2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

kabacevizli55

zenke çok genç ama maşalllahı var.ailton vardı türkiyede onun gibi olmasa bari

**KaR6**

daha imza yok birşey yok, erken havaya giriyoruz..

babasamsunlu

Sen soktun bizi havaya.. yok şöyledir yok böyledir..bak Kıllıyı kaçırdık..Kaldık kılsızlara :D :D :D

King1965

gnc bengülü

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 15 July 2010, 12:21:32
ben ımza atmadan sevınmıorum  ;)

aynen yönetim imzalar haftaya dedi 2 hafta geçti bir tane bile imza yok.zenke ve agbetuyu aldık dedıler daha imza atırmadılar.kimse boş yere sevinmesin

King1965

bız bu oyuncuları elımızden kacırırsak o zaman bombayı bız patlatırız  >:( >:( >:( >:( >:(

adige73

Alıntı yapılan: beşnumara - 15 July 2010, 00:16:12
demek ki lobisi yok mert.diyecek bir şey yok.bu haber gerçekten moralimi bozdu :( :(
baranselin oynadığı takımda her halükarda oynar Gökhan ÖZKAN

pitbul055

harbiden sevibnmemek lazım.samsunspor bu sağı solu belli olmaz.bakarsın yarın eşşelarını topladı gitti derler.

King1965

Ben Toplu ımza ıstıorum bı bomba daha patlatsınlar Statta ımza gosterısıne gıdelım takımı havaya sokalım  >l< ;)

SerhaT55

Agbetu imzaya geliyor
15 Temmuz 2010 / 13:20
Samsunspor'un prensipte anlaşmaya vardığı Nijeryalı oyuncusu Agbetu, bugün Samsun'da olacak
Eski kulübü Sivasspor ile aradaki pürüzleri rötarlı olarak gideren Nijeryalı oyuncu ile Kırmızı-Beyazlı ekibin bugün resmi mukavele imzalaması bekleniyor. Samsunspor yönetimi, "İkinci etap hazırlık kampımız Bolu Esentepe'ye tam kadro olarak gitmek istiyoruz. Bunun içinde gerekli ön hazırlıklarımızı yapıyoruz" diye konuştu. Öte yandan daha önceden anlaşmaya varılan genç oyuncular Anıl Taşdemir ve Ali Kuleli'nin ise Cuma günü başlayacak Bolu Esentepe kampına katılacakları açıklandı.

SerhaT55

ısaac: Samsunspor büyük takım

Samsunspor'un yeni transferi Simon Zenke, Kırmızı-Beyazlı ekibe 'evet' demeden önce eski Trabzonsporlu Promise Isaac (Ayzek) ile görüştüğünü söyledi
Samsunspor hakkında Isaac'dan bilgi alan Simon Zenke, "Takım arkadaşım Ayzek'in bana anlattıkları karşısında çok heyecanlandım. Samsunspor'un Süper Lig ayarında bir kulüp olduğunu ve 'evet' demem halinde pişman olmayacağımı söyledi. Bende Ayzek ve yöneticilerin bana anlattıkları karşısında Samsunspor'a olur dedim. Ve şimdi bu tesisleri gördükçe bana anlatılanların doğru olduğuna inanıyorum" dedi.

King1965

Alıntı yapılan: Serhat - 15 July 2010, 13:19:57

BUNU SENDE BILIORSUN NEDEN TS DE OYNUORSUN  :D

kabacevizli55

Kırmızı-Beyazlı ekibin Fransa'nın Strasbourg takımından flaş transferi Simon Zenke, gazetecilerle yaptığı söyleşide 'Samsunspor'a Süper Lig için geldim' dedi
Samsunspor'un uzun mücadele sonucunda ikna ettiği ve önceki akşam Samsun'a getirdiği Simon Zenke, dün sabah saatlerinde Menajeri Ümit Gürsoy ile birlikte Nuri Asan Tesisleri'ne geldi. Fransa'nın Strasbourg takımından transfer edilen Zenke, "Herşeyden önce Samsunspor gibi büyük bir takıma geldiğim için mutluyum. Türkiye'de futbol oynayan bir çok arkadaşımdan Samsunsporla ilgili bilgiler topladım. Ve arkadaşlarımın bana anlattıkları karşısında çok heyecanlandım. Özgeçmişi başarılarla dolu bir kulübün oyuncusu olmak gurur verici" dedi.
http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=43477

kabacevizli55

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 15 July 2010, 13:23:11
BUNU SENDE BILIORSUN NEDEN TS DE OYNUORSUN  :D
[/quoteısaac ın hedefleri varmış küçük takımlarla büyük başarılar yakalamak istiyomuş ondan olabilir  :D

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: Serhat - 15 July 2010, 13:19:57

Samsunspor'un yeni transferi Simon Zenke, Kırmızı-Beyazlı ekibe 'evet' demeden önce eski Trabzonsporlu Promise Isaac (Ayzek) ile görüştüğünü söyledi
Samsunspor hakkında Isaac'dan bilgi alan Simon Zenke, "Takım arkadaşım Ayzek'in bana anlattıkları karşısında çok heyecanlandım. Samsunspor'un Süper Lig ayarında bir kulüp olduğunu ve 'evet' demem halinde pişman olmayacağımı söyledi. Bende Ayzek ve yöneticilerin bana anlattıkları karşısında Samsunspor'a olur dedim. Ve şimdi bu tesisleri gördükçe bana anlatılanların doğru olduğuna inanıyorum" dedi.

bazı arkadaşlar diyordu ya akhisarın begenmediği futbolcuyu biz niye alıyoruz şimdi belli oldu akhisar mı zenke yi begenmedi zenke mi akhisarı begenmedi