2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

samsunspor.co.nr

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 21 June 2010, 18:39:40
Bunlar prensip anlaşmasına vardık dediği 5 kaliteli oyuncuyla sözleşme felan imzalayamaz yazdım buraya.

aynen katılıyorum. hiçbirşey yapamazlar.

ellerinden geleni yapıyorlar işte. bu kadar geliyor ellerinden.

sevgiler.

erkutdem55

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 21 June 2010, 18:39:40
Bunlar prensip anlaşmasına vardık dediği 5 kaliteli oyuncuyla sözleşme felan imzalayamaz yazdım buraya.

babasamsunlu

gel tezkere gel tezkere bitsin bu hasreeeeeeeet  :D

Tamer55

bügünki yerel gazetelerde Fatih yiğitusagi ile anlaşıldığı bu akşam Samsun'a geleceği ve sözleşme imzalacağı yazıyor Halk,Olay ve denge gazetelerinde de yazıyordu,Haber gazetesinde yazmıyordu o zaman bu transfer doğrudur değilmi .?

serkancengiz

Yönetimdekiler tam kravatlı sahtekar olmuş

celebi

Alıntı yapılan: 35ama55 - 22 June 2010, 11:27:59

i
Alıntı yapılan: 35ama55 - 22 June 2010, 11:27:59
Ahmet'le anlaşılmışken Ferhat diye ısrar etmek neden acaba.

sevgili mert ahmet şahini almak yeterli değil bana göre. ferhat mı olur yada bir başka birisi olması lazım yani sağlam bir yedek kaleci

cezayir55

ikinci kaleci ganali kingston olabilir nasil olsa turk vatandasi

çýlgýnlar1984

Sene Basından Bu Yana  Bu Yonetım Taraftara Demedını Bırakmıyordu Kapıda 1 Bilete  2 Kişi Sokmamak Ve Mac SaatınDEN 2 saat Onceden Kapıya Gelıp Sakın Sakına 1 Bilete 12 Yasında Cocuk Bile Almayın Talımatını Verıp Bırde Utanmadan Orda Gıren Cıkan Varmı Dıye Gozleyen Yonetıcılere Yazıklar Olsun Sizler Kendınızı Bu Takımın SahıplerI Sanıyorsunuz Ama Yanılıyorsunuz Yarın Bir Gün Bu Takımın Basından Gıdeceksenız Ve Bu Takım Yıne Taraftara Kalacak Yıne Bu Takımı Bızden Baskaları Sevmeyecek Sızlerde Her Zaman Yaptınız Gıbı Alacakalrınız Varsa Bu Takımı Fedarasyona Sıkayet Edeceksınız Baksananıza Turguttan Gelan Parayı Bıle Kendi Cebinize Sokmamk İcin Neler Yapıyorsunuz Ne Planlar Cevırıyorsunuz Ulan Yonetıcı Dedıgın Adam Gıbı Takıma Gelecek Prayı Kulubun Gereklı Yerlerıne Kullanır Sızın Gıbı Cebınıze Atmak İcin Bır Yol Aramaz Topcualrın Parasınmı Vermezsınız Siz Kendi Cebınıze Parayı Atarsınuız Bu Nasıl İş Dir ? Siizn Gbi İnsanların Yuzunden Ne Halllerdeyız Yok Takıma Sahıp Cıkmıslar Etmısler Bırakın Artık Bu İşleri Bunlar Bu Takımı Bıraksın İllakı ALıcak Bırılerı Cıakr İllakı Cıkar Cıkmazsada Kalır kAYYUMA kIM nE Yemısıse Cıakr Ortaya,,

HAKKI TOMAC TARAFTARA ATIP TUTMAYI GAZETELERDE BOY BOY RESIMELRINLE DEMEC VERMEYI BILIYORDUN SIMDIDE VERSENE DEMEC SU TOPCUYU ALDIK BU TOPCUYU PARAYHI SURAYA KULLANDIK ETTIK HE ANCA CEBINIZE GIREN PARAYI KONUSMASSINIZ HEPINIZ SEREFSIZSINIZ BUNU HERKEZ BILIYODA BAKMA DILE GETREMIYO İŞSTE

ahmetsefa55

yonetıcılerın işe yaramadıkları konusunda katılıyorum da 2 hafta da samsunspor ıcın 5 lıra 10 lıra veremeyen zıhnıyetı anlayamıyorum ve bu zıhnıyet 2 haftada ( gunde ortalama 5 lıradan ) 70 lıra yı sıgaraya verıyo ama cok sevdıgı samsunspor ıcın 2 haftada 5-10 lıra ayıramıyo kenara bu da dusundurucu bence

samsunspor.co.nr

Halk Gazetesi haberi

Burhan ve Volkan'a 100.000 TL'nin uzerinde odeme yapılacakmış !

Uyuşmazlık Çözüm Kurulu bu yönde karar vermiş.

Bu arkadaşlara disiplin talimatnamesi imzatılmamış,unutmuşlar :))

100.000 TL daha yaz verileceklere. Turgut'un ikinci taksitten gitti. yönetici alacakları bitmez kalan da onlara gider.

Kulübe giren tek kaynak futbolcu satışı ile oluyor.

5 kuruş vermeden kulüp yönetiyorlar. Bu nasıl yönetim anlamıyorum.
Kulüp çalışanlarının maaşları bile bekliyor. Demek ki klübe 1 lira katkı yapmıyorlar.
Üstüne bir de futbolcu satışından gelen parayı yine yöneticilere dağıtıyorlar.

Reklam gelirleri,kombine,bilet satışı,iddaa,naklen yayın gelirleri ile dönüyor klüp.

Hadi bu gelirler kaynakta kesilip resmi kulübün taksitli borçlarına gidiyor diyelim (SGK,Maliye vs.)

Tüm yıl böyle geçti,muhtemelen de önümüzdeki yıl da böyle geçecek.

Kulübün üyesi olarak ben de o zaman başkanlığa aday olayım. en azından burada ismi geçen oyuncuları bu çark ile kulübe kazandırsam hiç degilse düşme tehlikesi yaşamam.

Bu nasıl iştir anlayamıyorum. bu kadar saçmalık olmaz artık. YETER !

Yönetim kurulu bu konular ile ilgili toplanıp,fikir alışverişi yapıyor,beyin fırtınası yapıyor.Kaynak yaratacak bir tane proje üretilemiyor mu bu toplantılarda ?

Tamam YZY sözünde durmayan karakter fakiri birisi,giden valimizin de en iyi yaptığı iş konuşmaktı,o da sağlam bir proje üretemedi veya olan projeleri hayata geçiremedi.

Peki bu yönetim ne yapıyor ? gazetelere o ruhsuz suratları ile yarım sayfa "para lazım" demekten başka ne yapıyorlar ?

Ne ürettiler,ne gibi fikirleri var ? kulübe katkı sağlayacak bir tane proje acaba düşünebilmişler mi ? yönetim toplantısı diye toplanıp kameralara sırıtmaktan başka ne yaparlar ? bir tanesi çıksın da yönetimden söylesin arkadaş.

Şeffaflık diyorlar,bir kere ağlamayı bırakın da şunu söyleyin ;

1-borcumuz şu kadar TL (aylık şu kadar ödemek zorundayız taksitli boçlara vs.)
2-yıllık futbolcu giderlerimiz şu kadar TL (yıllık anlaşmalar,maç başı vs. dahil)
3-kulüp ortalama personel maaş,elektrik,su digerleri şu kadar
4-kulüp gelirlerimiz şu kadar (naklen yayın,iddaa,kombine,bilet,reklam vs.)

Biz de taraftar olarak (kombine almak,yine maça bilet almak,üyelik aidatı) elimizden geleni yapalım,daha fazlası gerekiyorsa daha fazlasını yapmaya çalışalım,ama bize de anlatın bilelim,çıkın söyleyin kardeşim.

Elalemin takımı herkes 1 TL versin Robinho'yu alalım muhabbetini ciddi ciddi gazetelerin manşetine taşıyor.

Yine gerekiyorsa yine yapalım "Bu güneş yeniden doğacak !" projesi mi yeniden gerekiyor,yine deneyelim,yapalım.

Kim ne yapabiliyorsa yapar.. Samsun'da-ankara'da-istanbul'da ya da her neredeyse Samsunspor'lular.

Ama anlatın bize bilelim,ne kadar toplandı ? ne yapılıyor ? Taraftar olarak üzerimize düşeni yaparız.Yaptık zamanında,yine yaparız.

19 Mayıs stadı kapasitesi 19.200 değil mi ?

biletlerimiz maraton 10 TL kale arkası 5 TL

Ertuğrul hoca ile görüşüyorsunuz madem,sorun bir dostluk maçı yapabilir miyiz diye sezon öncesi.

Kulübe katkı şampiyon takım  ile maç organize ediyoruz.

Adana maçında kaç kişi vardı sahada 15.000 kişi mi ? 10 TL maç bileti. 150.000 TL burhan ile volkan'a imzalatmayı unuttuğun disiplin talimatnamesi için ödemen gereken parayı belki çıkarırız sadece taraftar olarak maça gelerek. maçı bir kanala satarsın,satmaya çalışırsın en azından.

Maça reklam alırsın vs.

Bu hesapların tabii hepsi tutacak diye birşey yok ama bu forumda çok değerli fikirler var dinlenmesi gereken. böyle projeler üretilebilir,düşünülebilir.

Hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum.

YaşarDoğu

Kim yapacak bu dediklerinizi, inanın bikere yüzyüze konuşun bu çakma yöneticilerle ağlamaktan gözleriniz kanrevan olur o derece yani.

Ağlama duvarı yaptınız kulübü.

Gerçekler deyip durmayın , siz giderseniz inanın bu kulüp sahipsiz kalmaz buda gerçek.

babasamsunlu

sülo senin bu sön sözünden hemen sonra aklıma Orhan abinin kaderimin oynunu şarkısının giriş müziği geldi niyeyse :D

tam sen son cümleni bağırarak söylüyorsun ve peşine müzik giriyor..dının dının dı nı dını :D

Lusage

Ferhat boluya imza atmış. Süperstar oyuncu transfer etmişiz  gibi sevindim.  :D

Lusage

Alıntı yapılan: samsunspor.co.nr - 22 June 2010, 15:23:10
Halk Gazetesi haberi

Burhan ve Volkan'a 100.000 TL'nin uzerinde odeme yapılacakmış !

Uyuşmazlık Çözüm Kurulu bu yönde karar vermiş.

Yönetimin büyük başarısı aferin onlara. Allah onları başımızdan eksik etmesin...   >:( >:( >:(

samsunmania

Bu paraların oralara gideceği belliydi zaten arkadaşlar.Papaz olmadan yolları ayırdığımız adam yok ki.