2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

serkancengiz

Ahmet Şahini satmaya yeltenen yönetim gelecek sezonun pimini çekmeye hazırlanıyor

senol

ben samsunsporu gurbetten takip etmeye çalışıyorum.yöneticilerimiz az buçuk kendini belli etmişlerdir.beş parasız pulsuz gelmişler samsunspor adını kullanarak prim yapmaya çalışıyorlar.oktay ve turgutu satarak biraz paralandılar.taraftar olarak biz ne dersek diyelim,şunu alın bunu diyelim,onlar bildiklerini okudular ve okuyacaklardır.hiç acele işleri olmaz.samsunpor süper lige çıkma gibi bir düşünceleri kesinilikle yoktur.bunu herlkesin iyi anlaması lazım.bunlar günü kurtarmak için buradalar.transferin son günlerine doğru elde kalmış 3-5 topçu alacaklar ve yeni sezona girecekler.sonra taraftar gücüyle biraz itelemeyle ligde kalacaklar.bunlar ceplerinden para verererek kaliteli oyuncu alacak yapıda değiller.bunlara birileri orada bulunun fazla sağa sola bulaşmadan karışmadan  oturun demiş onlarda oturuyorlar.umarım benim düşündüğüm gibi değilldir...

havzalı55

Oktay ı tutamadılar Turgutu sattılar ahmet şahinide gönderirseniz hiç bir şey yapmayın istifanızı verin daha iyi gecen sene bu kadroyla ligde zor kaldık bu sene bu adamları göndererek Şampiyon nasıl olcaz basiretsiz yönetim ??

Burak

Alıntı yapılan: senol - 14 June 2010, 14:10:57
ben samsunsporu gurbetten takip etmeye çalışıyorum.yöneticilerimiz az buçuk kendini belli etmişlerdir.beş parasız pulsuz gelmişler samsunspor adını kullanarak prim yapmaya çalışıyorlar.oktay ve turgutu satarak biraz paralandılar.taraftar olarak biz ne dersek diyelim,şunu alın bunu diyelim,onlar bildiklerini okudular ve okuyacaklardır.hiç acele işleri olmaz.samsunpor süper lige çıkma gibi bir düşünceleri kesinilikle yoktur.bunu herlkesin iyi anlaması lazım.bunlar günü kurtarmak için buradalar.transferin son günlerine doğru elde kalmış 3-5 topçu alacaklar ve yeni sezona girecekler.sonra taraftar gücüyle biraz itelemeyle ligde kalacaklar.bunlar ceplerinden para verererek kaliteli oyuncu alacak yapıda değiller.bunlara birileri orada bulunun fazla sağa sola bulaşmadan karışmadan  oturun demiş onlarda oturuyorlar.umarım benim düşündüğüm gibi değilldir...

oktaydan para almadık !

beşnumara

İsa Turan sportif direktörlük görevinden istifa etmiş.Acaba tamamen mi istifa etti yoksa sadece sportif direktörlük görevini mi bıraktı.Ben teknik adamım bu görevde çalışmak istiyorum demiş

oguz55

bugün basın toplantısı olacaktı ve resmi siteden duyurulacaktı bir gelişme varmı araştırdım ama bulamıyorum

beşnumara

Alıntı yapılan: oguz55 - 14 June 2010, 16:07:35
bugün basın toplantısı olacaktı ve resmi siteden duyurulacaktı bir gelişme varmı araştırdım ama bulamıyorum

Alıntıİsa Turan istifa etti

Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunsporun Sportif Direktörü İsa Turan, Bu sene sportif direktörlük görevini sona erdirdim. Bundan sonra sportif direktörlük görevini yapmayacağım dedi.

Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Samsunspor'daki sportif direktörlük görevini tamamladığını açıklayan İsa Turan, hedefinde Samsunspor'da teknik direktörlük yapmak olduğunu söyledi. Samsunspor Sportif Direktörlük görevine 1 yıl için başladığını söyleyen İsa Turan, "Ben bir teknik adamım. Geçen seneki kulübümüzün zor durumunu herkes biliyor. Bir tünelin içine girdik karanlıktı, bugün tünelin ucunda ışık var. Bu düzeni kurana kadar gece gündüz çalıştık. Kulübümüzün zor durumda olduğunu, zor şartlarda olduğunu gördüğüm için, yönetim kurulunun 'Bu görevde sana ihtiyacımız var' dediği için ben de bu görevden kaçmadım. Kendilerine söyledim 'Ben bunu 1 sene yaparım' diye. Samsunspor'a yeniden güvenilmesini, marka değerlerine sahip çıkılmasını, ekonomik yapısını düzeltmek, disiplini düzeltmek için benim olmam gereken yer orasıydı, inanıyorum ki iyi bir yol aldık. Samsunspor artık dışarıdan istenilen bir takım olmaya başladı, güvenilirliği kazandı, formayı kimseye çiğnetmedik. Ekonomik yapısını düzelttik. Ama bunların devam etmesi gerek. O günkü şartlarda Samsunspor'un bize orada ihtiyacı vardı, biz de elimizden geleni yaptık ve görevimizi teslim ediyoruz. Ben teknik adamım, bugün burada olurum, yarın başka yerde olurum. Ben teknik görev yapmak istiyorum" diye konuştu.

Hedefinde Samsunspor'u çalıştırmak olduğunu söyleyen Turan, "Bundan sonra bana hangi teklifle geleceklerini bilmiyorum, bir araya gelip görüşeceğiz. Tabi ki hedefimde Samsunspor'u çalıştırmak var. Benim asıl işim saha çizgileri içerisinde. Eğer geleceğe yönelik hedefler varsa Samsunspor'da bulunurum. Benim önceliğim Samsunspor. Samsunspor'da kalırsam teknik adam olarak kalırım. Burada kalmam talep edilirse bundan sonra teknik adam olarak kalırım" şeklinde konuştu.

Yabancı oyuncular Samsun'da denenecek
Öte yandan Samsunspor sezonu 28 Haziran'da açacak.Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, 28 Haziran'da sezon açılışını yapacaklarını belirterek, "Yeni sezonun hazırlıklarına Samsun'da başlayacağız" dedi. 15 gün Nuri Asan Tesisleri'nde çalıştıktan sonra kampa gideceklerini belirten Kalpar, yabancı oyuncularıda Samsun'da deneyeceklerini vurguladı.

netkulis

babasamsunlu

hahahahahaha :D :D  Sen teknik direktörsen bende Vuvuzellayım hahahahahah :D :D

LisandroLopez

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 14 June 2010, 16:12:58
hahahahahaha :D :D  Sen teknik direktörsen bende Vuvuzellayım hahahahahah :D :D

Hiç sorma abi oldu bize Mourinho :):)

lucarelli

Burak

murat yıldırımı konya ya satsakmı? şenol u takıma alsakmı neyse bugün ayın kaçı aaaaa 14 ü bir sene olmuş ayrılmam lazım öyle konuşmuştuk ! :)

babasamsunlu

Na pıyoruz  na pıyoruz
bilmiyoruz bilmiyoruz :D

**KaR6**

14 June 2010, 17:33:07 #792 Son düzenlenme: 14 June 2010, 17:41:10 **KaR6**
kimliğinden başka eleştirilecek neyi var bilmiyorum ama şu istifayla benim gözümde değeri daha da büyüdü, bir kaç hafta önce yazmıştım istifa edeceğini ve etti.. geçen sezon başında istediklerini yapmazsa istifa edeceğini söylemişti çünkü.. benim nazarımda sözünü tutan bir adamdır.. hataları var mıdır, vardır ama dürüsttür hiç değilse.. o göreve gelebilmek için ve kalabilmek için insanların neler yaptıgını hatırladıgımda yaptıgı iş daha da değerleniyor..

kişisel görüşümdür, herkes kendi düşüncelerinde özgürdür, bu kadar..

http://www.samsunspor.biz/koseyazisi-Baska_Bahaneniz_Kaldi_Mi_-7535-

Burak

ben eleştirmedim zaten transfer çalışmaları yaparken izlettiği adamları aldırırken neden pat diye istifa etti onu anlamadım sadece

**KaR6**

Alıntı yapılan: **KaR6** - 14 June 2010, 17:33:07

kişisel görüşümdür, herkes kendi düşüncelerinde özgürdür, bu kadar..