Son zamanda çıkan atkılar...

Başlatan eLLis, 29 April 2010, 12:55:59

« önceki - sonraki »

eLLis

Stadın orada çok görüyorum bize her yer Samsun atkıları var her gördüğümde miğdem bulanıyor bu söze bu yazılara karar verenler kimler kulüp içindenmi kim diyor böyle atkı yapın diye...

**KaR6**

Alıntı yapılan: eLLis - 29 April 2010, 12:55:59
Stadın orada çok görüyorum bize her yer Samsun atkıları var her gördüğümde miğdem bulanıyor bu söze bu yazılara karar verenler kimler kulüp içindenmi kim diyor böyle atkı yapın diye...

ben son geldiğimde de vardı o atkılar ve işin kötüsü deplasmanlarda bile gördüm onları bu sene, boluda vardı mesela.. kulübun böyle birşey yapabileceğini sanmıyorum (atkı yaptıracak kadar düşünceli olmamalarından ötürü) ancak önüne geçilmesi lazım bunun..

mehmet yılmaz

eziklik, taklit, cahillik, aptallık, geri zekalılık, ihanet... ne ararsan var içinde...

bize heryer samsun ve herkes sever biz ölürüz atkıları, utandıran şeyler.

King Of The North

Kim hangi akla hizmet yapar bunları ben görmedim şahsen ama öyleyse mide bulandırıcı gerçekten :(

YaSeF55

bende geçenlerde yeni atkı aldım.4-5 çeşit atkı vardı.Yok bize her yer samsun yok herkez sever biz ölürüz.ya dedim bu kadarda taklitcilik olmaz...

maraton

bize heryer bank asya !!!!!!!!!!!!!!!!! >:(

eakgül55

Gorkem

ben de aldım atkı BU ALEMİN KRALI SAMSUNSPOR  yazıyor üzerinde doğruda bu zaten

ChRoNiC

atkıları oraya bakan adam yaptırıyor modeli begeniyor uzerine yazıyı yazdırıyor ve satışa sunuyor yönetim bildiğim kadarıyla sadece bu işin para yönuyle ilgilenıyor...geçenlerde oradaki adamla bu konuyu konuştuk bir dahaki sene atkıların tasarımında biz yardımcı olacağız... Şirinler & Samsunspor collection iş birliğiyle yeni atkıların daha güzel olacagına inanıyoruz :D