2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 03 June 2010, 13:29:40
Harika yorum!... >l< >l< >l<

Teşekkür ederim sağolun.

Sözleşmesi bitmiş olabilir,yönetim Oktay'la görüşmemiş de olabilir.Fakat Oktay'ın transfer görüşmelerinin daha lig bitmeden başlaması da bu konu için bana pek inandırıcı gelmiyor.
Üstelik Oktay Samsunspor'a geldiğinde ''Hayallerimin takımına geldim'' gibi bir söz kullandı , Gençlerbirliği'ne gitti yine buna benzer bir söz kullandı,buda beni ayriyetten düşündüren bir etken.

mehmet yılmaz

Ben de Oktay'ı savunmak adına falan yazmadım zaten kardeşim.

İkisi de şartların getirip onları bıraktığı yerdeler aslında, ne Oktay hain, ne de Turgut kahramandır. Onlara biçilen rolü oynamaktan başka yapabilecekleri çok birşey yoktu. Bugün Murat'a da 1.000.000 lira civarında para veren olsun o da satılacaktır!

Tufan

LisandroLopez @ ikiside gitti bu takımdan bu saatten sonra yapacak birşey yok belki yönetim beceriksiz olabilir ama gerizekalı değil herhalde adam alacaklar Oktayla Turgutun yerine temcit pilavı gibi TDŞ şöyleydi böyleydi demeye gerek var mı? bence yok.

800.000$ + 2 bonservis deniyor ben hayatımda o parayı bir arada görmedim muhtemelen görememde ama sağolsun Turgut kazandırdı bize.

samsunspor.co.nr

murat'ın sözleşmesi de 2011 mayıs bitiyor.

alıcı varsa bence de satılabilir. seneye bedava gitmesinden iyidir.

sevgiler.

vanlioglu

umarım gelen para sadece kulup için kullanılır  :) malum bizde kan emici çok..

sadece55

Alıntı yapılan: samsuni - 03 June 2010, 13:44:14
Ben de Oktay'ı savunmak adına falan yazmadım zaten kardeşim.

İkisi de şartların getirip onları bıraktığı yerdeler aslında, ne Oktay hain, ne de Turgut kahramandır. Onlara biçilen rolü oynamaktan başka yapabilecekleri çok birşey yoktu. Bugün Murat'a da 1.000.000 lira civarında para veren olsun o da satılacaktır!

@samsuni

Sn.Samsuni varmı bir haber Ankaragücünden gelecek süperstarlar hakkında :)

YaşarDoğu

İlk transferimizi Turgut u satarak gerçekleitirdik.Bunun gazı ile yönetim 2-3 hafta bay geçer.Ankaragücü nün vereceği topçular da hemen belli olmaz kanatimce.Çünki hazırlık etabının ilk ayağının bitmesini bekleyecektir Ümit Özat.

Şenol haberleri ile avunmaya devam.

sadece55

Bu sene Ligin daha da güçsüz olacağını düşünüyorum.Giresun çalkantıda,Diyarbakır zaten düşük hedefle başlıcak,Ankaraspor sahipsiz,Altay ekonomik olarak bitik,Yeni çıkanların çapı bütçeleri zaten belli...Biraz transfer ile kafaya oynayacağımızı düşünüyorum...Bu senenin favorileri ise Denizli,Bolu,Rize ve yönetimimiz çabalarsa biz oluruz diye düşünüyorum...kesin olan tek sonuçsa taraftar da yine 1 numara olacağımız :)

Tufan

şuana kadar MİY iyi transferler yaptı Denizli iyi durumda Rize, Bolu, Diyarbakır yine iyi transferler yapacaklardır. bize Ankaragücünden gelecek oyuncular direk 11de oynayacak düzeyde olursa 2-3 nokta transfer ve ek takviyelerle kadroyu güçlendirirsek neden olmasın?
13 adam almak yerine 5-6 şuurlu transfer bizi hedefe ulaştırır.

sadece55

Diyarbakır ve mersin kimi aldı ki kaliteli olarak?

Tufan

Alıntı yapılan: erdo55 - 03 June 2010, 22:16:10
Diyarbakır ve mersin kimi aldı ki kaliteli olarak?

AlıntıSteau Bükreş'ten Romanya Milli Takım orta sahası Andrei İunescu kiralık olarak Mersin İdman Yurdu'nda

ayrıca hocaları aynı zamanda menajer diye biliyorum o nedenle öyle dedim.

55_OrHaN_55

Mersine bak, bucanın kendi evinde hediye ettiği 3 puanla ligde kaldılar, şimdi süper lige oynuyorlar. adalete bak... :)

celebi

mersin mi süperlige oynuyor. 8) bence zor.

playmaker55

denizlide yemez... mersinde yemez..öyle yok düsüpde hemen cikmak...iyi olsa zaten düsmezdi denizli...denizlide bi nr yok

Samsun55ramazaN

bence  biz , adana, giresun,bolu yeni gelenlerden biri süperlige oynar diye düsünüyorum.