Samsunspor Rekorunu Geliştirdi!..

Başlatan kalptenþimþek, 02 May 2010, 14:28:10

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

02 May 2010, 14:28:10 Son düzenlenme: 02 May 2010, 14:29:49 kalptenþimþek
2010/2011 sezonunda da Bank Asya'da mücadele edecek olan ekibimiz, üst üste beş yıl süper ligden uzak kalarak tarihinde en uzun süre ikinci ligde oynama rekorunu geliştirdi.

İkinci ligde en uzun süre, yeni kurulmuş bir takım olarak gelişim sürecinde olduğumuz 1965/66, 66/67, 67/68, 68/69 yıllarında oynamıştık.. .:.:.  :(

mehmet yılmaz

Üstelik o yıllardaki en kötü derecemiz de yanılmıyorsam 7.likti. Yani sadece lig olarak değil konum oalrak da tarihimizin en kötü yıllarını yaşıyoruz...

Emeği geçenlerin topunun Allah belasını versin.

YaşarDoğu

Üzülemeyelim , seneye şampiyonluğa oynayacağız. 3 senedir aynı beceriksizlerle bu kadar işte.Üstelik avarajlarla , 1 puanlarla ligde kalma mücadelesi ile  :'(

erkutdem55

playmaker55

ey yusuf ziya y eni gelecek vali ey godoslar sahip cikin bu takima..ey yusuf ziya.. hz ömer ne demis zürriyeti olmayan devletr adami olamaz suc sende degil seni bu dereceye getirenlerde...tanru hepinizin belasini versin >:(

jean

tamda bizilm donemimize denk geldi kader iste ne yaparsin ummadik kotu seyler oldu ins ilerleyen yillarda ummadigimiz iyi seyler de olur

saim55

inşallah bu günler en kötü günlerimiz daha iyi günler görecegiz. ben inaniyorum Bursa gibi biz de şampiyonluğa oynayacağız. Bu taraftar daha aşşağısına laik değil çünkü

gurbetçi55

bu senede mi şampiyonluğa oynaçağıoz

emre

bu gidişte kimler geldi kimler geçti banka asyadan diye besteler yapmaya baslarız  :(

doðan

Kulağımıza gelen duyumlar boşa çıkmaz inşallah; seneye kafaya oynayan takımımız olaaacaaakkkk

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: doğan - 02 May 2010, 22:48:01
Kulağımıza gelen duyumlar boşa çıkmaz inşallah; seneye kafaya oynayan takımımız olaaacaaakkkk

ne tarz duyumlar geliyor :)

doðan

Seneye iyi bir kadronun oluşacağı yönünde

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: doğan - 02 May 2010, 23:51:08
Seneye iyi bir kadronun oluşacağı yönünde

inşallah kardeşim.

SametYılmaz55

her sene aynı hikaye >:( >:( kursunlarda adam gibi takım çıkalım şu gudubet ligden

AntZ

03 May 2010, 09:38:00 #14 Son düzenlenme: 03 May 2010, 09:40:03 Ant55
Ben kendime bile inanmıyorum artık, benim de içimde bu sene güzel bir kadro oluşturulacak, artık çıkmaya oynayacağız gibi hisler var ama her sene hepimizde olduğu gibi hep bu his vardı bende de. Şu sene bir bitsin dedik, yine bitti  :)

Kendime bile inanmıyorum ama başta Yusuf olmak üzere, istisnalar hariç, düştüğümüzden beri gelmiş geçmiş hepsine rağmen renklere inanıyorum ve yine hayal kutmaya başlıyorum, zaten şurda umutlu olabileceğim topu topu 3 ay var, onun keyfini çıkarıyorum.  ;) Bu sene de çıkamazsak 29 sene süper ligde kaldık diye övünürken yavaş yavaş Bank Asya enlerine girmeye ve alışmaya başlarız zaten  >:(

(Yazdıklarımı okudum da ben bile anlamadım :o Mustafa bu içtiğimden sana da gönderiyorum  :D)