Son 4 günde 7 şehit- şehit teğmen Samsunlu

Başlatan 16 SS 1965, 01 May 2010, 12:07:20

« önceki - sonraki »

55JNR55

eğer yanlış değilse kulağıma gelen haber diyarbakır ocakbaşının falan camı çerçevesi indirildiği yönünde...

eLLis

Çok yanlış hareketler bunlar Diyarbakır bu ülkenin toprakları insanlarıda bu ülke vatandaşı sorunumuz pkklı adilerle

Dartagnan

ya abiler kardesler.Bir tane daha askerimizin sehit olduguna dair duyum dolanıyor ortalıkta.Facebooktan falan msjlar geldı.Gerceklıgı nedır ? hangı sıteye baksam bu konu hakkında bılgı yok .

erkutdem55

Alıntı yapılan: Dartagnan - 03 May 2010, 23:26:58
ya abiler kardesler.Bir tane daha askerimizin sehit olduguna dair duyum dolanıyor ortalıkta.Facebooktan falan msjlar geldı.Gerceklıgı nedır ? hangı sıteye baksam bu konu hakkında bılgı yok .

Maalesef doğru,ben de duydum,meşe tesislerinin orada oturuyormuş. :(

YaşarDoğu

03 May 2010, 23:37:37 #79 Son düzenlenme: 03 May 2010, 23:45:16 YaþarDoðu
AlıntıŞırnak'ın Cizre ilçesinde bir uzman çavuşa ait otomobile silahlı saldırı düzenlendi. Olayda yoldan geçmekte olan vatandaş hayatını kaybetti, uzman çavuş, eşi ve 2 çocuğu ise yaralandı.

55JNR55

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 03 May 2010, 23:10:03
eğer yanlış değilse kulağıma gelen haber diyarbakır ocakbaşının falan camı çerçevesi indirildiği yönünde...

İnş. doğru değildir.

erkutdem55

Doğrudur muhtemelen çünkü önceki şehit cenazesinden sonra polis engellemişti,bu kez engelleyemediler demek ki.Bunlar yanlış hareketler,haklı davayı haksız yapar,yıllardır açık olan bir yer,çok gereksiz.

KareAs55

FaTiH_HaN

1 Saat once ciftlikte geziyordum diyarbakir lokantalarinin oldugu ara da baya bi polis vardi ortam cok gergindi insallah dukkan dagitma olayi falan olmamistir.

seckin55

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir uzman çavuşa ait otomobile silahlı saldırı düzenlendi. Olayda yoldan geçmekte olan vatandaş hayatını kaybetti, uzman çavuş, eşi ve 2 çocuğu ise yaralandı.

Cizre'de silahlı saldırı: 1 ölü

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir uzman çavuşa ait otomobile silahlı saldırı düzenlendi.

Olay, Nur mahallesi Akaydın caddesi üzerindeki Onşar Oteli'nin arka kısmında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Cizre Garnizon Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Mehmet Çevikol ve ailesinin içinde bulunduğu 06 DA 1927 plakalı otomobil, kimliği belirsiz kişilerce silahla tarandı. Saldırıda, Uzman Çavuş Çevikkol ile eşi, 2 çocuğu ve yoldan geçmekte olan Erdal Bağata adlı vatandaş yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Erdal Bağata hastanede hayatını kaybetti. Uzman Çavuş Mehmet Çelikol ve eşinin ameliyata alındığı, çocuklarının durumunun iyi olduğu belirtildi. Bölgede saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

erkutdem55

Benim duyduğum Tunceli'de 2 ağır yaralının biri Samsunluymuş ve vefat etmiş,yarın cenaze gelecekmiş,kulaktan duyma bir haber.Ailesi de meşe tesislerinin orada oturuyormuş.Kulaktan duyma haber,yalansa kızmayın bana.

YaşarDoğu

Hiç bi malumat yok, yoldan geçene değil de olayın tümüne bak lazım.İlçe merkezinde araç taranıyor. >:( >:( >:(

Olağanüstühal ilan edilmeli bazı illerde!!!

erkutdem55

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 03 May 2010, 23:50:08
Hiç bi malumat yok, yoldan geçene değil de olayın tümüne bak lazım.İlçe merkezinde araç taranıyor. >:( >:( >:(

Olağanüstühal ilan edilmeli bazı illerde!!!

Yok be kardeşim gündem Anayasa değiştirme.Ne OHAL'i,kim takar.Bir de Hitler çıktı başımıza.

YaşarDoğu

Hiç sorma abi , biri Churcill olur biri Hitler  bizde Ofsayt Osman lığa devam :(