2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Verdigi şampiyonluk sozunun altina kalacagi icin istifa etti bana gore. buda demek oluyorki umitlenmeyelim boşa

emre

yaptığı başka hesaplar var,dır bence. :( bu da benim öngörümdür  :)  işin iç yüzünü çokta iyi bilmiyoruz tabi...

mehmet yılmaz

Nisan ayının sonlarında görüşmüştük ve bana "eğer önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım yapılmayacaksa benim burada durmamın anlamı yok, kesinlikle ayrılırım" demişti. Ayrıca Hüseyin Kalpar'ın da hedefe oynatacak bir hoca olmadığını düşündüğünü söyemişti. Bu sözlerinin ışığında iki sonuca varabiliriz bence;

1- İsa Turan bırakıyor, Kalparla devam ediliyor ama düşük çaplı bir takım yapılacak yine.
2- Kalparla devam edilmeyecek, İsa Turan başa geçecek ve şampiyonluğa oynayacak bir kadro hedeflenecek...

Tomaç ile Tutu varken, maalesef karamsar olmak için de çok neden var... Lig biteli 1 ayı geçti, Turgut'un satışı dışında bir numara yok halen....  :o :o :(

samsunmania

14 June 2010, 18:03:52 #798 Son düzenlenme: 14 June 2010, 18:06:13 samsunmania55
İsa çok iyi bir insan olabilir ama takımı şampiyonluğa taşıyacak nosyonu ve tecrübesi ne kadar var. Bu da soru işareti. Keşke zamanımız ve paramız olsa da İsa seçeneğini deneyebilsek.Yoksa Samsunsporluluğu ile söyleyeceğim bir şey yok. İnşallah güzel günler bekler kendisini.

berusa55

Alıntı yapılan: samsuni - 14 June 2010, 17:57:00
Bu sözlerinin ışığında iki sonuca varabiliriz bence;

1- İsa Turan bırakıyor, Kalparla devam ediliyor ama düşük çaplı bir takım yapılacak yine.
2- Kalparla devam edilmeyecek, İsa Turan başa geçecek ve şampiyonluğa oynayacak bir kadro hedeflenecek...

Tabiki birinci şık  :( :(

sadece55

İsa hoca büyük ihtimal yardımcı hoca olacaktır diye düşünüyorum

atakumlu83

arkadaslar bugun yonetım bır rapor acıklayacaktı gıdecek ve kalacak oyuncuları bılen varmı kım bunlar

atakumlu83

bulent bolukbası rızespor ıle anlasmıs

Ertuğrul Sağlam

Yönetim kurulu toplantısında sert tartışmalar yaşandığı hakkında duyumlar aldım.
Yönetimin bir kısmı İsa Turanın, bir kısmıda Hüseyin Kalpar'ın hoca olmasını istiyormuş

YaşarDoğu

Yönetim kurulu denilenler kaç kişi ki, kim kiminle tartışmış?3 kişi istifa etmişti zaten.Rüştü Arapğolu ile tutu tartışmıştır eminim.

erkutdem55

Ben topunun defolup gitmesini istiyorum.İsanın da hüseyinin de yönetimin de.............

30 yıldır tuttuğum takımı tanıyamaz oldum.Tarihin yüz karaları.

berusa55

Bunlar birbirlerini yiyedursunlar yine atı alan üsküdarı geçecek. Umut edilecek hiçbir gelişme yok yeni sezon adına. Geçmiş olsun diyelim biz şimdiden  :(

YaşarDoğu

Yönetim gitse kim gelecek olmazzzzzzzzzz asla, hep destek tam destek.Adamlar nede olsa Samsunsporlu

anlztrk

Recep