2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

maviay55

Alıntıİngiltere'den Mersin'e!
Mersin İdmanyurdu, İngiltere Championship takımlarından Blackpool'dan Sierra Leone'li ortasaha oyuncusu Alhassan Bangura ile anlaştı. 22 Yaşındaki oyuncu 5 sezondur İngiltere'de top koşturuyordu.
1988 doğumlu 22 yaşındaki oyuncu Watford altyapısında futbola başladı.2005-2006 Sezonunda 35 maç oynadı ve takımının İngiltere Premier ligine çıkmasında büyük pay sahibi oldu.Daha sonra Premier Ligde Watford forması ile 2006-2007 sezonunda 16 maça çıkan genç oyuncu ertesi sene takımının küme düşmesi ile birlikte yeniden Championship liginde forma giydi.7 maç oynadığı 2007-2008 sezonunun ardından Leauge 1 ekiplerinden Brighton & Hove Albion takımına kiralandı.Geçen sezon ise Championship takımlarından Blackpool takımında 9 maç oynadı.

Kaynak: mersinidmanyurdu.org

adamlar buluo baba :( bizde seçme açıyoruz seçici davrancakmısız sıcıyım böle seçiciliğe  >:(

Ollivanders

Sayın kalpar YzY ye guvenilir mi ? Biz guvendik ama her defasında hanceri yedik sırtımıza :D

Kodalak

antepliymiş YZY ondan güveniyor herhalde...

samsunspor.co.nr

Yönetim elinden geleni yapıyor.

Sevgiler.

ali ihsan

Nuri Asan Tesislerinde " Taraftarı Çileden Çıkarmanın Yolları " konulu sertifika programı  düzenlenecekmiş.Herkes davetlidir.

Not: Sertifika programı ücretsizdir ...

Akyol

Mehmetcan

bune arkadaş böle ya hergün umutlu kalkıorum yatagımdan samsunspor  transfer yaptımı die her kalktıgımda hüsran

maraton

demek ki yönetimin elinden bi halt gelmiyo,iyiniyet yetmiyo senin dediğin gibi bile olsa di mi co.nr kardeşim..
ben iki senedir bizi düşürmek için yoğun çaba harcayan zihniyetin bu sene elinden geleni yapıp işi şansa bırakmayacağına ve bizden kurtulacağına inanıyorum.. yönetimin hepsi olmasa da bir kısmı ve onların koltuk sahibi abileri.. sinirlendim yine  >:(

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Akyol55 - 24 June 2010, 14:27:05
Sen kimsin yetkili mi?

öncekı yazdıklarına gore yorumlarsak yonetımle dalga gecıyo dıyebılırız

vanlioglu

bu senenin de şekli az çok belli oldu. yolcudur abbas bağlasan durmaz. günün birinde arkadaşın biri siz orada da duramazsınız düşersiniz deyince s.ktr git bokunla oyna demiştim ama artık bende kabul etmeye başladım bu durumu  :(

babasamsunlu

Tavşanlının Akhisarın güngörenin olduğu bir ligden düşeceksek eğer zaten sittir olup düşelim..Ne işimiz var buralarda....
Kesinlikle rakipleri küçümsediğimden değil bu sözlerim..Onların kurdukları kadro kadar bile kadro kuramayacak olan vasıfsız,haysiyetsiz yönetimedir bütün tepkim..   :( :( :( :( :( :( :(

fatih55ankara

Çotanaklar transfere hızlı başladı
Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor, iç transferde Şenol Demirci ile 1 yıllığına anlaşma sağladı. Transfer komitesinin ayrıca Brezilya 1. Ligi'nden 2, İkinci Ligi'nden de 1 oyuncu ile prensipte anlaşma sağladıklarını belirtti.

Yeşil-beyazlı kulübün basın sözcüsü Ali Akdağ, yaptığı yazılı açıklamada, transfer komitesinin yaptığı görüşmeler sonucunda iç transferde Şenol Demirci ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Transfer komitesinin ayrıca Brezilya 1. Ligi'nden 2, İkinci Ligi'nden de 1 oyuncu ile prensipte anlaşma sağladığını ifade eden Akdağ, şunları kaydetti:
''Şu an bu oyuncuların isimlerini saklı tutuyoruz. Biri orta sahada, diğeri santrafor, biri ise defansın solunda oynuyor. Bu oyuncuların menajerleriyle görüşülerek prensipte anlaşma sağlanmıştır. Oyuncular, 7 Temmuz Çarşamba günü Giresun'a gelerek kendilerini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeleri imzalayacaktır. Transfer komitemiz çalışmalarına devam etmektedir. Bu konudaki gelişmeler kamuoyuna duyurulacaktır.''

fatih55ankara

iyice bunaldık.yönetim ne yapmak istiyor anlamıyorum.bu sene kümede kalmak için mi çalışacağız?şehirde de bir tepki yok.istedikleri gibi at oynatıyorlar.

vanlioglu

iş bitirme kabiliyetleri yok.. para kaynağı buluolar desek o da yok.. kulubun parası var da onu emme peşindeler desek topçular domatesi peyniri sayarak yiyorlar..  ee kardeşim siz daha neyin peşindesiniz çekin gidin yeter artık.. amacınız ne onu açıklayın bari

samsunspor.co.nr

24 June 2010, 18:35:46 #1154 Son düzenlenme: 24 June 2010, 18:39:07 samsunspor.co.nr
Alıntı yapılan: Akyol55 - 24 June 2010, 14:27:05
Sen kimsin yetkili mi?

Nerede yetkili miyim ? Kulübü soruyorsan,sadece üyeyim.

Siteyi soruyorsan değilim,zaten biliyorsundur,sadece üyeyim.

Yönetim elinden geleni yapıyor derken,bunu ciddi söylüyorum.Çünkü yönetimin elinden gelen bu sadece konuşmak,icraat yok. Diğer yazılarımda da bunları anlatmaya çalıştım.

Uzun uzun yazmak yerine bu beceriksizkliklerin kapasitelerinin bu kadar olduğunu kabul ediyorum maalesef.

Sevgiler.