Mehmet Nas,Adnan Güngör ve Musa Aydın'ın sözleşmeleri sona eriyor...!!

Başlatan Uğur Yıldız, 28 April 2010, 01:33:37

« önceki - sonraki »

**KaR6**

neyi konusuyoruz anlamadım, geleceklerini işaret eden bir gelişme varda onun üzerine mi bu tartışma?

adamların son sözleşmeleri olacak büyük ihtimal, hepsinin yaşı geldi, en cok parayı kim verirse ona gideceklerdir.. avrupai olmadık daha o kadar futbolcu başladıgı yerde bırakacak futbolu...

çarşambalı-55

Nerde bizde bunları alacak para Transfer sezonu kapanınca hepsi konuşur biz aslında samsuna gelmek istiyorduk da yönetim engelledi de para önemli değil de biz büyük samsunsporluyuz da bu yönetim varken gelmeyizde mış da muş da Nerde Samsunsporlu olduğunu iddaa eden Samsunun öz çocuğu Samsunspordan yetişme futbolcu varsa gelsin bir sezon para almadan oynasın Samsunsporu süper lige çıkarsın o zaman Lafa gelince herkez Samsunsporlu...

Kimsede adamlar bu işten para kazanıyolar nereden kazanacaklar ekmek paralarını demesin Adamlar Samsunspor sayesinde bu yerlere geldiler Ve vakti zamanında iyi paralar kazandılar bu klüpten Madem bu kadar Samsunporlu olduğu iddaa ediyosun gel bir sezon parasız oyna Bende Samsunsporlu olduğumu iddaa ediyorum gidip kombine mi alıyorum Seninde böyle bir iddaan varsa gel para verde demiyorum bir sezon para almadan oyna

Özellikle cenke bu lafım Gelmişin 36 yaşına ne işin var kasımpaşada Hala ben ölmedim gollerimi sıralıyorum diyorsun gel Samsunspora kardeşim Kasımpaşada gol atıpta şampiyon mu yapacan takımını yoksa Yılmaz Vural'ı fenere mi yollayacan Gel bedavada oynama kasımpaşada aldığının yarısını al Ama samsunsporluyum diyorsan kanıtla yok yönetimdi yok şuydu buydu deme Gel Samsunspora o gollerini burada sırala gelmişin yolun sonuna kazanmışın kazanacağını zaten bu saatten sonra bedavaya oynamıcanda ne zaman oynucan Gel samsunada o gollerin performansın bir işe yarasın bir hayra geçsin...

LisandroLopez

Bu topçuların hiçbirinde KARAKTER yok gelip 1 sezon az miktarlarda oynayıp takımı süper Lige çıkaracak..
Hayalden öteye gitmez bu iş..

jean

cildirmamak elde degil az ugrassalar bu isler olacak yani az maddi destek gelse cenk gibi adam ayagimiza kadar geldi 6 adam getirecem takimi super lige tasicaz dedi buna ragmen istenmiyor anlamamak elde degil mehmet nas saniirm bizde birakmak istiyordu futbolu

brigand

Turuncu

Mehmet nas ile musa aydın'ı yine bu takımda görmek harika olur ve takıma faydalı olurlar .Adnan için bişe demeye gerek yok travzana giderek hayatının yanlışını yaptı.

FaT1h

Forvetim

ah keşke gelseler. mehmet nas, musa aydın, cenk işler muhteşem üçlü olur bizim için. çok takım gezdiniz gelin artık daa. yapın sizde fedakarlığınızı.

silopilimuhsin

takımın cıkması onlaramı kalmıs bence hic gelmesinler.

furkan5534

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 28 April 2010, 11:42:11
Cenk Musa Mehmet Nas en çok ihtiyaç duyulan bölgelerin oyuncuları zaten.. Ahmet Şahin Murat Turgut Adem Turgay da artık takım içinde oturan topçular..Bu şekilde kurulacak bir takım bence bu ligden çok rahat çıkar...

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 28 April 2010, 11:46:01
        Ahmet Şahin                                                                                           

Adem   ?        ?        Sezer                                                                                   

M.Nas  Turgay

Musa     Murat       Turgut

Cenk

Aynen müthiş bir kadro olur.Ama bu yönetimden bi cacık çıkmaz gibime gelior.gene hayal alemınde bırakıcaklar bizi >:( >:( Insallah en azından cenk gelir..cenk nerdeeeee adem gezıcı savas nerde bunun gıbı 10 oyuncu 1 Cenk edermı Allah ıcın ::)

Dartagnan

icimdeki ask bitmeyecek zaten o bir kesin .Ancak bu takıma hangı transfer yapılırsa yapılsın düzlüge cıkamayacakmısız gıbı hıssedıyorum hep.Bu gudubetlık devam edıp gıdecekmıs gıbı gelıyor.Bılmıyorum sızde de var mı bu dusunce ?

ChucKeR

beyler haksızlık ediyorsunuz bence bu adamlara özellikle de adnan'a. ismail uyanık takımı bıraktığı gün takımın sewiyesi düştü. bu çocuklarda gereğini yaptı ayrıldı. max 20 senelik kariyereri var bunda sakatlıkmış kadro dısı kalma saçmalıklarıymış 15 e düşürür. bu adamlar 10 yıl hizmet etti bu kulube kendlerini geliştirme ihtimalleri varsa gitmelilerdi bence. tıpkı şu an muratla turgutun da gitmesi gerektiği gibi. sen takımını üst sewiye yaparsın 2004lere 1988 lere çıkartırsın ondan sonra niye trabzona gidion deme hakkına sahip olrsun.

küme düştüğümüz sene bi gençler maçı vardı. adnan golü atınca kale arkasına koşup ağlamıştı. o göz yaşlarını unutmadım ben. saçı başı tiki falandır ama samsun sewgisi delikanlıdır bu çocuğun yanlış düşünüosunuz bence

Ollivanders

bak kardesim burada Adnanın gidisine birsey diyen var mı ? Burada abilerimin kardeslerimin takıldıgı konu gittigi takım ve bu takıma gittikten sonra yaptıgı acıklamalar. Samsunspor kume dustugunde aglamıs olabilir ama bu sevgiyi , samsunspora olan baglılıgını devam ettirebilmiş mi onu soyleyiver de bizde bilelim. "Rahmetli babam ve amcamın vasiyeti olan bordo-mavili  formayı giyeceğim için çok gururluyum"  diyen bir futbolcunun samsunsporu sevdiginden , samsunsporlulugu benimsediginden suphe duyarım. Bizim sorunumuz bu. Nereye giderse gitsin bizi ilgilendirmez. Baska takımlarda 55 numaralı formayı giymekte bu taraftara yasattıklarını unutturmaz. Bu yuzden adnan ile mehme nas ve musayı ayrı tutuyoruz.

ChucKeR

Alıntı yapılan: Serpico55 - 06 May 2010, 11:06:32
bak kardesim burada Adnanın gidisine birsey diyen var mı ? Burada abilerimin kardeslerimin takıldıgı konu gittigi takım ve bu takıma gittikten sonra yaptıgı acıklamalar. Samsunspor kume dustugunde aglamıs olabilir ama bu sevgiyi , samsunspora olan baglılıgını devam ettirebilmiş mi onu soyleyiver de bizde bilelim. "Rahmetli babam ve amcamın vasiyeti olan bordo-mavili  formayı giyeceğim için çok gururluyum"  diyen bir futbolcunun samsunsporu sevdiginden , samsunsporlulugu benimsediginden suphe duyarım. Bizim sorunumuz bu. Nereye giderse gitsin bizi ilgilendirmez. Baska takımlarda 55 numaralı formayı giymekte bu taraftara yasattıklarını unutturmaz. Bu yuzden adnan ile mehme nas ve musayı ayrı tutuyoruz.