2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

germencisse

Alıntı yapılan: furkan5534 - 13 July 2010, 08:28:27
Altay'lı Şehmus'tan Haber Yok Dimi ?

Şehmus Özer MİY'e transfer oldu..

Jnr.Serkan

13 July 2010, 09:49:57 #1786 Son düzenlenme: 13 July 2010, 09:53:07 Tuareg55
Sivasspor Teknik Direktörü: Ligde bize çok büyük katkı verecek. Onu keyifle takip edin

COK YETENEKLİ
SİVASSPOR taraftarı, Tunuslu Taider, G.Afrikalı Van Heerden ve Malili Keita transferleriyle büyük coşku yaşarken teknik direktör Muhsin Ertuğral başka bir oyuncuya dikkat çekti. Almanya'nın Freiburg takımından aldıkları Rahman Soyudoğru'nun çok yetenekli olduğunu söyleyen Ertuğrul, "Ondan çok şey bekliyorum" diye konuştu.

AKORT AYARI
ERTUĞRAL,Rahman'ın kısa sürede kendini ispat edeceğini belirterek şöyle konuştu: "Alman kamuoyu üzerine titriyordu. Rahman'ı keyifle takip edin. Çünkü Sivasspor forması altında çok büyüyecek. Ona yardımcı olacağım. En büyük avantajlarından biri de Sivaslı olması." Ertuğral takıma akort ayarı yapmaya çalıştığını da sözlerine ekledi.

Almanya Ikinci Liginden SC Freiburgda oymayan Rahman Soyudogru da gelecek vaadeden gurbetcilerimizden 19 yasında 1,81 boyundaki Rahman gecen sezon 26 macta 21 gol atmış.
Ayrıca Almanya U20 takımında oynuyor.

erkutdem55

Birisi bu başlığı hackledi sanırım.5 yıldır alıştığımız başlığa hiç benzemiyor.Transfer haberleri havalarda uçuşuyor.

Akyol;

''Kabus geri döndü'' pankartını raftan çıkarmaya hazırlan.

Bu sene çok kullanacağız galiba.

Sercan

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 13 July 2010, 10:45:49
Birisi bu başlığı hackledi sanırım.5 yıldır alıştığımız başlığa hiç benzemiyor.Transfer haberleri havalarda uçuşuyor.

Akyol;

''Kabus geri döndü'' pankartını raftan çıkarmaya hazırlan.

Bu sene çok kullanacağız galiba.

Abi o pankartı bir kere kullandık,az daha düşüyorduk  ;D ;D

erkutdem55

Ben demiştim Adana maçından sonra kullanalım acele etmeyelim diye  ;D ;D

Bu sene o pankartın gerçek hakkını vereceğimizi hissediyorum.

Akyol

Bu sene o pankartı kullanmayız istediğimiz randımanı alamadık :) Bende yüzümde sırıtmayla dolaşıyorum son bikaç gündür ama imzaları görmediğim her gün biraz daha işkilleniyorum. Tamam futbolcular geliyor gidiyor ama neden hala bir imza töreni vs. yapılmadı?

Kılıçaslan konusunda gayet güzel bir transfer olur diyorum. Sonuçta lig uzun maraton hatırlayın buca maçı Ahmet kırmızı kartı gördü giresunda yaşadıklarımız malum! Bakıldığı zaman büyük bir aksilik olmazsa bu yıl Ziraat Türkiye Kupası'nda da boy göstereceğiz sanırım. Bu açıdan kadromuz ne kadar geniş olursa o kadar iyi. Ee tabi hocamz bu geniş kadroyu umarım layıkıyla oynatır ama önce imza ;)

isyan

Bu sene Play-off garanti, ilk 7-8 Maci kazasiz belasiz atlatirsak, Süper Lig´e cikarik. Birde T.Kupasi var trabzon´un grubuna bir düssek ne gzl olurdu  :)

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 13 July 2010, 09:49:57
Sivasspor Teknik Direktörü: Ligde bize çok büyük katkı verecek. Onu keyifle takip edin

COK YETENEKLİ
SİVASSPOR taraftarı, Tunuslu Taider, G.Afrikalı Van Heerden ve Malili Keita transferleriyle büyük coşku yaşarken teknik direktör Muhsin Ertuğral başka bir oyuncuya dikkat çekti. Almanya'nın Freiburg takımından aldıkları Rahman Soyudoğru'nun çok yetenekli olduğunu söyleyen Ertuğrul, "Ondan çok şey bekliyorum" diye konuştu.

AKORT AYARI
ERTUĞRAL,Rahman'ın kısa sürede kendini ispat edeceğini belirterek şöyle konuştu: "Alman kamuoyu üzerine titriyordu. Rahman'ı keyifle takip edin. Çünkü Sivasspor forması altında çok büyüyecek. Ona yardımcı olacağım. En büyük avantajlarından biri de Sivaslı olması." Ertuğral takıma akort ayarı yapmaya çalıştığını da sözlerine ekledi.

Almanya Ikinci Liginden SC Freiburgda oymayan Rahman Soyudogru da gelecek vaadeden gurbetcilerimizden 19 yasında 1,81 boyundaki Rahman gecen sezon 26 macta 21 gol atmış.
Ayrıca Almanya U20 takımında oynuyor.

Bu Rahman sanırım akşam antremanında denenen futbolcular arasında vardı ve en dikkat çeken isimdi.

Lisandro Lopez - Serkan İşlek @ Akşam antremanında denenenler arasında uzun boylu ve attığı goller ile dikkat çeken çocuk bu değilmiydi?

Jnr.Serkan

Rahmanın tipini bilmiyorum abi ama o uzun boylu futbolcu çok iyidi gerçekten.Eğer oysa hakikaten çok iyi transfer olur.Ayrıca sivasspor denemeden aldı bu futbolcuyu.Samsunsporda denenceğini sanmıyorum abi  :-\

lucarelli

Aslında Muhsin Ertuğral'a danışıp afrikadan ucuza kaliteli adamlar bulunabilir. Muhsin Hoca yıllarını Afrika futboluna vermiş, o bölgede çok tanınan ve sevilen bir sima. Oradaki oyuncuları da muhtemelen çok iyi tanır.

sercan5592

Burak

YaşarDoğu

17.30 akşam idmanı saati , ama kulübü arayıp sormakta fayda var.

55(tuncay)55

pter pavlik ayrıldımı takımda mı inş. takımdadır

Burak