Son 4 günde 7 şehit- şehit teğmen Samsunlu

Başlatan 16 SS 1965, 01 May 2010, 12:07:20

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

Siyasiler gündemi saçma sapan şeylerle oyalayıp dursun daha çok duyarız böyle haberler.Şu adilere biri dur desin artık bu nedir böyle ya >:( >:( >:( >:(

erkutdem55

Bir yumruk atıldı 10 gün haber oldu,hastaneler ziyaret edildi,emniyet müdürü,polisler açığa alındı...şehitler 10 dakika haber ve bitti gitti.

Yazıklar olsun  >:(

KareAs55

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 04 May 2010, 00:00:39
Bir yumruk atıldı 10 gün haber oldu,hastaneler ziyaret edildi,emniyet müdürü,polisler açığa alındı...şehitler 10 dakika haber ve bitti gitti.

Yazıklar olsun  >:(

Bu soruyu hep kendime soruyorum niye bu insanlara bukadar değer veriyoruz ?

55JNR55

sen özünde ve yönetiminde kürtlükle uzaktan yakından alakası olmayan bir örgütü kalkıp "kürt açılımı" diye dillendirirsen bazı ülkelerin oyalama politikasına göz yummuş olursun, Atatürk döneminde ordu hazırlandığı sırada orduyu musul'a gitmeden oyalamak için ingiliz destekli iç karışıklıklara göz yumarsan bu saçmalıklara alet olup eline taşı tüfeği alırsan, ekonomi biraz düzelir gibi oldu diye tamamen amerika kökenli bir örgüt'ü kamplarında avrupalı doktorların bulunduğu, tepesinde, ülkemin tepesine üşüşmek isteyen akbabaların olduğu bir örgüt'ü kendin kürt diye kabul etmek zorunda kalıyosan, sen ki kalkıp kendi memleketinin adını taşıyan bir lokantayı taşlıyosan orayı polis korumak zorunda kalıyosa o memlekette resmen olmasa da OHAL söz konusu sanırım...ama gel gör ki devlet denilen organizmada bakteriyi atmak için sağlam organ kalmayınca iş başa düşüyo diyip herkes elinden geleni yapmaya çalışıyo, haklı ya da haksız, doğru ya da yanlış, mayın demokrasiyse yumruk neden faşizm?

Mustee13

http://www.turksolu.org/282/basyazi282.htm

Bi şey yazmıcaktım ama dayanamadım. Siyaset yapmak istemiyorum ama yukardaki linkteki yazıyı okumanızı tavsiye ediyorum... Çoğunuzun zaten bildiği şeyler ama bilincinizin daha da açılmasını sağlayacak bilgiler var.

erkutdem55

Davanın Samsun'a alınmasını ve bizzat gördüğüm basın açıklamasının dakikalarca şehrin göbeğinde yapılmasını tamamen kasıtlı ve planlı buluyorum.Bu yazı da fikrimi destekleyen güzel bir yazı.

SametYılmaz55

güzel bir yazı olmuş bana göre.bir şekilde it soylarına gereken cevabı vermek gerekir

birolkys

Evet diyarbakır ocakbaşına saldırılmış biraz önce haber 7.com sitesinde haberi vardı.Samsun da 31 doğu kökenli işyeri koruma altında diyor ve şu anda da habertürk yiğit bulut programında canlı olarak söyledi.

YaşarDoğu

Ollivanders

ölünüzün dirinizin
hergun birinizin
birgun hepinizin
kökünü kazıyacagız.

16 SS 1965

Alıntı yapılan: Dartagnan - 03 May 2010, 23:26:58
ya abiler kardesler.Bir tane daha askerimizin sehit olduguna dair duyum dolanıyor ortalıkta.Facebooktan falan msjlar geldı.Gerceklıgı nedır ? hangı sıteye baksam bu konu hakkında bılgı yok .

benimde duyduğuma göre yalanmı doğrumu 2 samsunlu varmış şehit ama hiç biyerde duyulmamış

epçeli köylü

2. şehit haberi provakasyon.İnanmayın.İtlerin bir oyunu bu.

gozgoz yýlmaz

Eğer farklı bölgeden esnaflara bir tepki gösterilecekse bu dükkanlarını taşlayarak olmaz, oralardan alışveriş yapılmazsa tepki verilmiş olur.

Haklıyken haksız duruma düşmemek gerekir. Esas köpekler esnaflık yapıp, isimleri, adresleri belli olan vatandaşlarımız değil, asıl köpekler 1 Mayıs'ta Adliye'nin önünde oturma eylemi yapıp, "Ahmet Türk'e uzanan eller kırılsın" diye slogan atan, Cumhuriyet Meydanındaki törende İstiklal Marşı sırasında slogan atan sözde üniversite öğrencisi Sosyalist Platformlu köpeklerdir...

Ajan

yaklaşık 50 araçlı bir konvoy şehit er selman özay'ın evine taziye ziyaretine bulunmak için şehidimizin mahalllesine gelmiştir.

King Of The North

Baydemur koskoca devleti tehdit eder kimseden gık çıkmaz, durum daha da kötü gidiyor yazık olacak ülkemize, Samsunlunun sabrını sınayanlar bedelini ağır ödeyecekler...