siteden haberdar edecem