2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

AntZ

Bu "Dönem Harici Sözleşme Yenileme" tam olarak ne oluyor bilmiyorum ama Sami'nin sözleşmesi uzatılmış gibi duruyor.

01.06.2010   31.05.2011   Dönem Harici Sözleşme Yenileme

babasamsunlu

Ha bide kağıt üzerinde demişken geçen sene benimde dahil olduğum,kağıt üzerindeki İlhandan birşeyler uman bir grup vardı..Onu hatırlatmak lazım :):):):)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Ant55 - 21 June 2010, 13:27:07
Bu "Dönem Harici Sözleşme Yenileme" tam olarak ne oluyor bilmiyorum ama Sami'nin sözleşmesi uzatılmış gibi duruyor.

01.06.2010   31.05.2011   Dönem Harici Sözleşme Yenileme

Opsiyonu varsa sözleşmesinde belki mersin onu kullanıp sözleşmesini uzatmış olabilir..Böyle bir şey midir acep ??

Cagdas Ünver

Haftaya Kamp'a girilecek daha kimler geliyor kimler gidiyor belli degil...

AntZ

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 21 June 2010, 13:29:17
Opsiyonu varsa sözleşmesinde belki mersin onu kullanıp sözleşmesini uzatmış olabilir..Böyle bir şey midir acep ??

Ben de öyle tahmin ettim ama "Dönem Harici" sözü kafamı karıştırdı. Sonuç olarak 1 yıl daha sözleşmesi var, belki Ersin, İlhan ya da Cengiz'den biriyle takas edilmiştir.

beşnumara

Sol tarafa düşünülen iki isimden birisiydi sami.Son günlerde bolu ile görüşürken objektiflere yakalanmıştı.Anlaşılan bolu ile anlaşamamış.Gerçi tam belli de değil bize gelip gelmeyeceği. Sami hakkında mersinlilerin anlattğına göre abdülaziz gibi bir oyuncu ama bana göre abdülaziz kadar da kötü değil.Kafası futbola abdülden fazla basıyor. Siteden bazı arkadaşlara da söyledim. Sol tarafa düşünülen oyuncular ne giden oktay turgutun yerini tutar ne de şenolun yerini tutar.Bakalım bekleyip göreceğiz.Sami abdül gibi hızlıdır ama abdülden tekniktir kıvrak bir futbolcudur.Taraftara oynar.Bazen nijeryalı west misalı saçlarını takımının rengine boyatır.Özellikle oynadığı takım için özel olan rakipler karşısında bu duyguları depreşir.Var mı efenim başka bir sorunuz ;D

babasamsunlu

:):) eyvallah kardeşim..Demekki yine bize hüsran yine bize hasret var..yine bize düşmeme hedefi var :):)

55.hakan

PRENSİPTE ANLAŞILDI TEK SORUN PEŞİNAT

Ferhat Odabaşı, Bülent Bölükbaşı, Şehmuz Özer, Aytek Aşıkoğlu, Volkan Koçaloğlu ile prensipte anlaşan Kırmızı-Beyazlı ekibin, tek sıkıntısı peşinatlar. Samsunspor eğer bu oyuncuların peşinatlarını ödeyebilirse resmi mukaveleler imzalanacak
Samsunspor yeni sezonda bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Bu yılda hedefini Süper Lig olarak belirleyen ve bu doğrultuda transfer çalışmalarını yürüten Kırmızı-Beyazlı ekip, prensipte anlaşma sağladığı Ferhat Odabaşı, Volkan Koçaloğlu, Bülent Bölükbaşı, Şehmuz Özer ve Aytek Aşıkoğlu'na resmi mukavele imzalata bilmesi için paraya arayışına girişti. Bu oyuncular peşinatlarının ödenmesi durumunda Samsunspor'da forma giyecekler. Bu konuda yönetimin sıcak para arayışları da tüm hızıyla devam ediyor. Bu hafta sonuna kadar süresi olan Samsunspor yönetiminin bu oyuncuları ellerinden kaçırmayacaklarını ve bir şekilde 5 futbolcuyla sözleşme imzalanacağı açıklandı. Transferleri öğrenen Kırmızı-Beyazlı taraftarları ise yeni sezon öncesi büyük bir heyecan kapladı. Taraftarlar, yönetimden bu transferleri ne pahasına olursa olsun gerçekleştirmesini bekliyor.
http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=42413

Turgut'tan aldıkları para peşinata yetmiyor mu arkadaş

berusa55

Sayın Galip Öztürk öder yine; bizimkiler de oh be! çekerler  >:(

beşnumara

Bir de iff pardon tff :D sitesinde sami mersinle 1 yıl daha anlaştığı yazlıyor.haziran 1 itibariyle dönem harici yenileme yazlıyor.Bu da demek oluyor ki samiyi konuşmayalım ;)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: hakanelgun - 21 June 2010, 13:51:10
Turgut'tan aldıkları para peşinata yetmiyor mu arkadaş

Turguttan aldıkları kendi ceplerine indiragandi yaptılar zaten..

Alıntı yapılan: berusa55 - 21 June 2010, 13:53:05
Sayın Galip Öztürk öder yine; bizimkiler de oh be! çekerler  >:(

Evet haklısın dostum..Ama benim bildiğim Galip bunlara bu kadar parayı verdiğine göre bir gün bunlardan alacaklarını çok fena tahsil eder...Demedi demeyin..ahanda buraya yazıyorum :D :D

beşnumara

Alıntı yapılan: Ant55 - 21 June 2010, 13:34:11
Ben de öyle tahmin ettim ama "Dönem Harici" sözü kafamı karıştırdı. Sonuç olarak 1 yıl daha sözleşmesi var, belki Ersin, İlhan ya da Cengiz'den biriyle takas edilmiştir.
mantıklı :)

celebi

beşnumara

turgut var ya abi en büyük bombamız elimizde patlamadan gitti daa. daha ne istiyon ki ;D

babasamsunlu

hahaaha :):)

Ya o bu değil şu Muratla sözleşme uzatsalar bari şimdiden yoksa o da bedava uçar seneye.. :(