2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: Samsun55ramazaN - 03 June 2010, 23:14:49
bence  biz , adana, giresun,bolu yeni gelenlerden biri süperlige oynar diye düsünüyorum.

ilginçtir, yeni gelenlerden biri çoğunlukla süper lige çıkıyor. oftaş, buca, kasımpaşa, eskişehir gibi... bakalım bu sene neler göreceğiz.

gozgoz yýlmaz

Giresun dağıldı, bu see değil de seneye şampiyonluğa oynar ama 2B'de...

Yönetimin bu sefer geçen yazki gibi saçma sapan transferler yapacağını sanmıyorum. ( Çok mu iyimserim ne? :) )

Tufan

sivri dilli gozgoz abimiz bile ümitliyse vardır bu işi bi kerameti yoksa Turgut'un satılmasının rehaveti mi bekleyip görecez. en azından bu sene sayfalarca, günlerce, haftalarca TAHTA konuşmayacağız.

Burak

bu sene bence de kalite çok düşük olacak düşme adaylarım tavşanlı akhisar geldikleri gibi giderler bence denizli de bence şampyionluğun en büyük adayı olabilir ama rize de gördükki bazen parayla da saadet olmuyor

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 03 June 2010, 23:28:21
sivri dilli gozgoz abimiz bile ümitliyse vardır bu işi bi kerameti yoksa Turgut'un satılmasının rehaveti mi bekleyip görecez. en azından bu sene sayfalarca, günlerce, haftalarca TAHTA konuşmayacağız.

Turgut'un satılmasının mutluluğu diyeceğim yine polemik olacak :) hatayı bir kere yapmak insana mahsustur, ikinci kez aynı hatayı yapmak ise aptallara...
yönetim geçen yaz 13'te 1 tutturarak o hatayı yaptı. Bu nedenle tekrar yapacaklarını sanmıyorum. Ama yine de açık kapı bırakıyorum :)

Alıntı yapılan: 55_OrHaN_55 - 03 June 2010, 23:24:28
ilginçtir, yeni gelenlerden biri çoğunlukla süper lige çıkıyor. oftaş, buca, kasımpaşa, eskişehir gibi... bakalım bu sene neler göreceğiz.

Eskişehir ilk yılında değil ikinci yılında unakıtarak çıktı Süper Lige... ;)

sadece55

Abi bizde Demir yumruğumuzla lige çıkarız belki...Ama YILMAZ engeller karşımıza çıkabilir:)

samsun155

Alıntı yapılan: playmaker55 - 03 June 2010, 23:06:36
denizlide yemez... mersinde yemez..öyle yok düsüpde hemen cikmak...iyi olsa zaten düsmezdi denizli...denizlide bi nr yok
Konya.?

YaşarDoğu

Çakma Yönetim ;
Napıyoruz , napıyoruz
Bilmiyoruz , bilmiyoruz >:(

Taraftar ;
Çıldırın durmadan, kafayı yiyecez bütün yaz :'(

Ertuğrul Sağlam

*Ahmet Şahin 450 bin istiyormuş henüz anlaşamışlar.
*Ankaragücünden alınaca iki futbolcu İlkem ve Anıl'mış ama çok para ve garanti istiyorlarmış.
*Turgay'ında istediği para ile külübün verdiği arasında bayağı fark varmış.
*Sercan için Bolu 150 bin veriyormuş, Yönetim 300 binde diretiyormuş.
*Ömür Ejderle anlaşmak üzerelermiş (neye gerekse) :o boşuna para verecekler bu adama geçen sezon *Kenan ile birlikte en fazla para alan futbolcuydu (350 bin) karşılığında ne verdiyse artık.

Kaynak ............

55_OrHaN_55

kapatsızlar kulübü de biz de kurtulalım eziyetten >:(

playmaker55

ahmet ok hak eder
ilkem anil...grek yok cenke ver o paralari en azindna garantisi var adamin 15 gol
sercan 200de yeterli kayboldun küpesini taksin geri kalani
ömür ve kenana güle güle derim ben yazik o paraya 1 adam alin saglam is bitiren kenanda ömürde fazladan adam gerek yok

beşnumara

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 04 June 2010, 13:32:27
*Ankaragücünden alınaca iki futbolcu İlkem ve Anıl'mış ama çok para ve garanti istiyorlarmış.
*Ömür Ejderle anlaşmak üzerelermiş (neye gerekse) :o boşuna para verecekler bu adama geçen sezon *Kenan ile birlikte en fazla para alan futbolcuydu (350 bin) karşılığında ne verdiyse artık.

Kaynak ............
ömür'e 350 bin tl verdiklerini,vereceklerini düşünmüyorum.eğer öyle ise tek kelime ile skandal

Gorkem

parasızlığın gözü kör olsun,harbiden ömüre 350 bin değil 150 bin çok

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 04 June 2010, 13:32:27

Kaynak ............

ahmet sahını alsınlar 450 ıstıyosa 300 de anlasabılırler
bıldıgım kadarıyla ılkem sol bek huseyın kalpar da ıstemıstı daha once o da alınmalı
anıl alınacaksa sercan a gerek yok fazlalık satılsın
omur ejder de ıyı ekmek yedı bızden yeter bı de para mı vercez ona

Ertuğrul Sağlam

Theo Weeks, hakkında bir alıntı.....

Çok hızlı, çok sağlam, yaşına göre müthiş olgun. Theo Weeks Ankaraspor un bu seneki çıkışında Özer Hurmacıyla beraber en çok dikkat çeken oyuncu oldu benim adıma. Bu 18 lik Liberyalı şaka gibi bir futbol oynuyor orta sahanın tam göbeğinde, neredeyse hatasız bir pas ortalaması, ileri oynayan bir futbol stili, ortalamanın kesinlikle çok üzerinde bir teknik ve bitmek bilmeyen bir enerji.

Geremi gibi Theo Weeks de üç büyükleri es geçip avrupa yolunu mu tutar? Yoksa bizim büyük balıklardan biri akıllı davranıp önceden kaparmı Theo yu bilmiyorum. Ancak kim alırsa büyük fayda görür ondan eminim...

Bu arada Theo Weeks dayanıklılık ölçütü olan Laktat testinde şimdiye kadar Aurelio yu geçebilen tek insan evladı olmuş... Eh, bundan iyi referans mı olur Fenerbahçe için? :)

Bu haber bile insanı heycanlandıırıyor.....