2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

Ollivanders

ya gercekten midem bulandı ya Topunuzun ben a.................................. mehmet abi no post cezası almam dimi? bunlar bunun daha fazlasını hakediyorlar.

babasamsunlu

Bu tip haberler artık bağışıklık yarattığı için etksi bende sınırlı oluyor :D :D

Siz derdinize yanın ömrünüzden ömür gidiyor  :-* :-* :-* :-*

fatih55ankara

balkon a bir pankart daha asmak lazım anlaşılan.sahipsiz şehrin sahipsiz takımı

celebi

çok şaşırmadım ama bugünde bir hareketlilik yok enterasan :-\

adige73

en azından bi 13 futbolcu alırız oynamasalar bile kadroda gözüksünler elaleme karşı samsunun bu zor halinde bile bu kadar geniş kadrosu var desinler >:(

sadece55

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 23 June 2010, 16:14:12
Ferhat Odabaş boluya imza atmış. Yoksa bize kalacaktı güzel oldu.

Biz zaten ferhatı alamazdık rahat ol işe yarar da kimse alamıcaz bu gidişle zaten

radikal-fma

bu yönetim para bulursa parayı antikaya yatıracak herhalde yahu ilyas kahramanın dirisi ne idiki ölüsü ne olsun samsunspor bu kadarmı düştü yazık vallaha

Nuri Asan

Ahmet Şahin ne oldu?
Kaldımı,gittimi,anlaşılacakmı,gidecekmi?

AntZ

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 23 June 2010, 20:17:39
Ahmet Şahin ne oldu?
Kaldımı,gittimi,anlaşılacakmı,gidecekmi?

Ahmet Şahin'le anlaşıldı, takımda kaldı.

ahmetsefa55

Şenol Giresun'da kaldı!
Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor, iç transferde Şenol Demirci ile 1 yıllığına anlaşma sağladı.
Yeşil-beyazlı kulübün basın sözcüsü Ali Akdağ, yaptığı yazılı açıklamada, transfer komitesinin yaptığı görüşmeler sonucunda iç transferde Şenol Demirci ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. :( :(
kaynak:sporx.com

cem 55

allah belanızı versin sizin işe yaramaz beceriksizler ordusu hiçbi şeyden anladıgınız yok ne topçudan anlıyosunuz ne maddi kaynak yaratabiliyosunuz nede taraftarın sesine kulak veriyosunuz zaten bi iskelet kadron var turguttan gelecek parayla çok degil şenolla beraber 2 tane daha adam alsan yetecek ama hala saçmalamaya aptal aptal işler yapmaya devam ediyosunuz sizin yapacagınız yöneticigi 10 yaşında çocuklar bile yaparlar dana herifler şu kulube bundan önce sizin kadar pasif yeteneksiz becereksiz basiretsiz yönetici kadrosu geldi mi acaba adamlar turgutu takas ediyo karşılıgında alınacak adamları konuşmuyolar böyle bi saçmalık dünyada hangi kulupte yaşanır inanamıyorum ya insan transfer masasına oturdugunda bütün kozlar sende bu adam karşılıgında bende şu şu adamları istiyorum demez mi ya ama senin yöneticin acizse demez elde kalan adamları sana kakalarlar şenol gibi adam ya aklım almıyo adam 3 hafta bekledi ya adam geçen sezon senin maçına gelip tezarahutla destek veriyo böyle candan bu takıma baglı bu adamı almıyosun yok agresifmiş takıma zarar verirmiş bu takıma en çok zararı siz veriyosunuz uyuz adamlar sonrada 200 milyarı geçmeyecek maç bası anlaşacak kaliteli oyuncu alacaklarmısta hedef bu sene süper ligmişte la fontaineden masallar insanı deli edersiniz siz şu mübarek günlerde dua ediyorum insallah tez zamanda kurtuluruz sizden yönetici başkan bozuntuları

red_white

Alıntı yapılan: cem 55 - 23 June 2010, 23:06:44
allah belanızı versin sizin işe yaramaz beceriksizler ordusu hiçbi şeyden anladıgınız yok ne topçudan anlıyosunuz ne maddi kaynak yaratabiliyosunuz nede taraftarın sesine kulak veriyosunuz zaten bi iskelet kadron var turguttan gelecek parayla çok degil şenolla beraber 2 tane daha adam alsan yetecek ama hala saçmalamaya aptal aptal işler yapmaya devam ediyosunuz sizin yapacagınız yöneticigi 10 yaşında çocuklar bile yaparlar dana herifler şu kulube bundan önce sizin kadar pasif yeteneksiz becereksiz basiretsiz yönetici kadrosu geldi mi acaba adamlar turgutu takas ediyo karşılıgında alınacak adamları konuşmuyolar böyle bi saçmalık dünyada hangi kulupte yaşanır inanamıyorum ya insan transfer masasına oturdugunda bütün kozlar sende bu adam karşılıgında bende şu şu adamları istiyorum demez mi ya ama senin yöneticin acizse demez elde kalan adamları sana kakalarlar şenol gibi adam ya aklım almıyo adam 3 hafta bekledi ya adam geçen sezon senin maçına gelip tezarahutla destek veriyo böyle candan bu takıma baglı bu adamı almıyosun yok agresifmiş takıma zarar verirmiş bu takıma en çok zararı siz veriyosunuz uyuz adamlar sonrada 200 milyarı geçmeyecek maç bası anlaşacak kaliteli oyuncu alacaklarmısta hedef bu sene süper ligmişte la fontaineden masallar insanı deli edersiniz siz şu mübarek günlerde dua ediyorum insallah tez zamanda kurtuluruz sizden yönetici başkan bozuntuları

Biz yapalım cem abi hiç yoktan ne yapıp ne yapmadığımızı biliriz  ;)

GurbetciFanatik

Gaztelerde sasirdi zaten ne yazcagidiz diye.
Daha yönetimin kendinden haberi yok neyapildigi kimin gelcegi diye, kaldiki gazetelerin haberi olsun.

Dartagnan

55_OrHaN_55

her sene onlarca zenci samsuna gelip gelip gidiyor, hiçbiri iyi çıkmıyor. semt pazarlarında meyve sebze döküntülerinden seçerek eve rızık götürmeye çalışan fakirler gibiyiz. halbuki bir emenike karabük'ü süper lige çıkardı. karabük şimdi emenikeye harcadığı paranın kat kat fazlasını kazanacak. bastır parayı, al kaliteli 2-3 tane yabancı, süper lige çıkalım. ama nerdeee.... bizim yönetici geçinen soyguncular da turguttan gelen parayı hemen cebe indirmişler. samsunsporun sırtından geçinen asalaklar bunlar.