2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

beşnumara

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 11 July 2010, 13:15:42
bu çucuğun parası yüksek olur hem çok talibi varmış bize yakın tek taraftarı samsunlu olması inş gelir 2013e kadar sözleşmesi var
uğur'un birçok talibi olduğu doğru ama kendisi samsunu seçmiş ve iş bitmiş.salı gününe bir kaç kişi daha gelebilir deniliyor.Ayrıca salı günü toplu imza da olabilir.

berusa55

11 July 2010, 14:08:56 #1696 Son düzenlenme: 11 July 2010, 14:13:16 berusa55
AlıntıAGBETU SAMSUNSPOR'DA

[ 11.07.2010 ]

Kırmızı- Beyazlılar, transferde bombayı patlattı. Türkiye'de ilk olarak Turkcell Süper Ligi'nde Kocaelispor forması giyen ardından ise bu takımın küme düşmesiyle Sivasspor'a transfer olan Akeem Oriyomi Agbetu artık Samsunsporlu. Geçen sezon Sivasspor'da 4'ü Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 16 maç oynayan Nijeryalı futbolcu, dün Samsun'a geldi. Yönetimle görüşüp el sıkıştıktan sonra tesisleri gezen Agbetu, "Önemli bir takıma geldim. Samsunspor da benim gibi layık olduğu yere ulaşmak isteyen bir takım. Bunu birlikte başaracağız" dedi. Öte yandan Agbetu akşam uçağı ile İstanbul'a dönerken, pazartesi günü 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sivasspor'la, Samsunspor yönetimi masaya oturup, transferi resmiyete dökecek.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4
Alıntı
Transfer atağı

[ 11.07.2010 ]

Samsunspor'da bir yandan takım yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, diğer yandan da transferde hareketli günler yaşanıyor. Sivasspor'dan Nijeryalı Akeem Oriyomi Agbetu transferiyle adından söz ettirmeye hazırlanan Kırmızı- Beyazlılar, gurbetçi Fatih Yiğituşağı dışında Çanakkale Dardanelspor'dan Kemal Tukak, Çaykur Rizespor'dan kaleci Emrullah Şalk ve Lüleburgazspor'dan da Uğur Kıllı'yla anlaşmaya vardı. Dün kaleci Emrullah ve Kemal Tukak, Samsun'a gelerek son pürüzleri görüşüp anlaştı. Uğur'un da pazartesi günü Samsun'da olması bekleniyor. Öte yandan Samsunspor yönetiminin Turkcell Süper Ligi'nde forma giyen yerli bir orta saha futbolcusuyla da görüştüğü ve bu transferi de pazartesi günü bitireceği öğrenildi. Bütün futbolcular salı günü sağlık kontrolünden geçip ardından ise Samsunspor'la sözleşme imzalayacak.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=69263

AlıntıSelmani geliyor

[ 11.07.2010 ]

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Samsunspor'da prensip anlaşmasına varılan Makedon Sevdail Selmani de yarın Samsun'a gelerek yönetim ile görüşecek. Bayer Leverkusen'in rezerve takımının kaptanı olan 21 yaşındaki genç futbolcu, Makedonya U-21 Milli Takımı'nın da formasını giyiyor.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=69262

Mert

Agbetunun yanı sıra bu transferlerden uğur kıllı da beni heyecanlandırdı.Özellikleri hızlı ve top sürüşünün iyi olması avantajdır bizim için.Çünkü bize bu tür adamlar lazım.Ortasahaya hakan bayraktar geliyormuş.Bu adamın tecrübesinden faydalanmak lazım zira eski performansı varmıdır bilmiyorum.Çanakkaleden gelen oyuncu için pek fazla söylenecek bişey yok.Geçen sene alınan süreyya gibi bir futbolcu kalitesinde bence.Transferler devam edecekmiş hayırlısı olsun.İnşallah hedefe ulaşmak adına nokta transferler yapılır.Çanakkaleden gelen adam dışında bence iyi transferler.Tabi bu çanakkaleli çocuk için kötü konuşmuyorum ama beni pek fazla heyecanlandırmadı.

babasamsunlu

bişiler mi oluyor ne? biri süper lig mi dedi :D

beşnumara

bu kadar şeyden sonra bizim iş de fenerin şampiyonluğuna dönmesin ;D ;D :D

babasamsunlu

yürü git lem..şurda bi havaya giriyoruz..içine etme.. :D

Lusage

Yeni transferlerimiz hayırlı olsun. Her ne kadarda imzayı görmeden inanmasakta ajanlarımız diyorsa doğrudur :D

Sol beke bizimkiler Murat Ocak'ı akıl ederler inşallah. Yoksa benim tahminlerime göre Ankaragücü Barbaros Barut'u kitleyecek.  :-\

Şu takıma Theo Weeks ile beraber Koray Arslan yada Samet Albayrak ta gelirse ilk 6 için umutlanmamak elde değil.

YaşarDoğu

Samet Albayrak ortasahaya çok iyi olur hem bonservisi elindeyken ama bunlar kimi akıl hocası almışlar daha çözemedik

sadece55

AntZ

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 11 July 2010, 16:16:27
Samet Albayrak ortasahaya çok iyi olur hem bonservisi elindeyken ama bunlar kimi akıl hocası almışlar daha çözemedik

Samet'in 2012 ye kadar sözleşmesi var.

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: Ant55 - 11 July 2010, 16:28:43
Samet'in 2012 ye kadar sözleşmesi var.

SAMET ALBAYRAK
Lisans No    : 550192
Kulüp    : DARDANELSPOR A.Ş.
Sözleşme Başlangıç T.    : 17 Ağustos 2007
Sözleşme Bitiş T.    : 31 Mayıs 2010

Abi TFF böyle diyor :)

Lusage

Alıntı yapılan: 35ama55 - 11 July 2010, 16:26:14
Yabancı sayısının 10'a çıkması iyi olmadı, benım umudum Theo Weeks'i kiralarlardı bize.
Samet bu ligin en iyi 10 numarası, piyasası vardır, kolay kolay alamazlar.
Bu arada Barbaras Barut sol bek değil orta saha oyuncusu.

Keşke kiralayabilseler.  :'(

Ben Barbaros'u sol bek olarak biliyordum. Şimdi araştırdım biraz Defansif ortasaha imiş.  :-[

mimar55

ben birşey sorabilirmiyim yönetim bu denilen futbolcuları alırsa ne yapacagız..
almadılar diye yürüyüş yaptıkya aldıklarında nasıl destek olacağız....

AntZ

Oyuncu hareketlerine bak  ;)

DARDANELSPOR A.Ş.     01.06.2010   31.05.2012   Dönem Harici Sözleşme Yenileme

Aynı TFF böyle de diyor  :)

FaTiH_HaN

adı geçen Barbaro 2 sene önce kasımpaşada oynayan adam ise çok kaliteli bir oyuncu. bi ara 3 eziklerinde gündemine gelmişti. Hırslı ve teknik bir oyuncu.