2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

germencisse

Alıntı yapılan: dukeburak - 11 July 2010, 09:10:21
agbetu forması alınır ama nerden???

Daha henüz kaliteli sponsorumuz LİG çıkartmadı formalarımızı.. ::)

Burak

Alıntı yapılan: germencisse - 11 July 2010, 09:13:38
Daha henüz kaliteli sponsorumuz LİG çıkartmadı formalarımızı.. ::)

zaten bizim yöneticiler onun bile çakmasını yapar :)

Jnr.Serkan

11 July 2010, 09:27:35 #1682 Son düzenlenme: 11 July 2010, 09:30:53 Tuareg55
düşündüğümüzde aslında şuan kadromuz çok kötü deil.Agbetu benim bildiğim direk forvet değil.Forvet arkası ve sol açık oynuyor diye biliyorum ama forvettede görev alıyor.hızlı çabuk çevik birisi.5milyon£ bonservisi olan bir futbolcuyu canlı izleyebilmek güzel olcak

Tribündergide bir taraftarın yorumu ;

Agbetutu Kocaelispor'da oynarken 3-5 kez izledim. Oynadı futbolla Yürekleri ağza getiren bi görüntüsü var ama bunun yanında gol atamayan bi forvet. Ama bu ligde denemek lazım bide hiçte belli olmaz. Çok yırtıcı bi adam gol atamasada mutlaka onun yarattığı kargaşada birileri gol atacaktır.

germencisse

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 11 July 2010, 09:27:35
düşündüğümüzde aslında şuan kadromuz çok kötü deil.Agbetu benim bildiğim direk forvet değil.Forvet arkası ve sol açık oynuyor diye biliyorum ama forvettede görev alıyor.hızlı çabuk çevik birisi.5milyon£ bonservisi olan bir futbolcuyu canlı izleyebilmek güzel olcak

Tribündergide bir taraftarın yorumu ;

Agbetutu Kocaelispor'da oynarken 3-5 kez izledim. Oynadı futbolla Yürekleri ağza getiren bi görüntüsü var ama bunun yanında gol atamayan bi forvet. Ama bu ligde denemek lazım bide hiçte belli olmaz. Çok yırtıcı bi adam gol atamasada mutlaka onun yarattığı kargaşada birileri gol atacaktır.

Kısacası tam bank asya topçusu ::)

beşnumara

eğer bankasyada emenike 15 gol atıyorsa agbetu da 10 golden aşağı kalmaz heralde ;)

samsunspor.co.nr

Hayırlı olsun.

Umarım gerisi de gelir ve çalışmalara erkenden başlarlar takımla birlikte.

Sevgiler.

babasamsunlu

anaaa bi hafta bakmadım siteye transfer olmuş..hemide zenci. :D :D
Hadi bakalım hayırlısı olsun..Bir yıllık sözleşmeler hiç bir zaman iyi değildir  ama inşallah iyi olur..

germencisse

Bu arada Ganalı forvet Abdul Rasheed beğenilmeyerek gönderilmiş.. :-\Agbetu transferinden olsa gerek..

YaşarDoğu

Vay canına , taa kalk gel Barcelonalardan beğenilmeden gönderil cık cık cık, Olimpik Lyon garanti alır.

germencisse

11 July 2010, 12:44:12 #1689 Son düzenlenme: 11 July 2010, 12:59:02 germencisse
Emrullah Şalk Kimdir ?

Emrullah Şalk, 28 Temmuz 1987 İstanbul doğumlu. 86 kilo ağırlığında. kaleci mevkisinde. 19 yaşında, 1.94 boyunda olan genç file bekçisinin geleceğin yıldız oyuncuları arasında gösterildiği ve birçok takımın transfer listesinde olduğu öğrenildi. Emrullah'ın aynı zamanda U19 Milli takımında da forma giydiği açıklandı. Rami, Eyüpspor oynadığı takımlar. Şuan ÇAYKUR RİZESPOR kulübünde.

LisandroLopez

Alıntı yapılan: germencisse - 11 July 2010, 12:44:12
Emrullah Şalk Kimdir ?

Şuan ÇAYKUR RİZESPOR kulübünde.

Artık Samsunspor kulübünde.. :):)

germencisse

Samsunsporumuzun yeni transferi santrafor Uğur Kıllı ile çıkan bir haber...

Uğur Kıllı el üstünde !!!

TFF 3. Lig ekibi Lüleburgaz'ın golcü futbolcusu Uğur Kıllı'ya birçok kulüp talip oldu. Başkan Siyami Aslan, attığı 26 golle krallık koltuğuna oturan 21 yaşındaki futbocuya Bank Asya ve Süper Lig takımlarından teklif geldiğini söyledi. Aslan, "Türkiye liglerinde fırtına gibi esecek" ifadesini kullandı.

kabacevizli55

bu çucuğun parası yüksek olur hem çok talibi varmış bize yakın tek taraftarı samsunlu olması inş gelir 2013e kadar sözleşmesi var

germencisse

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 11 July 2010, 13:15:42
bu çucuğun parası yüksek olur hem çok talibi varmış bize yakın tek taraftarı samsunlu olması inş gelir 2013e kadar sözleşmesi var

Transferde son aşamalara gelinmiş..İsa Turan referansıda var.. ::)

Bana kalırsa Hakan Akmandan pek farkı yok elimizdekini kazanalım daha iyi :o

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 11 July 2010, 12:38:21
Vay canına , taa kalk gel Barcelonalardan beğenilmeden gönderil cık cık cık, Olimpik Lyon garanti alır.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D