2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: mimar55 - 02 June 2010, 23:43:18
sizde karar verin bu kadar cok futbolcu satılmasına sevinen başka takım olamaz kardeşim yaaa :o :o >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

napcaktık kardes aglıcakmıydık turgut gıbı bı kazma dan 1.5 trılyon para + 2 futbolcu (bonservısıyle bırlıkte) kazanıyosun bundan daha karlı bı anlasma olamazdı herhalde kımse kusura bakmasın da sahada turgut kadar serbest bır futbolcunun cok daha fazla verımlı olması gerekırdı gercı yapabılecegının en ıyısını yaptı bence bundan fazlasını beklıyemıcım turguttan zaten hacettepe macından sonra benım ıcın bıtmıstı

AntZ

Biz zaten Turgut için seviniyoruz, yiğidim aslanım Süper Lig de oynayacak  :)

Sonuna Kadar 55

55cem55

ne olursa olsun turgut takımda kalmalıydı yanına da cenk gelmeliydi ortasahadada şenol olunca kesinlikle çok iş yapardılar herbiri bir maççın yıldızı olsa takım ucardı bence..abdulazizin yerine ii bi transfer ile kanat sorunuda kalmazdı ama şimdi forvet bitmiştir bizim için bakalım kim gelecek forvette 14 gol atan bi oyuncu gitti elimizde savas kaldı inanılşacak gibi değil..daha ses seda yok sonumuz hayırlı olsun...

AntZ

Alıntı yapılan: 55cem55 - 03 June 2010, 03:20:41
ne olursa olsun turgut takımda kalmalıydı yanına da cenk gelmeliydi ortasahadada şenol olunca kesinlikle çok iş yapardılar herbiri bir maççın yıldızı olsa takım ucardı bence..abdulazizin yerine ii bi transfer ile kanat sorunuda kalmazdı ama şimdi forvet bitmiştir bizim için bakalım kim gelecek forvette 14 gol atan bi oyuncu gitti elimizde savas kaldı inanılşacak gibi değil..daha ses seda yok sonumuz hayırlı olsun...

1.2 Milyon TL+2 futbolcu+2 kiralık gelecek olmasına rağmen endişelisin, ses seda yok diyorsun, birde bu 1.2 milyonun gelmediğini düşünsene!
Para edebiyatından, Ziya amcanın yine bizi şaşırtmamasından dolayı çoğumuz umudu kesmiştik, en azından bir kıpırdanma olur diye seviniyoruz. Yoksa bu sezon 14 gol atmış, takıma katkı sağlamış bir futbolcunun, pipisi olduğunu kanıtlamak için arada gösterse de gitmesini kim ister.  ;)

Jnr.Serkan

Ntvspor Turgut doğan şahinin ankaragücü ile anlaştığını resmi sözleşmenin 1-2 gün içinde atılacağını  yazıyor

celebi

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 03 June 2010, 06:40:12
Ntvspor Turgut doğan şahinin ankaragücü ile anlaştığını resmi sözleşmenin 1-2 gün içinde atılacağını  yazıyor

onu yazınca SAMSUNSPOR İsmini görünce içim bir cız etti valla

Gorkem

turgutun ismi neredeyse ntvsporun haber bölümüne sığmıcaktı

Ertuğrul Sağlam

03 June 2010, 09:41:30 #503 Son düzenlenme: 03 June 2010, 09:45:32 6 Ertuðrul Saðlam
Yönetim bukez gerçekten çok güzel bir iş başardı. Turgut'u verip karşılığında hem parasal hemde 2 bonservisli futbolcu + 2 kiralık futbolcu gerçekten güzel bir pazarlık ve sonuç, İnşallah alacakları futbolcular bizi Süperlig'e taşıyacak kalitede olur.....

Alınacak futbolculardan biri Anıl Taşdemir'miş....
Anıl Taşdemir ile ilgili bir ropörtaj...http://www.tff.org/default.aspx?pageid=286&ftxtid=1725

GurbetciFanatik

Aslinda bu gelen 4 futbolcu cok kötü olamaz.
Neden bilyiorsunuz gecen sene Ankaraspor un dagilmasiyla A.Gücünde yaklasik 40 futbolcu kadrodaydi.
Gecen gün baktim Lig Tv de A.Gücünde sorun asiri cok futbolcu olmasi.
teknik Direktör Ümit Özat söyle dedi :Kadromuz cok genis yaklasik 40 50  futbolcu var Ankaraspor yüzünden,
bu kadroyu ne yapip yapip azaltmamis lazim dedi.
Yani uzun lafin kisazi bence gelen oyuncular rahatlikla Samsunsporda oynayabilcek futbolcular.

LisandroLopez

Turgut ve Oktay gitti Samsunspor'un hücum gücü tamamen bitti diye düşünüyorum ben.

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 03 June 2010, 12:57:19
Turgut ve Oktay gitti Samsunspor'un hücum gücü tamamen bitti diye düşünüyorum ben.

yönetim daha iyisini alcaktır eminim...turgutla oktay vardı son hafta ligde kalmayı garantiledik.çok iyi olsalar eminim şuan birinciydik.Emenikenin ve yasin avcının karabüğü sırtladığı gibi...

LisandroLopez

Herkesin kendi fikri tabi..
Yalnız ; karakteri , kişiliği öve öve bitirilemeyen Oktay'ın kaçar gibi , para kazandırmadan gitmesi ve Huyları,hareketleri,kişiliği pek beğenilmeyen Turgut'un Bank Asya'da çok iyi sayılabilecek bir miktara takımdan ayrılmasıda enteresan olsa gerek..

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 03 June 2010, 13:17:20
Herkesin kendi fikri tabi..
Yalnız ; karakteri , kişiliği öve öve bitirilemeyen Oktay'ın kaçar gibi , para kazandırmadan gitmesi ve Huyları,hareketleri,kişiliği pek beğenilmeyen Turgut'un Bank Asya'da çok iyi sayılabilecek bir miktara takımdan ayrılmasıda enteresan olsa gerek..

Harika yorum!... >l< >l< >l<

mehmet yılmaz

03 June 2010, 13:32:34 #509 Son düzenlenme: 03 June 2010, 13:34:50 samsuni
Acaba bunda birinin sözleşmesinin bitmesi ve yönetim tarafından uzatılmasının akıl edilemesi, diğerinin ise sözleşmeli oyuncu olduğu için zaten bonservissiz gidemeyecek olmasının da bir payı yok mudur dersiniz?

Ayrıca Turgut'a 2.5 yıl boyunca bunun için sabredildi zaten, para kazandırması için. Uğruna Serkan Aykut gibi bir marka bile yaşı nedeniyle göz ardı edilebildi.