2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

sadece55

Hakan BAyraktar ön libero , Uğur Kıllı Forvet diğer söylediklerinin mevkileri doğru...

holigan5565

Akyol

Agbetu perşembe günü geliyor arkadaşlar ;)

SerhaT55

Alıntı yapılan: holigan5565 - 14 July 2010, 13:54:46
bu zenke fifa 10 da strasburg da aldım oynattım çok süratli ve güçlü.ama işbitiricilik biraz zayıf gibi.bu konuda fifaya güvenirim.
kaçtane oyuncu adı geçmezken böyle 12 sene sonra piyasaya çıktı.
imzalar meselesine gelince kaleci kılıçarslan ve emrah ,anıl,ali kuleli,uğur kıllı,hakan bayraktar,çanakkaleden gelen kemal ve hatta agbetu bunlardan hiçbirinin imza attığını göremedik bu adamları idmanda gören var mı yada imza attıklarına dair kesin bi kaynak var mı ya da kulüp neden en azından kendi resmi sitesinden açıklama yapmıyor. biz bu adamlarla anlaştık diye yoksa hala bu adamları iknaya çalışıyolarad bizim basın her tesise görüşmeye gelen adamı imzaladı diye bizimi kandırıyo.bi açıklama yaopmak bu kadar zormu.
bir de benim anıl forvedt arkası ali kuleli sağ açık,hakan bayraktar forvet arkası,agbetu sol açık,uğur forvet arkası,kemal stoper  mı oynuyor. bu bilgiler doğru mu bu adamların mevkileirni bilen varsa bilgi verirse sevinirim.
emrullah şalk dun idamandaydı bide makedon futbolcuda tesislerdeydii

beşnumara

imzaları belki bolu kampına gitmeden attırırlar belki bolu kampından sonra attırırlar son kararı vermek için.Murat yıldırımın gelecek sezon sözleşmesinin biteceğinin farkında birileri.Sözleşmesini konuşacağız uzatacağız diyorlardı :D
Ayrıca takımımızda adanaspordan mbilla ve karabükten emenike tarzı futbolcu olmasını çok isterdim inşaallah agbetu ile zenke bu isteğimi karşılarlar :)çok mu şey istedim acaba

Sercan

Alıntı yapılan: beşnumara - 14 July 2010, 14:23:46
imzaları belki bolu kampına gitmeden attırırlar belki bolu kampından sonra attırırlar son kararı vermek için.Murat yıldırımın gelecek sezon sözleşmesinin biteceğinin farkında birileri.Sözleşmesini konuşacağız uzatacağız diyorlardı :D
Ayrıca takımımızda adanaspordan mbilla ve karabükten emenike tarzı futbolcu olmasını çok isterdim inşaallah agbetu ile zenke bu isteğimi karşılarlar :)çok mu şey istedim acaba

Bende Barça'dan Messi tarzı bir oyuncu isterden.Dün idmanda Sercan'ı görünce bu isteğimde kabul oldu gibi  ??? ??? ??? 8)

beşnumara

lan olum sercan benle uğraşma  :) ne yani şimdi messi gibi bir oyuncu bize muhtaç mı kaldı onu mu diyon ;D

Ertuğrul Sağlam

14 July 2010, 15:01:27 #1882 Son düzenlenme: 14 July 2010, 17:38:13 6 Ertuðrul Saðlam
                                      Ahmet Şahin
                                      Kılıçarslan
                                   Serkan boydak
                                       Emrullah

Adem Alkaşi              Can Özgür             Ersin Veli                  Orhan Taşdelen
                             Kenan Yelek          Selmani                    Sezer Sezgin
                             Hakan Koçarslan     Kemal Tokak                
                             İsmai Hacıhafızoğlu

Abdülaziz                  Turgay               Hakan Albayrak          Murat Yıldırım             Sercan
Akem Agbetu             Mustafa Gürel      Anıl Taşdemir            Oğuzhan Azgar           Zenke
Ali Kuleli

Savaş                
                                          Fatih Yiğituşağı
                                              Uğur Kıllı Göztepe ye imza atmış.

Şu hali ile bile çok şişkin bir kadro görünümü var. Artı olarak bu kadroya Azeri futbolcu ile birlikte iki tanede Ankaragücünden futbolcu eklenecek.ve denenenlerin içimdende iki tane iyi adam çıkarsa oldukça şişkin bir kadro ortaya çıkacak.
Ama baktığımızda sağbek solbek ve pivot forvet eksikliği göze çarpıyor.

AntZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 14 July 2010, 12:04:39
evet abicim, murat yıldırımla pavlik'i de o getirmişti..

Şunu baştan söylesene be kardeşim, ben de takılmış plak gibi Akhisar'ın beğenmediği adamı bize getirdi deyip duruyorum   :-*

Şimdi gözüme girdi bu Ümit Gürsoy  ;D

erkutdem55

14 July 2010, 15:14:15 #1884 Son düzenlenme: 14 July 2010, 15:22:23 erkutdem55
Zenke'nin Akhisar'ı beğenmeme ihtimali,Akhisar'ın Zenke'yi beğenmeme ihtimalinden kat kat fazla.Fransa Liginde oynayan bir futbolcu o stadı(!) görünce ne düşünmüştür acaba.

isyan

Vaaaybe oldu 2 Nijeryali, şansımız olursa Agbetu ve Zenke iyi anlaşırlarsa, bu ikili cok can yakar !

adige73

kanat açıklarımız hala devam ediyor

Lusage

Alıntı yapılan: 35ama55 - 14 July 2010, 17:10:18
Agbetu, Kılıçarslan ve Zenke ile kesin olarak sözleşme imzalanmış.

kaynak : facebook Samsunspor sayfası.

Kulüpte çağa ayak uyduruyor sanırım. Resmi site yerine Face den duyuruyor  ;D :D

Jnr.Serkan

ben hüseyin kalparın denemeden yabancı alacağnı sanmıyorum...

lucarelli

İnşallah iyi çıkar transferler. En azından geçen seneki gibi 3 lig enkazlaarını toplamadığımız için içimde bir umut var.