2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

VE GELİYORLAR

Kırmızı-Beyazlı ekibin daha önce anlaşmaya vardığı Ali Kuleli, Anıl Taşdemir ve Agbetu'nun bugün, Gaziantepsporlu Hakan Bayraktar'ın ise yarın Samsun'da olacağı açıklandı

Samsunspor'un dış transferde renklerine kattığı Nijeryalı forvet Agbetu, Tokatsporlu Ali Kuleli, Ankaragücü'nden Anıl Taşdemir bugün Gaziantepsporlu Hakan Bayraktar'ın ise yarın Samsun'da olacağı açıklandı. Bugün ve yarın tam 4 futbolcuyla sözleşme imzalayacak Kırmızı-Beyazlı ekip bir anlamda gövde gösterisi yapacak. Kırmızı-Beyazlı ekibin transferde bombalarının bundan sonra da devam edeceği bekleniyor. Nijeryalı Agbetu ile birlikte Tokatsporlu Ali Kuleli ve A.Gücü'nden Anıl Taşdemir için bugün Nuri Asan Tesisleri'nde imza töreni düzenlenmesi bekleniyor.

Denge

berusa55

Hadi bakalım. Az yüzü gülsün bu büyük taraftarın. Yeter daaaa...  ;)

55.hakan

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 13 July 2010, 14:17:08
VE GELİYORLAR

Kırmızı-Beyazlı ekibin daha önce anlaşmaya vardığı Ali Kuleli, Anıl Taşdemir ve Agbetu'nun bugün, Gaziantepsporlu Hakan Bayraktar'ın ise yarın Samsun'da olacağı açıklandı

Samsunspor'un dış transferde renklerine kattığı Nijeryalı forvet Agbetu, Tokatsporlu Ali Kuleli, Ankaragücü'nden Anıl Taşdemir bugün Gaziantepsporlu Hakan Bayraktar'ın ise yarın Samsun'da olacağı açıklandı. Bugün ve yarın tam 4 futbolcuyla sözleşme imzalayacak Kırmızı-Beyazlı ekip bir anlamda gövde gösterisi yapacak. Kırmızı-Beyazlı ekibin transferde bombalarının bundan sonra da devam edeceği bekleniyor. Nijeryalı Agbetu ile birlikte Tokatsporlu Ali Kuleli ve A.Gücü'nden Anıl Taşdemir için bugün Nuri Asan Tesisleri'nde imza töreni düzenlenmesi bekleniyor.

Denge
Anıl ve Ali yalan oldu biliyorduk biz

Tufan

bu kadar tantanadan sonra aksilik çıkmaz herhalde söz konusu bu yönetim olunca insan hep şüpheyle yaklaşıyor.

oguz_5528

Bu transferlere bel bağlayıp hayal kurmak istemiyorum

YaşarDoğu

AlıntıBenim için büyük şeref

Samsunspor'un denemeye aldığı Samsunlu Sinan Ayary, "Benim için tribünlerinde büyüdüğüm Samsunspor'da oynamak bir şeref olur" diyor
Samsunspor'da deneme idmanlarına çıkan 23 yaşındaki Sinan Ayar "O formayı giyeyim, başka bir şey istemem" dedi. 1987 Samsun doğumlu olan genç futbolcu Irmak Sanayi altyapısında yetiştikten sonra bir dönem Etimesgut Şekerspor'da da oynamıştı. Geçtiğimiz sezonu ise Çarşambaspor'da geçirdi. Kendisini futbolcudan da öte bir Samsunspor taraftarı olarak gördüğünü söyleyen Sinan, "Benim için tribünlerinde büyüdüğüm Samsunspor'da oynamak bir şeref olur" diyor. Hücuma dönük orta saha durumunda olan Sinan için son kararı teknik heyet verecek. www.samsunspor.biz

denge

Bu haberin kaynadğı bizmiyiz?İyide böyle bi haber bizim sitede varmıydı ki yada ismi geçen futbolcunun haberi bizim sitede yapıldı mı?

sercan5592

inşallah bu sorun olmazda atarlar su ımzaları ya yeter artık yuzumuz gulsun ya yeter

55cem55

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 13 July 2010, 14:23:25
denge

Bu haberin kaynadğı bizmiyiz?İyide böyle bi haber bizim sitede varmıydı ki yada ismi geçen futbolcunun haberi bizim sitede yapıldı mı?

anasayfada vardı bu haber

YaşarDoğu

CurvaSudSamsunspor

Akşam antremanına çıkışta gidelim agbetuyu bir görelim...

babasamsunlu

Agbetu çıkacakmı idmana bilgisi olan var mı ??

holigan5565

bana göre yapılacak tarnsferlerden sonra takımın en eksik bölgesi kanatlar. hadi agbetu sol kanada geçse yedeğide sercan desek sağda abdülaziz ve ali kuleli bu yükü kaldırırmı şüphelerim var.

holigan5565

tabi bi forvet transferide gerekli şöyle sağa sola deli gibi koşan değil ayağına geldimi atan bu fatih iş yaparmı savaş daha ii olurmu bunlar şüpheli

ahmetsefa55

şu hakan akman ı harcıyacaklar gıbıme gelıyo bence bır şans ı kesınlıkle hakedıyo hakan hele sercan ve turgut affedılıp bu takımda oynadılarsa hakan 100 kere daha oynamalıdır hemde sıkıntılı forvet bolgemıze bence ılac olur cok yeteneklı oldugunu dusunuyorum

holigan5565

izlediğim kdarıyla  hakan direk forvet değil daha çok ikinci forvet olarak iş yapar gibi kalpar bu takımı kesinlikle tek forvet oynatıp orta sahadaki kalabalığı bozmaz hakanda direk golcü olmadığı için kalsa bile yeri yedek olur bu takımda benim golcü dediğim beleşçi tabir ettiğimiz aradan çıkıpta sadece goll atacak bir golcü duracağu yeri bilip  basitçe gol atan