2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

gnc bengülü

Selmani ve Zenke Samsun'da

Samsunspor'un uzun süredir gündeminde olan yabancı futbolcular Sevdail Selmani ve Simon Zenke, bugün Samsun'da olacak. Saat 09.30'da Samsun'a gelecek olan futbolcular, Menajer Ümit Gürsoy tarafından tesislere getirilecek.Menajer Ümit Gürsoy'un uzun süredir Kırmızı-Beyazlılara kazandırmaya çalıştığı yabancı oyuncular Makedon Sevdail Selmani ve Fransa'nın Strasbourg takımının forveti Simon Zenke, bugün Samsun'a geliyor.  Sabah saat 09.30'da Çarşamba Havaalanı'na inecek olan Selmani ve Zenke, Menajer Ümit Gürsoy tarafından karşılandıktan sonra tesislere getirilecek. İki oyuncunun da bugün yapılacak antrenmanlara katılması bekleniyor. Kırmızı-Beyazlıların gündemindeki bir diğer yabancı futbolcu Kamerunlu stoper Josepf Florent Obama Obama ise Bolu Gerede kampına katılacak.

kaynak: haber gazetesi

lucarelli

Coştuk be. İyi transferler yapıyoruz. En azından geçen yılki gibi enkaz almıyoruz. Bu yıl içime bir umut doğuyor..

AntZ

Alıntı yapılan: gnc bengülü - 13 July 2010, 16:38:29
Selmani ve Zenke Samsun'da

Samsunspor'un uzun süredir gündeminde olan yabancı futbolcular Sevdail Selmani ve Simon Zenke, bugün Samsun'da olacak. Saat 09.30'da Samsun'a gelecek olan futbolcular, Menajer Ümit Gürsoy tarafından tesislere getirilecek.Menajer Ümit Gürsoy'un uzun süredir Kırmızı-Beyazlılara kazandırmaya çalıştığı yabancı oyuncular Makedon Sevdail Selmani ve Fransa'nın Strasbourg takımının forveti Simon Zenke, bugün Samsun'a geliyor.  Sabah saat 09.30'da Çarşamba Havaalanı'na inecek olan Selmani ve Zenke, Menajer Ümit Gürsoy tarafından karşılandıktan sonra tesislere getirilecek. İki oyuncunun da bugün yapılacak antrenmanlara katılması bekleniyor. Kırmızı-Beyazlıların gündemindeki bir diğer yabancı futbolcu Kamerunlu stoper Josepf Florent Obama Obama ise Bolu Gerede kampına katılacak.

kaynak: haber gazetesi

Benim kafam karıştı.
Agbetu, Selmani, Zenke, Obama toplamı 4 yapıyor ve bunların içinde Zvicher de yok.

Zenke'yi Akhisarın bile deneyip beğenmemesi ve Ümit Gürsoy adlı menejer in bu adamı bize göndermesi, Akhisar tarafından beğenilmeyen futbolcuyu bize gönderen menejerin, Selmani, Fatih ve bildiğim kadarıyla 1-2 gurbetçiyi daha bize göndermesi beni açıkçası endişelendiriyor :-X

Sırf birileri para kazansın diye menejer oyunlarına gelmiyoruzdur umarum  :o

kabacevizli55

AntZ

babasamsunlu

ya zenci ddenilince aklıma nedense hep vuvuzella geliyor :D :D

Erkut anladın sen onu :D :D

gnc bengülü

Alıntı yapılan: Ant55 - 13 July 2010, 16:48:24

Zenke'yi Akhisarın bile deneyip beğenmemesi ve Ümit Gürsoy adlı menejer in bu adamı bize göndermesi, Akhisar tarafından beğenilmeyen futbolcuyu bize gönderen menejerin, Selmani, Fatih ve bildiğim kadarıyla 1-2 gurbetçiyi daha bize göndermesi beni açıkçası endişelendiriyor :-X

akhisar begenmediyse bizim hoca hiç begenmez.kaç tane yabancı geldi denenmek üzere hiçbirini begenmedi hepsini şutladı.kötü bir yabancı futbolcu almaz hocamız.kalpara güveniyorum o konuda

lucarelli

Denen oyuncuların gönderilmesi benim de hocaya inancımı arttırıyor.

YaSeF55

İlhan Ummak Elazığspor İle anlaşmış..

germencisse

Bu arada İlgar Gurbanov MİY'e transfer olmuştur..

maviay55

güle güle ilhan poponu kaldıramadın bi sene boyunca elazığspor taraftarına geçmiş olsun :)

nomak55

Alıntı yapılan: kaan - 11 July 2010, 10:22:46
BEn hala inanamıyorum :D :D :D 1 2 3 4 Transfer :D :D

Uğur ve agbetudan umutluyum.Fatihte umarım faydalı olur.Emrullahda iyi bir yedek olur düşüncesindeyim.Azerbaycanlı stoper,zicker ve ankaragücünden gelecek 4 oyuncuyla hakan bayrakta gelirse (g..tümüz kalktı) ilk ikiye oynar bu takım:D

yaw o kadar da kalksın bu zamana kadar g.tümüzü sıkıyorduk adam alamıyorduk patlama yaptık :)))

nomak55

la stopeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrr istiyoruz gol atarızda yememek lazım STOPER ALIN HEMDE 4 TANE.Bu arada agbetu muhtemelen bizde sağ kanat oynayacak ziro orada adamımız yok herif n'gonge gibi çıkmasın varya çılgın olur herifte ne vucut var

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: nomak55 - 13 July 2010, 17:45:38
la stopeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrr istiyoruz gol atarızda yememek lazım STOPER ALIN HEMDE 4 TANE.Bu arada agbetu muhtemelen bizde sağ kanat oynayacak ziro orada adamımız yok herif n'gonge gibi çıkmasın varya çılgın olur herifte ne vucut var

vücut diince benim aklımada alex abgo geldi, ona benzemesinde  :D

nomak55

Alıntı yapılan: slazenger - 13 July 2010, 17:55:18
vücut diince benim aklımada alex abgo geldi, ona benzemesinde  :D

Harbidenn alex acayip bişeydi ya adama xxxl forma kısa geliyordu forvet diye aldıydık hiç unutmuyorum bir antalyaspor  maçıydı kaleye giden topa kafa vurdu ben atacam diyye auta attı :D Florent obama obama olsun belki bize bi faydası olur mali açıdan sesi bile kulağa hoş geliyor tribünden yumruk şov için çağırırken obamaaaaaaa obamaaaaaa oley oley oley :D