2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Messi Sercan, sen ne zaman geliyorsun Samsun'a?.. Gel de kurtar Maratonton başkanını :)

KareAs55

Havalarda Çok sıcakladı  çok nem var 8)

Akyol

supernatural_55

buraya buraya eyfel messi burayaaaaaaaaaaaaaa:)))

Dartagnan

Yıne bıze husran yıneeeee...Ya gırmeyecegım bu sıteye bakmayacagım merak etmeyecegım artık yaaa!!!!

playmaker55

somut adimlari gerekli....mahmut mamut gelsen ne olur...

red_white

arkadaşlar turguttan gelen ilk taksidi ömer çoruh ve erkut tutu ceplemiş diyorlar.. olay gazetesinde ölemi yazıyor bilgilendirirseniz seviniriz

mehmet yılmaz

Benim duyduğum Ömer Çoruh'un bugün kadar verdiklerine karşılık olarak bir miktar parayı Turgut'tan gelen paradan aldığı; ne kadar doğrudur bilmiyorum. Zaten mevcut yönetimde cebinden para veren ek adam Çoruh'tu; diğerlerinden birşey çıkmadı, çıkmaz da...

red_white

Alıntı yapılan: samsuni - 16 June 2010, 22:19:56
Benim duyduğum Ömer Çoruh'un bugün kadar verdiklerine karşılık olarak bir miktar parayı Turgut'tan gelen paradan aldığı; ne kadar doğrudur bilmiyorum. Zaten mevcut yönetimde cebinden para veren ek adam Çoruh'tu; diğerlerinden birşey çıkmadı, çıkmaz da...

tşkler Mehmet abi

beşnumara

Haber görmek isteyenler netkulise baksın.Bakın nasıl haber yapmışlar.Samsun basını ya böyle olun ya da defolun gidin.Samsuna samsunspora çalışın
Alıntı

YaşarDoğu

O formanın üstünde Hakkı Tomaç mı yazıyor , vallahi helal olsun ben olsam Jilet Hakkı yazdırıp öyle verirdim.nede olsa efsanevi futbolcu

Kaya

Ulaaan bunlar harbi gerizekalı yaaa dünyanın her yerinde gelen misafirin ismine forma yaptırılır ve hediye edilir bizimkiler Hakkı Tomaç yazmışlar arkasına bu adam şimdi ne etsin o formayı eyy iş bilmezler..ALLAHım sen aklıma mukayet ol delirtecekler bunlar beni.. >:(

beşnumara

bizimkiler özgenere forma vermesi gerekirken özgener bizimkilere tek tek forma vermiş.Nasıl olsa bir gün amerikadalar bir gün afrikada.giysinler formayı reklamı olsun.Ne de olsa dünya kupasına gidemedik

epçeli köylü

Bu Turguttan gelen paraları yöneticiler ındıragandi yapmış doğrumudur ya......
http://www.netkulis.com/kose_yazisi-9990-Yapamiyorsan_git_