2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

beşnumara

babasamsunlu

la noliiiii :D siz ne ayaksınız ajanmısınız :D

beşnumara

ajan değiliz abi ajansın ta kendisiyiz :D

babasamsunlu

:D :D bigünde güzel haber verin o zaman daa.. :D

beşnumara

Abibugün sana verebileceğim en güzel haber hava dünkü kadar sıcak değil tabii ki adanada.rüzgar var daaa bundan güzel haber mi var ;D
Ajanslar sadece spor haberi vermez abi bak havadan sudan da haber var bizde :D

55.hakan

AntZ

İlyas Kahraman gündeme geldiyse Bülent Bölükbaşı gündemden ya tamamen düştü ya da anlaşılamama ihtimaline karşı alternatif bakıyorlar.

kaptan 55

ortaya atılan isimler hep oyalama taktiği belediyeden,valilikten para gelmezse bunlar bırakıp kaçacaklar ahanda buraya yazıyorum.

beşnumara

Alıntı yapılan: Ant55 - 23 June 2010, 14:21:08
İlyas Kahraman gündeme geldiyse Bülent Bölükbaşı gündemden ya tamamen düştü ya da anlaşılamama ihtimaline karşı alternatif bakıyorlar.
abi sölediklerine ben katılmıyorum ;D kızma ama. her iki oyuncu da gündemdeydi farklı mevkilerde kullanmak için almayı düşünüyolar.Gerçi bana düşmez sen benden daha olgunsun daha iyi bilirsin bu oyuncu piyasasını.nasıl olsa antalyaya gelen binlerce oyuncu var :) hem nerelerdesin abi görüşemiyoruz yaaa.bak işte yöneticilerin yüzünden bizim başlık genel sohbet bölümüne döndü :D

veis

bülent bölükbaşı fena bir oyuncu degil ama ilyas artık bitik ve samsunsporumuza gelirse elimizde kalır çok yanlış bir transfer olur.

AntZ

Alıntı yapılan: beşnumara - 23 June 2010, 14:25:09
abi sölediklerine ben katılmıyorum ;D kızma ama. her iki oyuncu da gündemdeydi farklı mevkilerde kullanmak için almayı düşünüyolar.Gerçi bana düşmez sen benden daha olgunsun daha iyi bilirsin bu oyuncu piyasasını.nasıl olsa antalyaya gelen binlerce oyuncu var :) hem nerelerdesin abi görüşemiyoruz yaaa.bak işte yöneticilerin yüzünden bizim başlık genel sohbet bölümüne döndü :D

Eyvallah kardeşim, teveccühün.  ;) İkisi de oyun kurucu pozisyonunda diye biliyorurdum ama sen daha iyi bilirsin  ;)

Bu arada bana neredesin diye sorarken hiç yüzün kızarmıyor değil mi ? >:( ADS'nin play off maçları diyorum başka birşey demiyorum sana  :D

gkhn

Bugün mahallede bir çocukta 55 numara kemal yazan bir forma gördüm çağırdım baktım tavşanlı linyit spor forması.Akrabasıymış takıldım gelsin samsunda oynasın dedim kemal istiyordu da dedi çocuğun babası gelme burada para alamaşsın felan demiş :-X Zaten bizim yönetim istemez de genede bunu  duyunca şok oldum ne hallere düştük dedim. :( Allah hepinizi bildiği gibi yapsın..

FaTiH_HaN

Ferhat Odabaş boluya imza atmış. Yoksa bize kalacaktı güzel oldu.

mehmet yılmaz

Yönetimin parası yokmuş! ( Nasıl? Şaşırdınız değil mi? :) )
Bu yüzden prensipte anlaşılan bazı oyuncular elden kaçmış. Diğerlerini de bekletiyorlarmış. 25'ine kadar hiç kimseyle görüşme olmayacakmış. ( İlginçtir 25'i de cuma oluyor, 2 de haftasonu ekleyiverin... ) 25'inden sonra ise anlaşılan oyuncularla imzalanacakmış. Çok para vermeyeceklermiş...

Akyol

Şaştım kaldım nasıl olur böyle şeeyyy aaa bizim paramız yokmuş  >:(  Böyle rezil bir yönetim olamaz Allah bildiği gibi yapsın bunları 1 tane bile adam gibi transfer yapamayacaklar beceremeyecek bunlar yazıklar olsun >:(