2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

Kodalak

Alıntı yapılan: samsuni - 19 June 2010, 20:20:22
Ayrıca İBB'de oynarken verdiği bir röportajda "hayalim Samsunspor forması giymekti, halen de öyle" demişliği vardır.

o zaman bizim yönetim almaz çünkü Samsunspor forması giymek istiyorum deyip ısrar eden hiçbir futbolcuyu almadı(misal Şenol)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Kodalak - 21 June 2010, 09:04:31
o zaman bizim yönetim almaz çünkü Samsunspor forması giymek istiyorum deyip ısrar eden hiçbir futbolcuyu almadı(misal Şenol)

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

Evet aynen öyle...Şimdiden geçmiş olsun.Samsunsporda Samsunsporluların yeri yok... >:( >:( >:(

Burak

haberde sami izcican yazıyor rüzgarın oğluymuş kendisi  ?

babasamsunlu

Alıntı yapılan: dukeburak - 21 June 2010, 09:07:56
haberde sami izcican yazıyor rüzgarın oğluymuş kendisi  ?

Hahahah :) Sorma bende okudum..Rüzgarın oğlu geliyor diyr..Allahım yarabbim..Bi transfer haberi bu kadar mı abartılı yapılır..Rüzgarınoğlunu bi bizimkiler keşfetmiş ansını satayım. :):)

Ollivanders

ne kadar iyi yonetimimiz var ya durmadan çalışıyorlar basın acıklaması yapmalarına bile zamanları yok :):):)

babasamsunlu

Futbol Bilgi Bankası » Oyuncular
SAMİ İZCİCAN  
Kişisel Bilgiler  
Doğum Yeri  : VAN  
Doğum Tarihi  : 19 Ekim 1983  
Uyruk : TC  
Futbolcu Temsilcisi :  
Lisans Bilgileri  
Lisans No  : 220964  
Kulüp  : MERSİN İDMAN YURDU  
Sözleşme Başlangıç T.  : 1 Haziran 2009  
Sözleşme Bitiş T.  : 31 Mayıs 2010

Bir alkışta 27 yaşında ki futbolcuyu rüzgarın oğlu diye tanımlayan haber gazetesine gelsin..

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

FaTiH_HaN

okuldan arkadaşım var mersinli tüm maçlarına gidiyor m.i.y.'nun en iyi oyuncumuz sami diyordu. gazete abartmış olabilir :D ama sami kaliteli bir oyuncu mersinin ligde kalmasında büyük pay sahibi...

Jnr.Serkan

Sami İzcican, (d. 19 Ekim 1983, Van, Türkiye) Mersin İdman Yurdu takımının forvet mevkisinde ve forvet arkası kanatlarda oynayan Türk futbolcu.

Güçlü fiziği ve süratiyle gelecek vaadeden Sami İzcican, 2006 - 2007 sezonunda TFF 3. liginde Belediye Vanspor'da oynadı.2007-2008 sezonunda Mersin İdman Yurdu takımına transfer oldu.Taraftarların Rüzgarın Oğlu olarak çağırdığı halen Mersin İdman Yurdu futbolcusu olan Sami İzcican 2009-2010 sezonunda da Mersin İdman Yurdu forması ile Bank Asya 1.liginde mücadele edecektir.

babasamsunlu

:) doğrudur kardeşim benim.Ben futbolcuya bir şey demiyorum ki..İyidir inşallah..Ama 27 yaşına gelmiş bir "RÜZGARINOĞLU" neden hala bankasyada mücadele veriyor onu anlayamdım :) şaka bir yana benim eleştirim tabiki gazeteye..Topçuları böyle abartıyorlar sonrada izliyoruz elimizde patlıyolar işte...

babasamsunlu

21 June 2010, 09:30:58 #1014 Son düzenlenme: 21 June 2010, 09:32:40 babasamsunlu
Oynadığı Takım Dakika Gol Tipi Maç Maç Organizasyonu Tarih
MERSİN İDMAN YURDU  5 F - Ayak MERSİN İDMAN YURDU-HACETTEPE SPOR  Bank Asya 1.Lig 20.12.2009
MERSİN İDMAN YURDU  121 S - Seri Penaltı MERSİN İDMAN YURDU-ANTALYASPORA.Ş. ZiraatTürkiyeKup. 28.10.2009
MERSİN İDMAN YURDU  45 F - Ayak SAMSUNSPOR-MERSİN İDMAN YURDU  Bank Asya 1.Lig 06.09.2009

Ordudaki maçta biede gol atmış sami :)

FaTiH_HaN

evet adem yeni gelmişti hazır değildi. onun kanadını koridor yapmıştı :)

Jnr.Serkan

Sami izcican
Lakabı yer uçağıdır.
Çok hızlı koşar, çok iyi sprint atar ama topsuz alanda yapar bunları.
Son vuruş yeteneği 100 üzerinden 2'dir.
Çalım yeteneği yoktur.
TJK'da izliyor Samiyi..

Abdulaziz vol.2

babasamsunlu

Alıntı yapılan: 35ama55 - 21 June 2010, 09:42:39
Sami haberi 10 gün önceden vardı, beşnumaranın söylediği oyunculardan birisiydi. Lakabı gerçekten rüzgarın oğlu. Yanlış hatırlamıyorsam 4 aylık bi sakatlık yaşadı, ilk devrenin sonundan itibaren. Ligin en iyi sol açık oyuncularından birisi.

Şimdi Mertim canım kardeşim..Bu ligin en iyi sol açığı dediğin adam daha geçen sene M.İ.Y. nun lige çıkmasıyla beraber bu ligi gördü..şuan 27 yaşında..Ve denilen o ki süratli bir adam..Süratli adamların futbol yaşamları 30 u geçmez...Bir çok adam örnek verebilirim sana..Şimdi 22 yaşındaki Turgut mu 27 yaşında ki Sami mi desem sana sen ne dersin ? :)
Kaldi ki adam ilk bankasya ligi tecrübesini bu sene yaşadı onu da sakat geçirmiş zaten..İlk profesyonel imzayı 23 yaşında atmış..Kasrıganın oğlu olsa ne yazar...

Ertuğrul Sağlam

Sami İzcican Orduda oynadığımız M.İ.Y maçında Adem Alkaşiyi madara eden, Turgut Doğan Şahin tarzında bir futbolcu.

Alınırsa faydalı olur düşüncesindeyim.

babasamsunlu

Desene sende kümede kalma piskolojisi içersindesin kardeşim benim :):)
Sami ler Hamdiler değil bizim meselemiz aslında..Mesele fikri dar,iddası beyni kadar,vicdansız  bir yönetimimizin olması..
>:( :( >:( :( >:( :( >:( :( >:( :( >:( :( >:( :( >:( :(