2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

sayın dogan

Tufan

3-5 saat siteye girmedim 6-7 futbolcunun ismi geçiyor hemde 2. 3.ligten vasat oyuncular falanda değiller. önce imzaları görelim ama ümitlenmemek elde değil.

LisandroLopez

Ahmet Şahin'le kesin olarak anlaşıyorsun,Ç.Rize'nin (Ligin en çok gol yiyen takımlarından birinin) 3.maç oynayabilen kalecini alıyorsun,
Serkan Boydak denen kova'yı takımda tutuyorsun,Ve Altay'lı Kılıçarslan ile anlaşma yolu arıyorsun.
Sanırım bir maça iki kaleciyle çıkmayı düşünüyor bizim yönetim.

YaşarDoğu

Serkan Boydak ın kova olduguna katılmıyorum, 2 defa izledin.Biri Buca biri kupa maçı Altay olması lazım.

2 maçtada oynamayan bir takım vardı sahada , defans yoktu.Serkanın Buca da çıkardıklarını da gördü bu gözler.Kova diye nitelendirilecek kdar da kötü kaleci değil Boydak.

radikal-fma

anladığım kadarıyla yönetim bu futbolcularla prensip anlaşmasına varacak ve diyecekki ben görevimi yaptım amma param yok ey zenginler (Galip Öztürk) pamuk eller cebe  diğer işadamları  sayın tüfenk dışında kayıtsız kalacak ihale galip babaya kalacak işin güzel tarafı transferde bizzat sayın millet vekilimiz fatih öztürkünde bulunması demekki bu seneyi ciddiye alıyoruz allah yardımcımız olsun kış kış tahta kış kış yallah tahta yallah :D

beşnumara

Alıntı yapılan: radikal-fma - 12 July 2010, 23:52:44
anladığım kadarıyla yönetim bu futbolcularla prensip anlaşmasına varacak ve diyecekki ben görevimi yaptım amma param yok ey zenginler (Galip Öztürk) pamuk eller cebe  diğer işadamları  sayın tüfenk dışında kayıtsız kalacak ihale galip babaya kalacak işin güzel tarafı transferde bizzat sayın millet vekilimiz fatih öztürkünde bulunması demekki bu seneyi ciddiye alıyoruz allah yardımcımız olsun kış kış tahta kış kış yallah tahta yallah :D
o dediğin 20 gün önce oldu.bir kaç futbolcuyla anlaştılar ama para olmadığı için anlaşamadılar

radikal-fma

imzalar atılmadan inanmam son seneler benim piskolojimi bozdu
Alıntı yapılan: beşnumara - 12 July 2010, 23:54:47
o dediğin 20 gün önce oldu.bir kaç futbolcuyla anlaştılar ama para olmadığı için anlaşamadılar
imzalar atılmadan inanmam son seneler benim piskolojimi bozdu

55(tuncay)55

herşey bu kadar güzel gidiyorken inş. bi aksilik çıkmaz.
(tütütütü maşaallah nazar degmesin)

AntZ

Alıntı yapılan: 55(tuncay)55 - 13 July 2010, 00:01:15
herşey bu kadar güzel gidiyorken inş. bi aksilik çıkmaz.
(tütütütü maşaallah nazar degmesin)

Taraftar yürüdü güzel şeyler oluyor, koşsa neler olacak siz düşünün artık  :)
Haftaya da taraftar yarı maratonu düzenleyelim  :D

furkan5534

Alıntı yapılan: kaan - 11 July 2010, 10:22:46
BEn hala inanamıyorum :D :D :D 1 2 3 4 Transfer :D :D

Uğur ve agbetudan umutluyum.Fatihte umarım faydalı olur.Emrullahda iyi bir yedek olur düşüncesindeyim.Azerbaycanlı stoper,zicker ve ankaragücünden gelecek 4 oyuncuyla hakan bayrakta gelirse (g..tümüz kalktı) ilk ikiye oynar bu takım:D

ankaragucu 4 oyuncumu verıcek bıze

furkan5534

Altay'lı Şehmus'tan Haber Yok Dimi ?

lucarelli

Transfer haberleri ile umutlanmaya başladım. Demekki yönetim siteyi yakından takip edip 120'li sayfalara gelmemizi bekliyormuş  :D :D :D

Ersin Veli takımda kaldı mı Bilen var mı? MIY'e gidiyordu.

CurvaSudSamsunspor

Takımda kaldı antremanlara çıkıyor...

Burak

kılıçarslan neden alınıyor anlamadım paramız çok sanırım? ahmet şahini mi satacaklar ne yapacaklar anlamadımki kaleci alıp duruyorlar. Bu zenke işini sevmedim bunun menejeri sanırım takım takım gezdiriyor bunları 23 haziranda akhisarda diye bi haber var aksiharhaber diye bir sitede

samsunspor.co.nr

Bu transferlerden imzalayan var mı aralarında ?

Bu haberler bizim yerel gazetelerin maarifetlerinden olabilir yine.

Görüşme evet olmuştur ama anlaşma olmamış olabilir.

Imza atılmadan inanmak istemiyorum hiçbirşeye.

Sevgiler.