2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

lucarelli

Makedon oyuncu hangi mevkide oynuyor?

AntZ

Akyol

Takımda sol bek oynayacak oyuncumuz yok. Umarım o bölgeye de transfer yapılır çok önemli geçen yıl yediğimiz gollerin çoğu o bölümden geldi ne yazık ki :( Orhan'a kızmıyorum bildiğiniz gibi ama olmuyor Orhan olmuyor ;)

germencisse

Süper Lig özlemi bitecek

12 Temmuz 2010 / 14:03

Samsunspor'un flaş transferi Akeem Oriyomi Agbetu, taraftarları heyecanlandıracak açıklamaların altına imzasını attı. Nijeryalı yıldız, Samsunspor'un Süper Lig özleminin bu yıl sona erdireceklerini söyledi

HERKES BENİ KONUŞACAK

Kırmızı-Beyazlı ekibin Sivasspor'dan transfer ettiği Nijeryalı 22 yaşındaki forvet Akeem Oriyomi Agbetu, Samsunsporlu taraftarları heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu. Samsunspor'da başarılı olacağına inandığını belirten Nijeryalı forvet, "Taraftarlarımızın bu yıl Süper Lig özlemini sona erdirmek istiyoruz. Yöneticilerimizin toplantıda bana anlattıklarının yanı sıra tesislerin güzelliği de beni ayrıca çok heyecanlandırdı. Burada performansımın tavan yapacağına yürekten inanıyorum" diye konuştu.

HEDEF VARSA BENDE VARIM

Samsunspor'un çok başarılı bir özgeçmişinin olduğunu ifade eden Kırmızı-Beyazlı ekibin flaş transferi, "O günleri yeniden yaşatmak başlatılan çalışmaların içinde olmak bana ayrı bir heyecan veriyor. Taraftarlarımız başta olmak üzere şehrinde desteğiyle yeni sezonda bu işi mutlu bir şekilde sonlandıracağımızdan bir şüphem yok. Takımın antrenmanını izledim. Tanıdığım bir kaç oyuncu var. Genç ve kaliteli bir oyuncu porföyünün olduğunu gördüm. Artık bu dakikadan sonra top biz oyuncularda" dedi.

edmontdante

Zenke ile ilgili olarak nette akhisar ve altay ile görüşme yaptığına ilişkin haberler var.menajerin biri getiriyor birini salıyor piyasaya.önceden izlemek yok araştırmak yok ne gelirse ona birileri talip oluyor işte.

Makedon stoperden bahsediliyor ama bir de Azeri stoper gündemde.Çarşamba günü geleceği söyleniyor.Acaba bu iki isim aslında aynı şahıs mı?Yanlışlıkla azeri mi deniyor anlamadım.

Kaleci Kılıçarslan ile anlaşıldığı söylentisi var.Kendisini hiç sevmem.Ayrıca 1 kaleci alındı zaten.

cembaba

Alıntı yapılan: 35ama55 - 12 July 2010, 16:14:59
Transfer trafiği çok hızlandı, yetişemiyoruz isimlere  ;D

Neden acaba bu kadar hız anlamadım gitti  :o :)

55cem55

edmontdante

Kılıcarslan kulupte.bakan gelmıs bıraz once fatıh ozturk ıle.azerbaycan mıllı takımının stoperı ıle anlasılmıs.sosa veya benzerı bır ısım.agbetu ve azerı kesın ıkı yabancı.dıger yabancı makedon denenecek.bır ganalı gundemde.sıvastan rahmanla,musanın tavsıyesıyle ılgılenılıyor.

Akyol

Abi 4 olmuyor mu yabancı azeri,makedon,agbetu ve gana'lı. Yabancı sınırlamasında Türki devletler konusunda kısıtlama yok mu?

AntZ

12 July 2010, 18:09:05 #1749 Son düzenlenme: 12 July 2010, 18:11:03 Ant55
Kılıcarslan ile de anlaşılırsa bu ligin en iyi 2 kalecisine sahip olacağız, geçen sene Okan ve Cengiz'li günler aklıma geldi de  .:.:.

Alıntı yapılan: Akyol55 - 12 July 2010, 18:08:06
Abi 4 olmuyor mu yabancı azeri,makedon,agbetu ve gana'lı. Yabancı sınırlamasında Türki devletler konusunda kısıtlama yok mu?

3 yabancı + Türki Devletlerden 2 oyuncu

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: edmontdante - 12 July 2010, 18:02:17
Kılıcarslan kulupte.bakan gelmıs bıraz once fatıh ozturk ıle.azerbaycan mıllı takımının stoperı ıle anlasılmıs.sosa veya benzerı bır ısım.agbetu ve azerı kesın ıkı yabancı.dıger yabancı makedon denenecek.bır ganalı gundemde.sıvastan rahmanla,musanın tavsıyesıyle ılgılenılıyor.

abi, sana yemekte dediğim oyuncudur o zaman. Saşa Yunusoglu... ;)

Bir de Murat'ın dediği gibi türk cumhuriyeti pasaportu olanlar yabancıdan sayılmıyorlar:

Akyol

Güzel gelişmeler bunlar  :) Bilgi için teşekkürler Ant55  ;) >l<

mehmet yılmaz

http://tr.wikipedia.org/wiki/Sa%C5%9Fa_Yunuso%C4%9Flu

Bir de eğer bunlar Kılıçarslan'ı da kesin olarak alıyorlarsa eğer iki ihtimal var;

1- Ahmet Şahin'i gözden çıkardılar, yollayacaklar
2- Ahmet'e iyi bir yedek alıp, şampiyonluğa oynayacağız..

kabacevizli55

arkadşlar heralde zvicer ede kulübümüz teklif götürmüş çocukla facede konuştum biraz. emin değilim  diyo gelmekten taraftar videolarımızı şehrimizi felan videoları gönderdim iyiyse gelir inş .

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 12 July 2010, 18:26:26
arkadşlar heralde zvicer ede kulübümüz teklif götürmüş çocukla facede konuştum biraz. emin değilim  diyo gelmekten taraftar videolarımızı şehrimizi felan videoları gönderdim iyiyse gelir inş .

AlıntıSıradaki İsim Zvicer Mi?

http://www.samsunspor.biz/haber-Siradaki_Isim_Zvicer_Mi_-7689-

12.07.2010 / 13:45:52

Transferde hareketlilik göstermeye başlayan Samsunspor'umuzda ilgilenilen isimlerden birisini de Karadağlı futbolcu Krsto Zvicer olduğu söyleniyor.

Geçen sezon devre arası kampında denenen ve çok beğenilen iki yabancı oyuncudan birisi olan Krsto Zvicer Karadağlı ve 23 yaşında. 1.83 boyundaki oyuncu hem santrafor hem de kanatta oynayabiliyor. Karadağ Ümit Milli takımında da forma giymiş olan Zvicer, ülksinde Nikic takımında forma giyiyor.

Yönetim taradından kendisiyle irtibat kurulan Zvicer'in geçen sezon menajer sorunu nedeniyle gerçekleşmeyen bu transfere çok sıcak baktığı ve Samsunspor'da oynamayı çok istediği gelen bilgiler arasında. Teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın da geçen sezon çok beğendiği ve alınmasını istediği Zvicer'i kadroda görmek istediği söyleniyor.

www.samsunspor.biz

Zvicer ile görüşülmüş ama sanırım Agbetu, Uğur Kıllı ve Fatih Yiğiuşağı transferlerinden sonra vaz geçilmiş olabilir. Yine de emin değilim.