2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Samsunspor ne zamandır ayrı yazılıyor.Kulübün sitesinden yapılan açıklamada kulübün adını yanlış yazıyolar.Hay sizi oraya koyanın ta.........

kuzey55

Samsun spor komuoyuna duyurulur :D yani ayrı yazılması normal...samsunspor kamuoyu değil

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 14 June 2010, 22:08:43
Pavlik iyi hoş oyuncuda, yabancı kontenjanı kısıtlı iken tutulacak adam da değil. Pavlik'i yollayacaklarsa mecbur 3 tane adam alacaklar.

aynen katılıyorum ama 3 tane pavlıkten ucuz ve kalıtelı adam alamayacaklarını dusunuyorum ınsallah yanılırım ınsallah bu sezon hepsınden farklı olur ınsallah sampıyon oluruz

Burak

Alıntı yapılan: 35ama55 - 14 June 2010, 22:08:43
Pavlik iyi hoş oyuncuda, yabancı kontenjanı kısıtlı iken tutulacak adam da değil. Pavlik'i yollayacaklarsa mecbur 3 tane adam alacaklar.

bende onu diyorumda sen inanıyormusun 3 tane yabancı alacaklarına 2 tanede türki ülkelerden hakkımız var ordu oralardan birini aldı sanırım burda yoksa git ordan al gel hem daha ucuz toplamda 5 yabancı işte arayıp bulmakta benim işim değil ya yoksa bizde yaparız yöneticilk zaten para veren yok cebinde 5 kuruş olmayan adamlar klüp yönetiminde

erkutdem55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 14 June 2010, 22:25:59
Samsun spor komuoyuna duyurulur :D yani ayrı yazılması normal...samsunspor kamuoyu değil

Doğru diyosun sinirden farketmemişim.Bu adamlar yüzünden kan beynime gitmiyor.

mehmet yılmaz

Yavuz Onuk'u niye düşünmüyorlar ki? Anlamadım... Halbuki tam da bu yönetime yakışır bir transferdi!
Ahmet Şahin'den hiç söz edilmiyor, ilginç...

Yeter artık ya, bir de somut ve güzel bir haber duyalım sizden ey dört-beş kişilik yönetim!!!!  >:(

samsunmania

Dağ fare doğurdu. Boş yere bütün gün bekledik. Cuma da transfer devam edecek diye bir açıklama gelir, isim yazmazlar.

YaşarDoğu

İsa neden bir yılın hesabını vermediki?

Ne yaptın bize onu da anlat , kendine yer edinmeye çalışmayın artık...

cem 55

sizin yapacagınız yöneticiliginde transferinde ta ......... dangalak herifler bi boktan anladıgınız yok işiniz gücünüz reklam bide nasıl para koparırım kanemiciler senelerce süper ligten bile düşmemizin en önemli etkeni bitik kenana tomarla para verdiniz adam bitmiş tükenmiş yanındada saatli bomba can özgür bunları takımda tutuyosunuz canını dişine takarak oynayan taraftar için oynayan pavliki gönderiyosunuz yok çok para alıyomuş yerine kaç lira veripte kimi getireceksiniz bizi yine kenana can özgüre hakan koçaslana muhtaç edeceksiniz turgutu sattınız şimdi ahmet şahini boluya muratı da konyaya satarsınız paranın kokusunu aldınızya sonrada ne oldugu belirsiz ilhan ummak gibi abdulaziz gibi kazmaları kadroya doldurursunuz bide sercan lavuguyla görüşüyolarmıs yaptıgınız her hareket ofsayt her hareket hatalı defolun gidinde bizde bi rahat edelim şurda taraftar biryerlerini yırtıyo alın şu şenol demirciyi ahmet şahini kadroda tutun diye hiç umursadıkları yok futboldan çok anlıyolarya allah sizi bildigi gibi yapsın

çýlgýnlar1984

15 June 2010, 01:33:37 #834 Son düzenlenme: 15 June 2010, 01:36:13 çýlgýnlar1984
Huseyın hoca ıyı bır hoca olabılır ama benım aldım duyumlara gore ısmını vermım gorustumuz topcu kardeslerımız abılerımız falan fılan su bu vs.. tek dedıklerı laf husyın hocayla anlasamıyoruz ve bır uyum yapamıyoruz kelımesını duyoyoruz Huseyın hoca ıyı bır hoca olabılır ılk once takım ıcındekı uyumu saglamalı bunu saglayamadıgı ıcın butun topcualr nerdeyse rahatsız ve huseyın hocayı ıstemıyolar vs..İsa Hocanında Bana Gore Huseyın Hocayla Arasında Sorun Oldugunu Dusnuyorum Ve Bu Yuzden Gorevı Bıraktı Bana Gore

benım bıldıgım altaylı şehmuz la gorusme yapılıyormus bence ılk bu gorusmeleri yapmadan bu takımdan ahmet , murat bu gıbı kardelerımızle  oturup anlasma yapmalısın elınde tutmalısın SEN ELINDEKI TOPCUYU TUTAMIYORSUN TRANSFER YAPMAYA KALKIYORSUN ben ne anladım o ısden?

Biz İnş Bu Senede Zor Gunler Gecrmeyız İnş Bu Sene Süperlige Cıkarız Ama Nasıl?

FaTiH_HaN

Bence isa hocanın gidişi seneye şampiyonluğa oynayacak takımın kurulup kurulmamasıyla alakalı bi durum değil. isa hoca hüseyın hocanın yanında maskot gibi durmayı kabul etmemiş belliki. Hoca değil, teknik direktör değil, yardımcı teknik direktör de yapmadılar adamın zoruna gitti. Devam etse hüseyin hocayla yardımcısı takımı yönetecekti o da ortalarda takılacaktı. yönetimden teknik direktörlüğe yada yardımcılığa getirilmesini bekledi olmayınca bıraktı diye düşünüyorum.

babasamsunlu

Ya herkes İsa gitti diyorda gitmemiş ki kardeşim..Teknik kadroda görev yapacak yazıyor...Takımda yinede.. ben anlamadım bu sevişmeden bişey  :D

berusa55

Burak

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 15 June 2010, 09:36:37
Ya herkes İsa gitti diyorda gitmemiş ki kardeşim..Teknik kadroda görev yapacak yazıyor...Takımda yinede.. ben anlamadım bu sevişmeden bişey  :D

biz buna aynı b.kun laciverti diyoruz :)

55.hakan

İsa Turan'ın istediği olmuş danışıklı dövüş olabilir yönetimle istifa etmiş zaten teknik kadroda eksiklik var deniyordu,eksiklik bu şekilde giderilmek istenmiş olabilir