Daha önceden burada olanlar

Başlatan celebi, 04 May 2010, 14:44:21

« önceki - sonraki »

celebi

arkadaşlar ben şunu bir türlü anlamıyorum. neden daha önceden burada yazıp ve daha sonra siteden ya kendisi ayrılan yada atılan kişiler 2. bir isimle girer yada yakın abir arkadaşının ismi üzerinden sitemizde yazar yada takip eder. afadersinin bizim bu sitede bir b...... mu var. >:( . adam buradaki hem yönetici ile hem arkadaşlarımızdan bir kısmı ile papaz olmuş. ama ne hikmetse hala farklı isimler üzerinden burayı takip etmekte. ya hu kardeşim madem burada adam gibi durmuyorsun atıp tutuyorsun sonrasında da buradaki yazılanları takip ediyorsun. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. bu ne tutarsızlık. git kendi ortamlarınızda yapın ne yapacaksınız.

Akyol

Birde ben şeye hastayım "Artık bu siteye yazılmayacak o kadar bu da size son sözümüzdür" tarzı şeyler yazıp bişey olunca cevabı yine burdan verme merakına! Yahu arkadaş sevmiyorsan çıkar gidersin okumazsın yazmazsın. Farklı nicklerle girip ortalığı germenin manasını çözemedim gitti neyse Allah ıslah etsin diyelim...

YaşarDoğu

Kim olduklarını da açıklayın bizde bilelim,

Site bağımlılık yapıyor , aslında bağımlısı olduğumuz Samsunspor , onu da doğru düzgün , tarafsız öğrenebileceğimiz tek yer burası.Yapsın o kadar bağımlılık  ;)

**KaR6**

kime celallendin mister çelebi, yakısıyo mu sana sinirlenmek :)

valla haklısın ne diyeyim.. hele bi tane yüzsüz var, afişe oldu, hala başka nickle girip okuyo, sordunmu da ben değilim diyo :) kimliği ortaya cıkınca manita gibi inkar edecene arkasında duramayacagın laflar etme, adam ol, top at kalecilere, hadi bakim ;D

celebi

valla kardeşim giriyorum bakıyorum. adamın biri habire atıp tutmuştu sonra hala burada yazılanları okuyor. acayip kıllanıyorum ya