2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

sadece55

Şu konuya her gün çıldırıyorum... Kilitletecekler en sonunda hiç bişey olmadan bu kadar mı üstüne gidilir taraftarların ya

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: erdo55 - 24 June 2010, 19:02:20
Şu konuya her gün çıldırıyorum... Kilitletecekler en sonunda hiç bişey olmadan bu kadar mı üstüne gidilir taraftarların ya

En azından tahta yok bunada şükür

Sercan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 24 June 2010, 19:10:37
Tahta yokken transfer yapamamak ayrı becerisizlik.

En azından tahta varken ona sığınıyorlardı...

YaşarDoğu

Şimdi neye sığınıyorlar, Emziğe mi?

SerhaT55

ya bune artık delırcem yaa bütün herkez tranfer haberiyle patlıyo biz olduğumuz yerde gün sayıyoz artık şu kayna bulun yada rahat bırakın su takımı >:( >:( >:(

SerhaT55

Çağlar Birinci'nin transferi karşılığında Galatasaray'dan alınan Semih Kaya, Erhan Şentürk, Murat Akça ve Adana Demirspor'dan transfer edilen Barış Durmaz, Denizli'ye geldi.

SerhaT55

Kartalspor'un 21 yaşındaki başarılı futbolcusu Efe Can Karaca 3 yıllığına kendisini Adanasporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

SerhaT55

Giresunspor, Altay'dan Onur Nasuhoğulları ile 1 yıllığına anlaşma sağladı.

playmaker55

nur asan tesislerine bi aglama duvari yapsak....erkut hakki hergün irda aglasa belki yahudi abileri para yagdiriri...birileri onlara iletse.. >l<

brigand

erkutdem55

Herkesin ağzında Q7,bu yöneticiler yüzünden bizim ağzımızda AQ.

>:( >:( >:( >:(

55cem55

haydaa akşam olana kadar bakmadım bişey olmuyştur diye bu ne yaa

Akyol

Bu kulübü sırf kendi hırsızlıkları ortaya çıkacak diye bırakmayan bu yönetimin Allah cezasını tez zamanda verir inşallah!

playmaker55

24 June 2010, 23:06:18 #1168 Son düzenlenme: 24 June 2010, 23:37:21 Ant55
gebermiyrolar da yöneticiler ..hersey otaya ciksa nasilsa kimse o koltukdan alamicaklar bunlari...

tesbih cekmekden baska bisey kalmiyor--g+n sayalim mi ilahi adalet tescil etsin...hirsizlar adiler....

celebi