2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

vanlioglu

Alıntı yapılan: Akyol55 - 24 June 2010, 22:30:36
Bu kulübü sırf kendi hırsızlıkları ortaya çıkacak diye bırakmayan bu yönetimin Allah cezasını tez zamanda verir inşallah!
tamamen katıldığım bi cümle bunları bu kulubun içinde tutacak başka bi neden göremiyorum zaten. kimin çalıp çırptığı yanına kalmış ki sizin kalsın eyyy ...... yönetimi. neyse artık takip felan da etmeyecem ne olursa olsun.. ne zaman siteye girsem sinirleniorum lanet olsun

ugrass

ne zman kayyuma kalcak olsak geliyolar zaten başka zman yoklar. kulubu sevdiklerinden değil emin olun. =)

germencisse

Siteye ancak girebilme fırsatı buldum hala bir gelişme yok..site ahalisinin tepkilerini hissedebiliyorum.. :o :o :o

AntZ

Bir avuç taraftardan başka tepki veren, şu takımı şunların elinden kurtaralım diyen yok, etkili ve yetkili olupta kral çıplak demeyen, sahip çıkmayan, en az bu kuklaları bu koltuklara oturtup pisliklerini gizleyenler kadar suçludur.

Hakkı, Erkut, Haluk vs.. Toplasan 1 adam yapmaz, günlerdir bu kadar insan da 2 dudağının arasından çıkacak lafa bakıyor bunların. Yusuf Ziya'yla el ele takımın prestijini düşürmekten, ağlanıp sızlanmaktan, Samsunspor denince el açıp yalvaran, dilenci konumuna düşürmekten başka hiçbirşey yaptıkları yok. Yapmayacaklarda.

Ankaragücü 44 milyon, Antalyaspor 22 milyon, Bursaspor 23 milyon, Denizlispor 28 milyon, Konyaspor 24 milyon... borçlu. GS, FB, BJK, TS yi hiç saymıyorum, onların borçları 100 milyonlarla ifade ediliyor artık.
Hangisi bunlar kadar ağlayıp sızlanıyor? Bursaspor 23 milyon borçla şampiyon oluyor birde!

Adaylığa niyetlenen herkesin gözünü o kadar korkuttular ki, aman aday olmayın, aday olursanız birdaha yakanızı kurtaramazsınız, bu takım iflah olmaz diye, işin garip yanı aday olmaya kalkanlara bu edebiyatı yapıp vazgeçirenler ne hikmetse kendileri yapıştılar koltuğa bırakmıyorlar.

Kahramanlarım benim, iyi ki varsınız.

Artık transfer falan beklemiyorum, bu güne kadar neye güvenip beklediysek, adam mı var karşımızda ki lafına güenip bekleyelim!
Bu yaz yaşanan gelişmelerin son yıllarda yaşananlarla hiçbir farkı yok. Adam gibi birileri yönetimi almadıkça, ya yıllarca Bank Asya da kaldığımız için sevineceğiz ya da bu zincir kırılacak, tam dibe vurup sıfırdan başlayacağız  >:(

kavak_55

beyler yönetimi bende sevmiyorum ama biraz sabırlı olalım bakalım bir bildikleri vardır herhalde bence transferleri duyurmadan yapmak gayreti içindeler fazla dalanınca futbolcunun fiyatı artıyor.kimsede sabır kalmadı ama inşallah sabrın sonu selamet olur.selamlar.

babasamsunlu

@ kavak_55

Afedersin ama..Kaç yıldır bu ligdeyiz farkındamısın ?? Neye neden niçin nasıl sabredecekmişiz anlayamadım..Bize bi şey ssöylesinler..Yok yapamıyoruz desinler veya tamam meraklanmayın yapacaz desinler..Bunlar sadece ağlıyor..Biz buna ayar oluyoruz..Bilmem anlatabildim mi hali ruhiyemi ?

Ollivanders

OOOOOOOOOOOO Ronaldinhoyu almısız bugun :)

babasamsunlu

Yok olm rüyaydı o rüya..Uyan artık hadi okula geç kaldın :D :D

Ollivanders

Ruya mıydı abi tuhh ya :) Ronaldinho kaka ronaldo uclusu forvetteydi vay beaaaa guzeldi nede cok yakısmıstı samsunspor forması :)

babasamsunlu

Rüyalar gerçek olsa diye bi şarkı vardı galiba..İnternetten bul onu.İndir dinle :D :D

Ollivanders

Erkut hala vardı bea abi :D Ruya degil kabustu resmen :D

Ollivanders

samsunmania

Kakayı değil de bu gidişle babayı alacağız.

LisandroLopez

Alıntı yapılan: 35ama55 - 25 June 2010, 11:57:42
Samsun bölge takımı Türkiye 2.oldu, oradan 2-3 adam almayı akıl etmezler. Ama görürsünüz amatördeki adamları sağdaki soldakiler kapacak.

Kapıyor zaten her yıl en az 10 kaliteli oyuncu şehir dışına gidiyor neden?
Çünkü sahip çıkılmıyor.. Samsunspor'da rahat oynayacak adamlar belki de sırf Samsunlu diye oynatılmıyor.
Dışarıda ne kadar kör,topal oyuncu varsa toplamasını bilen bu yönetim.
Doğal olarak Samsun'lu gençlerde Bolu olsun,Ankara olsun,Denizli olsun vs vs. sürekli oralara transfer oluyorlar..

eLLis

Ankaragücü gibi sıradan bir takımın bile gözden çıkardığı oyunculara kaldıysak biz gerçekten bitmişiz...