2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

isabet olmus malum bizim sol kanat maden gibi orhani goren atagi soldan yapiyodu :D
insallah volkan sol taraftaki sikintimiza ilac olur.

cezayir55

ersin veli mersin idman yurduna gitmis

celebi

ya bu yönetim ne kadarda yalama olmaya başlafı Allah aşkına. bir adam gibi bir şey yapın  >:( >:( >:(

samet haci

volkan carsamba dogumludur carsambasporun alt yapısından yetısmıs bır topcudur yanı oz ve oz samsunludur ..  bnce ısabetlı bı transfer olur dıye dusunuyorum saglam oynar kendısı adam gecer top gecmez mantıgıyla.. hayalide samsunsporumuzda oynamakdı zaten... ınsallah gelır guzel ısler yapar ...

55.hakan

Alıntı yapılan: cezayir55 - 20 June 2010, 10:34:42
ersin veli mersin idman yurduna gitmis
defanstaki tek sağlam adam da gitti mi yani

AntZ

Cengiz Biçer de Mersin'le anlaşmış.

AlıntıMersin idmanyurdu'nun resmi olarak açıklanmasada geçen sezon Rizespor'da görev yapan önlibero Hasan Üçüncü ve geçen sezon Karşıyaka'da oynayan sol bek Serkan Kılıç,Azerbaycan'ın Karvan takımından Brezilya asıllı Azeri Milli oyuncu Ernani ve ikinci kaleci olarakda Samsunspor'da genç kaleci Cengiz Biçer ile anlaştığı iddaa edildi.

http://www.forzaseytanlar.com/miyden-haberler/300.html

http://www.mersinidmanyurdu.org/miy/modules/news/article.php?storyid=1584

Lusage

Sezon bittiğinde sadece ilk 11 de oynayabilecek 4 kaliteli transferle havada karada ilk 4 e gireceğimiz kadronun içine eden beceriksiz odun yönetim. Ne halt yapmaya çalışıyorsun.

Turgut'un satılması gerekiyordu sattık diyelim.

Oktay'ı neden bedavaya kaptırırsınız?

Ahmet'i ne .... yemeye göndermeye çalışırsınız?

Şenol neredeyse bedavaya oynayacağım der neden almazsınız?

Neredeyse bütün takımlar en az 1 transfer yaptı. Siz güya anlaştığınız oyuncularla neden sözleşme imzalamazsınız?

Bla Bla Bla....

Sayın taraftar bu işler sizin bildiğiniz gibi olmuyor. Biz Samsunspor için en iyisini yapmaya çalışırıyoruz. Bla Bla Bla...

Bende yedim.

Şu platformdan 3 kişi çıksın. Çoktan imzalar atılmış. Giden kalan belli olmuş. Şampiyonluğa gidiyor olurduk...

Bu kadar istenmediğiniz yerde hala neden duruyorsunuz onuda anlamış değilim. Yoksa farklı amaçlarınız mı var?

FaTiH_HaN

AlıntıAhmet'te mutlu son
[ 20.06.2010 ]

Önceki akşam Samsun'a gelen tecrübeli file bekçisi Ahmet Şahin'in menajeri Bülent Albayrak, dün Samsunspor İkinci Başkanı Erkut Tutu ile masaya oturdu. Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleşen görüşmede, taraflar her konuda anlaşmaya vardı. Görüşmenin çok olumlu geçtiğini belirten Menajer Bülent Albayrak, "İkinci Başkan Erkut Tutu ile her konuda anlaştık. Ortada hiçbir pürüz yok. Ahmet seneye yine Samsunspor'un kalesini koruyacak" dedi.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4

yeni transfer yapmis kadar sevindim.

umit

İnşallah yine bir sorun çıkmaz Ahmet Şahin konusunda.

jean

sacmalik biraz yaptigi anlasmisin imza atmisin zam isteme ne demek kaldigi iyi oldu yinede hergun su gun imz atailacak deniyor artik gormek istiyoruz imzalari ben paranin kaynagini merak ediyorum 400 milyar oyuncuya teklif ediyorsun cok ciddi rakam 2.ligde

ahmetsefa55

bu haber gazetesıde masallah fotomac gıbı bıgun anlasıldı bı gun pürüz cıktı samsunspordan bihaber  >:( >:(

Burak

Alıntı yapılan: jean - 20 June 2010, 14:22:02
sacmalik biraz yaptigi anlasmisin imza atmisin zam isteme ne demek kaldigi iyi oldu yinede hergun su gun imz atailacak deniyor artik gormek istiyoruz imzalari ben paranin kaynagini merak ediyorum 400 milyar oyuncuya teklif ediyorsun cok ciddi rakam 2.ligde

katılıyorum paralarını alamayınca hemen federasyona gidiyorlar ama (Genel konuşuyorum) anlaşmışsın imzana sadık kalsana

ahmetsefa55

ersinın velinın alacaklarına karsılık bonservısını aldıgı ve mersın ıdman yurduyla anlastıgı yazıyodu trıbun dergı de bı bılgısı olan var mı acaba  1dk!!!

LisandroLopez

Ben onu bunu bilmem de Bu Özgener boşa gelmedi Samsun'a bence,ben hayırlı şeyler seziyorum ama bakalım..

Sonuna Kadar 55