2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

silopilimuhsin

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: silopili55 - 04 June 2010, 17:43:34
theo weeks gelecekmi?

daha hıc bıse bellı deıl butun gazeteler her gun bıseler sallıyolar allah sonumuzu hayır etsın :( :(

Mustee13

her şey 10 hazirandan sonra netleşir...

Atakumlu

AlıntıBank Asya'da yabancı fonu yok
2010-2011 futbol sezonunda uygulanacak ve birinci transfer/tescil dönemi başlangıcından itibaren geçerli olacak olan hususlar, TFF Yönetim Kurulu tarafından karara bağlandı.

2010-2011 futbol sezonunun birinci transfer döneminin 10 Haziran'da başlayıp 1 Eylül 2010'da, ikinci transfer döneminin ise 5 Ocak 2011'de başlayıp 1 Şubat 2011'de sona ermesine karar verildi.
Yetiştirme tazminatı hesaplama kriterleri de Süper Lig için 100.000 TL, Bank Asya 1.Ligi için 50.000 TL, 2.Lig için 20.000 TL, 3.Lig için 10.000 TL olarak belirlendi..Bank Asya Birinci Ligi'nde 01-01-1987 ve daha sonra doğmuş olmaları koşulu ile 3 yabancı uyruklu futbolcu ile sözleşme imzalayabilmelerine, Süper ligden küme düşen takımların yabancı uyruklu futbolcu kontenjanlarını boşaltmaları halinde bu hakkı kullanabilmelerine, ayrıca Azerbeycan, Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan ve Kırgızistan ülkelerinin vatandaşı olan en fazla 2 futbolcu ile sözleşme yapılabilmesine, bu ülkelerden alınabilecek oyuncular dahil en fazla 5 yabancı uyruklu futbolcuyu 18 kişilik esame listesine yazılmasına, Bank Asya 1.Liginde sözleşme imzalayan yabancı uyruklu futbolculardan altyapı fonu alınmamasına karar verildi..Tüm liglerde oynayan profesyonel futbolcuların sigortalanmasına ölüm halinde 100.000 TL, daimi maluliyet halinde 1000.000 TL, hastalık ve tedavi masrafı olarak da 10.000 TL, kulüp tescili ve aidat bedellerinde Bank Asya 1.Lig kulüplerinin 275 TL tescil, 110 Tl aidat yatırmalarına, teknik adam referans ve vize ücretlerinde Bank Asya Birinci Ligi Teknik Sorumlusu için referanssız 7000 TL, referanslı 2300 TL, Antrenör için referanssız 2300 TL, referanslı 800 TL, kaleci antrenörü için referanssız 1750 TL, referanslı 600 TL yatırılması kararlaştırıldı.

Akyol

Takasta kullanılacak isimler arasında Theo Weeks yokmuş sanırım alt yapılarından 2 adam alacakmışız!

isa55

"6 Ertuğrul Sağlam" arkadaş istenilen, verilen paraları çok uçurmuş. geçen yıl tüm başkanlar bir araya gelerek 200-250 binden fazla ücret vermemeyi kararlaştırmışlardı. senin dediğin doğruysa turgutun parası, eldekileri tutmaya yetmiyor. eğer giderse sercan içinde yetiştirme parası alınacak, oda 150 bin olmaz, 300 bini hiç bulmaz.

jean

anlamadigim sey turgutu satarken alacaklari oyunculari belirlememislermi hergun bir isim cikiyor

gozgoz yýlmaz

ömüre 300.000 lira vereceklerine imdata 30.000, kasıma 30.000, vurala da 30.000 versinler, süper lige çıkalım.. ömür iyi insan ama artık yeter, ne iş yapmış 3 yıldır?

beşnumara

theo weeks'i bize vereceklerini zannetmiyorum.kiralık bile vermezler ki ankaraspor gibi bir kulüp bizimle beraber bankasyada olacakken.bizimkiler yabancı alsa alsa trabzondaki geçen sene gündeme gelen genç yabancıyı alırlar ismini hatırlayamadım şimdi

Shane_Falco

Bende geçen sene en fazla ücreti alanlar Burhan ve Volkan'dı diye biliyordm oda 350 milyar civarı diye bi şeyler alıyorlardı diger rakamlar sanki biraz abartı geliyo :s

GurbetciFanatik

Bu ne yawwwwwwww
Sanki mahalle arasi mac yapiyoruz hangi adamin ne tarafa gececegini tartisiyouz.
Bu nasil bi kulüp anlamadim kimin geldigi kimin gitdigi belli degil, isigi gören takima giriyo.
Koskoca Samsunsporda 2 gün önce alinan adamlarin ismi bile dogru dürüst belli degil.

Su dalga gectigimiz tavsanli linyitspor da bile yönetimin ne is yaptigi ortadadir bizimkiler ne is yapar anlamis degilim.

Senol afferdersiniz götünü yirtiyo samsunspor diye , bizim takimin menajeri halen görüsmemiz lazim diyor.
Neyi görüscen *** al iste adamida hic olmazsa iyi bi transfer yaptik diyelim , sanki ondan iyisini bulcak ?

Ben halen karamsar bakiyorum arkadaslar , hedef süper lig diyorlar  neredeyse 28bin Tl borcu ödedik diye madalya istiyorlar.
Böylemi sampiyon olcaksiniz *** , daha 28bin Tl zor ödediniz utanmadan.

Böyle kücük rakamlari 28bin Tl bi Samsunspor baskani veya yöneticisi utanmasi lazim basina yansitmayi .
Yakinda su parasi geldi derler 5bin Tl lazim acil derler .

Arkadaslar benmi yaniliyorum bana bilgi verin  yerinde iyi transferler yapip hedefimize ulasacagiz diyorlar , *** 28bin Tl zor ödüyorlar.
Sen o zaman hangi parayla transfer yappiyorsun.
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

55.hakan

Turgut'u verip Weeks'i almak ancak takasla olur adamlar hem 900.000 dolar para verip hem üstüne Weeks'i verecek kadar keriz mi? kerizseler ne ala...

gurbetçi55

ankragücüde mübarek futbolcu fabrikası bi ton futbolcuları var weeks de versinler artık melih gökçek weeks kaldıysa vay ankgücünün haline

Cagdas Ünver

05 June 2010, 13:08:05 #553 Son düzenlenme: 05 June 2010, 13:11:15 Cagdas Ünver
KULELİ'DE TAMAM
05 Haziran 2010 / 11:41

Samsunspor, Anıl Taşdemir'den sonra Tokatspor'un forveti Ali Kuleli'yi de renklerine kattı. Sportif Direktör İsa Turan'ın uzun süredir takip ettiği bir oyuncu olan Ali Kuleli ise Samsunspor gibi büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi

YÖNETİM ELİNİ ÇABUK TUTUYOR
Samsunspor'da dış transferde hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Anıl Taşdemir'i renklerine katan Kırmızı-Beyazlı ekip, şimdi de bonservisi BUGSAŞ'ta olan Tokatspor'da forma giyen Ali Kuleli ile anlaşmaya vardı. Samsunspor yönetiminin Tokatsporlu yöneticilerle yapıltığı görüşmelerin olumlu sonuçlanması üzerine dün de Sportif Direktör İsa Turan, Ali Kuleli ile telefonda bir görüşme yaptı. Son derece olumlu geçen görüşme sonunda Ali'nin de Samsunspor'a evet dediği öğrenildi.

İSA TURAN: BİLDİĞİMİZ BİR OYUNCU
Kırmızı-Beyazlı ekibin transfer teklifi karşısında büyük mutluluk yaşadığını ifade eden Samsunspor'un çiçeği burnunda yeni transferi genç forvet Ali Kuleli, "Takımıma faydalı olabilmek adına elimden geleni yapacağım" diye konuştu. Ali Kuleli'nin Menajeri Kanat Ayas, "Samsunspor çok iyi bir transfer yapmıştır. Ali, çok kısa bir süre içerisinde kalitesini ortaya koyacak düzeyde bir oyuncudur" diye konuştu. Buna göre Kırmızı-Beyazlılar, dış transferde şu ana kadar 2 oyuncuyla anlaşma sağlamış oldu. Özgür KALANBAK

Genç profesyoneller
05 Haziran 2010 / 11:37

Samsunspor A2 takımında bu yıl başarılı bir sezon yaşayan İsmail Açıcı, Mehmet Yılmaz ve Tufan Can A takıma yükseldi
Sportif Direktör İsa Turan'ın talimatıyla bundan sonra A takımla beraber antrenmanlara katılacak genç oyuncular, kendilerini ıspatlamaya çalışacaklar. Kırmızı-Beyazlı ekibin Sportif Direktörü İsa Turan, dün bu oyuncuların velileriyle Nuri Asan Tesisleri'nde kısa süreli bir görüşme yaptı. Turan, "Gençlerimiz bizim herşeyimiz" diye konuştu.

PRENSİPTE ANLAŞILDI İMZA BUGÜN ATILIYOR

03 Haziran 2010 / 12:34

Samsunspor'da yeni sezonda da Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile yola devam etme kararı aldı. İkinci Başkan Erkut Tutu yönetimindeki toplantıda prensipte anlaşma sağlanan tecrübeli teknik adamla bugün resmi mukavele imzalanması bekleniyor

HER KONUDA ANLAŞTILAR
Samsunspor'da teknik direktör sorunu büyük ölçüde çözüme kavuştu. Dün Nuri Asan Tesisleri'nde İkinci Başkan Erkut Tutu ile bir araya gelen tecrübeli teknik adamla yaklaşık 1,5 saat süren bir toplantı gerçekleştirildi. Sportif Direktör İsa Turan'ında yer aldığı toplantıda yeni sezonla alakalı olarak her iki tarafta görüşlerini belirtti. Yönetim olarak Hüseyin Kalpar ile çalışmayı arzuladıklarını ifade eden Kırmızı-Beyazlı ekibin İkinci Başkanı Erkut Tutu, "İlk yılımızda Hocamız Kalpar'ın çalışma disiplini ve performansından gayet memnun kaldık" diye konuştu.

ŞARTLAR KONUŞULDU
Şartlarda da anlaşılması durumunda yeni sezonda da yollarına Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile yola devam etmekten yana olduklarını ifade eden Tutu, "Yönetim olarak gereken fedekarlığı göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu. Öte yandan Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar da, "Bende Samsunspor'da olmaktan çok mutlu ve huzurluyum. İnanıyorum ki şartlar konusunda hiç bir sorun yaşamayacağız. Yeni sezonda yapacağımız doğru işlerle yeni sezonda hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz" dedi.

Kaynak: Denge

gurbetçi55