2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Yönetimin bu konuda basarili calismalarindan dolayi taktir ediyorum   diyor Özgener.
Ya bizlen dalga geciyor yada gercekten bu takim düsmedi diye takdir ediyor.

arrık adamlar nasıl anlatıyorlarsa durumu dışardakilere,herkes tek suçluyu taraftar zannediyor.Sanki taraftar yedi onca parayı...La bu kadar mı boş adamsınız yalancı dalkavuklar...

beşnumara

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 16 June 2010, 15:50:44
Özgener müjdeyi verdi
16 Haziran 2010 / 14:52
Yönetimin daveti üzerine Samsun'a gelen TFF Başkanı Mahmut Özgener, "Samsunspor'un Türk Futbolu'nda ayrı bir yere sahip olduğunu belirterek, "Samsunspor Süper Lig'e çıkmalı. Şehirde bu arzuyu görüyorum, hissediyorum. Yönetimi bu konuda başarılı çalışmalar
BEKLENEN GÜN GELDİ
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, kurmaylarıyla birlikte geldiği Samsun'da Kırmızı-Beyazlı taraftarları heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu. Ankara'da katıldıkları TFF yönetim kurulu toplantısından sonra özel bir uçakla Samsun'a gelen TFF Başkanı Mahmut Özgener'i Samsunspor yönetim kurulu ve Taban Birlikleri temsilcileri karşıladı.
ÖZGENER BÜYÜK ŞANS
Dün akşam saat 20.00 gibi Samsun'a iniş yapan Özgener'i VIP Salonu'nda Kulüp Başkanı Hakkı Tomaç, İkinci Başkan Erkut Tutu, Bölge Müdürü İbrahim Güven ve ASKF Genel Başkan Yardımcısı Şener Aydın karşıladı. Kalabalık bir grupla akşam yemeği için Yelken Kulübe giden Başkan Özgener'i Vali Hüseyin Aksoy ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz karşıladı.
YELKEN'DE YEMEK
Hep birlikte yenilen akşam yemeğinde konu elbette Türk futbolu ve Samsunspor'du. Özgener, yaptığı kısa açıklamada, "Samsunspor'un Türk Futbolu'nda ayrı bir yere sahip olduğunu belirterek, "Samsunspor Süper Lig'e çıkmalı. Samsunspor camiası ve şehirde bu arzuyu görüyorum, hissediyorum. Yönetimi bu konuda başarılı çalışmalarından dolayı taktir ediyorum" dedi.

Yönetimin bu konuda basarili calismalarindan dolayi taktir ediyorum   diyor Özgener.
Ya bizlen dalga geciyor yada gercekten bu takim düsmedi diye takdir ediyor.
bu haberden sevgili basınımız nasıl oluyor da özgenerden müjde kelimesini çıkartıyor.Özgenerin dediğini samsuna gelen valisi vekili iş adamı başbakanı çöpçüsü ıvırı zıvırı hepsi söylüyor.samsunspor süper lige çıkmalı falan filan da ben burda müjdeyi göremiyorum.Ne demiş yani görüşmenin arka planında.Bu sene hakem heyeti samsuna mı çalışacak demiş.Bütün takımlar size yatacak mı demiş de müjde kelimesini çıkartmış >:( Nasıl bir anlayış var basınımızda hayret ediyorum yaa.Ne diyecekti ya özgener, çok borcunuz var s..i tutmuşsunuz mu diyecekti g..ü kaybetmişsiniz mi diyecekti.Ayrıca özgenere de ne anlattıysanız artık bilemiyorum yani.Her şeyi toz pembe gösterdiniz heralde.Yzıklar olsun sizi oraya koyana yazıklar olsun ki sizi hala oralarda tutana >:( >:(

fatih55ankara

16 June 2010, 16:18:15 #872 Son düzenlenme: 16 June 2010, 16:27:58 samsuni
yönetimin de yusuf ziyanın  da adnan ölmesin  de, samsun da trabzonlu geçinenlere de yazıklar olsun.

epçeli köylü

Bende anlamadım.1 saattir tekrar tekrar okuyorum neresinde müjde var diye.
AlıntıNe diyecekti ya özgener, çok borcunuz var s..i tutmuşsunuz mu diyecekti g..ü kaybetmişsiniz mi diyecekti.
Bunları demediği için müjde olabilir belki :)

Tribün_ali

Akyol

Boş haberler yerel basınımız saçmalamaya tam gaz devam ediyor! Sayfayı iteleyelim numara sinir bozucu...

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Akyol55 - 16 June 2010, 19:19:26
Boş haberler yerel basınımız saçmalamaya tam gaz devam ediyor! Sayfayı iteleyelim numara sinir bozucu...

KareAs55

Şenol Noldu beyler ?  ( Sayfa İteleyelim :) )

Akyol

Şenol gol gol gol bizim için tutuya da kooyyy >:(

KareAs55

Şenol Gol Gol Gol  bizim için tomaça da koooyyy   :)

ahmetsefa55

bence sayfayı ıtelemek ıcın baska bı konu bulsak senol konusu moral bozuyo :D gercı dıgerlerı de bozuyo  :o

supernatural_55

Alıntı yapılan: Akyol55 - 16 June 2010, 19:25:50
Şenol gol gol gol bizim için tutuya da kooyyy >:(

aaannnnaaaaaaaa meessii ya laaaaaaaa:))))

Sercan

KareAs55

mehmet yılmaz

Şenol'u Mersin istemiş, İstanbul'a çağırmışlar. Sonra da Giresun'un yeni başkanı aramış. Herkes gitti, senin kalmanı istiyoruz, takımı senin üzerine kuracağız, mutlaka kal demiş. Ve bizim cepheden maalesef hiç kimse aramamış :( Pazartesi gününe kadar bekleyecek, yine bizden bir teklif olmazsa salı Giresunla görüşmeye gidecekmiş...