2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

berusa55

Zenci zenci diye ölüyorduk ortalık zenciden geçilmiyor. Hey negro maaan   ;D

**KaR6**

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 14 July 2010, 11:53:43
Bu Ümit bizim eski futbolcu Ümit mi Mustafa.??

evet abicim, murat yıldırımla pavlik'i de o getirmişti..

babasamsunlu

valla ben bu adamın Samsunsporluluğuna inanıyorum..İnşallah bu da iyi çıkacaktır..Lem Mustafa bu sene şampiyon mu olacaz ne  :) :)

**KaR6**

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 14 July 2010, 12:06:43
valla ben bu adamın Samsunsporluluğuna inanıyorum..İnşallah bu da iyi çıkacaktır..Lem Mustafa bu sene şampiyon mu olacaz ne  :) :)

bi dur imzalar atılsın :) hala taksviye isteyen yerler var ayrıca, yetmez bu :)

ama ne yalan söyleyeyim, transfer politikasını dogru buluyorum bu sefer, genç ve gelecek vaadeden isimler alındı yerli olarak.. özellikle ugur kıllı'dan umutluyum, bakalım neler olacak.. tutarsa kafaya oynamamak için tek bir neden var, tutu tutu maşallah diyeyim :D

berusa55

Kals Tv'de bir ara spor programı da sundu Ümit Gürsoy.. İnşallah Samsunspor'umuzun menfaatlerini kendi menfaatilerinden bir nebze de olsun fazla tutuyordur! Bu sene şampiyon olmalıyız Ümit Gürsoy şampiyoooon!!!

babasamsunlu

Alıntı yapılan: **KaR6** - 14 July 2010, 12:09:28
tutarsa kafaya oynamamak için tek bir neden var, tutu tutu maşallah diyeyim :D

hahhahaha :D :D
Mesele oysa eğer ,Babasamsunlu o işi halleder  8) 8) 8) 8)

Jnr.Serkan

İyide bu adam iyi futbolcuysa neden altay ve akhisar beğenmedi ?

**KaR6**

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 14 July 2010, 12:13:26
İyide bu adam iyi futbolcuysa neden altay ve akhisar beğenmedi ?

onu ben de merak ediyorum gerçekten.. umarım parada anlaşamamışlardır diyorum.. bizim yanlış adam seçme lüksümüz yok yabancıda..

berusa55

Bu adamı gözü kapalı alacak değiliz ya Ümit Gürsoy getirdi diye. Kalpar hoca bakar eder işe yaramazsa şutlar diye umuyorum...

**KaR6**

yani, önce bir izleyip sonra alsınlar.. ben direk imzaya geldi sandım, içim rahatladı şimdi :)

hem ben hala bir önlibero, bir stoper, bir sol bek, bir de kanat istiyorum, buralara baksınlar yabancı.. özellikle kanada şart.. 10 numara olarak Türk oynatacağız sanırım.. ya uğur ya gelirse umut sözen orayı halleder..

vay bee neler konusuyoruz, heyecanlandım :)

berusa55

Öyle ya; oynadığı topa bakmadan futbolcuya imza attıracak hocaya da yönetime de dümdüz gider bu taraftar. Akıl var mantık var...

YaşarDoğu

14 July 2010, 12:28:03 #1871 Son düzenlenme: 14 July 2010, 15:52:06 YaþarDoðu
Umut Sözen in Anakaragücünden gelecekler arasındaki ismi sadece bizim gazetelerin uydurması.Kuleli yi gönderdi Ankaragücü , kim Kuleli pilot takımınn kiraladığı ;)

Umut Sözen için çok iyi diyolarsa Theo yu göndermeyen Ankara Umut u mu gönderecek.İnş. gönderirlerde kiralık olarak gödnermezler.

Geleceksede bonservisi ile gelsin.Ayrıca birileri yönetimin kocakulaklarını çekmeleri lazım.Muratın seneye sözleşmesi bitiyor.Elimizden Oktgay gibi bedavaya süper lig takımına imza atmasına hepimiz kahroluruz.

ahmetsefa55

bu ümit gürsoy benım altyapıdan hocamdı benı de cok begenırdı  :) yanı futbolcudan anlıyo dıyebılırız  :P ama altyapıyı bıraktı baska bı takıma gectı sonra bır ıkı defa gormustum   samsunsporda futbolculuk yapmıstı sanırım hatta lakabı kelebek umıttı  :D

55(tuncay)55

bu agbetu nun imzalarken fotografı yokmu yoksa daha imza atmadı mı???

holigan5565

bu zenke fifa 10 da strasburg da aldım oynattım çok süratli ve güçlü.ama işbitiricilik biraz zayıf gibi.bu konuda fifaya güvenirim.
kaçtane oyuncu adı geçmezken böyle 12 sene sonra piyasaya çıktı.
imzalar meselesine gelince kaleci kılıçarslan ve emrah ,anıl,ali kuleli,uğur kıllı,hakan bayraktar,çanakkaleden gelen kemal ve hatta agbetu bunlardan hiçbirinin imza attığını göremedik bu adamları idmanda gören var mı yada imza attıklarına dair kesin bi kaynak var mı ya da kulüp neden en azından kendi resmi sitesinden açıklama yapmıyor. biz bu adamlarla anlaştık diye yoksa hala bu adamları iknaya çalışıyolarad bizim basın her tesise görüşmeye gelen adamı imzaladı diye bizimi kandırıyo.bi açıklama yaopmak bu kadar zormu.
bir de benim anıl forvedt arkası ali kuleli sağ açık,hakan bayraktar forvet arkası,agbetu sol açık,uğur forvet arkası,kemal stoper  mı oynuyor. bu bilgiler doğru mu bu adamların mevkileirni bilen varsa bilgi verirse sevinirim.