Mehmet Nas,Adnan Güngör ve Musa Aydın'ın sözleşmeleri sona eriyor...!!

Başlatan Uğur Yıldız, 28 April 2010, 01:33:37

« önceki - sonraki »

Kaya

Gerçekten güzel başlık ama neticelenirmi bilinmez ki sene başı Cenk İşlerin gayretlerini hepimizi çok iyi biliyoruz.Cenk,Mehmet,ve Musa bu takımı ayağa kaldıracak isimler.Adnan a gelince o zaten hiç bir zaman iyi bir futbolcu olamadı benim gözümde.Mustafa Çiçekle beraber orta saha oynadıkları dönem geliyor da aklıma aman diyorum :-X

İşin birde trabzona gitme ya da gidiş hikayesi var.Hiç bir SAMSUNSPORlunun kabullenemeyeceği bir şeyi yaptı adnan açıklamalarıyla fakat buna benzer bir çok örneği yaşatmadılar mı bize misal; ''Benim kramponlarım oynamaz artık samsunda'' diyen bir ismi biz en zor dönemimizde teknik direktör olarak görmedik mi.... .:.:. :(

YaşarDoğu

Dobiydi dimi onu söyeleyen , yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum :-\

Kaya

Biz SAMSUNSPORlular gerçekleri asla yanlış hatırlamayız hep içimizde bir yerlerde saklıdır... ::)

babasamsunlu

O CÜMLEYİ SÖYLEDİKTEN SONRA ELAZIĞLI NAMIKTAN YEDİĞİ TOKATI BİLİYORMUSUNUZ PEKİ DOBİNİN ??

King Of The North

Samsun çocukları olacaksa bunlar olmamalı, en küçükleri Musa 30 yaşında, Mehmet Nas 32, Cenk 35 yaşında, hiçbirinden fayda gelmez zaten geri gelmezler, hayallerle yaşamayalım Turgut da yolcu....

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 28 April 2010, 14:57:56
Samsun çocukları olacaksa bunlar olmamalı, en küçükleri Musa 30 yaşında, Mehmet Nas 32, Cenk 35 yaşında, hiçbirinden fayda gelmez zaten geri gelmezler, hayallerle yaşamayalım Turgut da yolcu....

Musanin en kötü hali abdülden iyidir,Savaşın en iyi hali Cenkin yarısı kadar mehmet nas'da en az turgay kadar oynar hatta hucuma daha çok katkı yapar

europe_55

Cenk, Mehmet ve Musa gercekten bu takima faydali olurlar.
Insallah transferleri gerceklesir.
Ama Adnan kesinlikle geri gelmemeli, gitsin ts de oynasin...

beşnumara

musa seneye ankaragücüne gider bence.bülent uygun ankaragücüne alır.musa gibi bir futbolcu serbest ise süper ligdeki bütün takımlar peşinde olur

tanju55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 28 April 2010, 11:46:01
        Ahmet Şahin                                                                                           

Adem   ?        ?        Sezer                                                                                   

M.Nas  Turgay

bu kadro sampiyon olarak süper lige cikar ama bu kadroda turgutu murati tutmak artik cok zor...bu ikisi kalsa bu kadro gerceklesebilir...haydi hayirlisi...

Musa     Murat       Turgut

Cenk

kerem55

Shane_Falco

Musa'da Mehmet Nas da kariyerine süper lig'de devam ederler.Kaldıki isteyecekleri yıllık ücreti karşılayabilecek durumda değiliz ztn bu konuya Cenk'ide katabiliriz oda bildiğim kadarıyla iyi ücretler alıyordu oynadıgı takımlarda.Yalnız bu adamları biz alabilirsek Samsunspor'a olan gönül bağları sayesinde alırız.Eğer içlerinde samsunspor sevgisi varsa bi kaç şeyden feragat ederler ve bizde oynarlar ama o işi yapabilecek şuan ne bi yönetim nede adam var klüpte.Bu arkadaşlardan kolay kolay birinin bize geleceğini sanmıyorum.Biz bu transfer dönemindede yine kalitesiz isimlerin üzerinde duracağız die düşünüyorum tabi şu Turgut ve Murat'ı makul bir fiyat karşılıgında satabilirsek işler değişebilir.Adnanı işin içine katmıyorum bile o gitsin kafasna göre bi yerlerde oynasın bizden uzak dursunda

Ertuğrul Sağlam

Mehmet Nas, Cenk İşler ve Murat Ocak'ı Samsunlu olarak Samsunspor'da görmeyi isterim ama Musa ve Adnan gelseler bile fazla birşey verebileceklerini sanmıyorum.

doðan

Mehmet NAS , bu takımda her türlü olur da  ... şartlar uyarmı ?
Cenk İİŞLER ; Şarap gibi mevkisinde en kralına taş çıkarır helede bank asya da yine kral ;ama tek başına cenk ! kendide gelmez zahten , iyi bir samsunsporlu bu forma altında futbolu bırakmk isteyecektir,
Musa AYDIN , aynı m. nas daha hareketlisi ama murat da aynı ... 3 üde aynı stilde ,yani fazla ,birisi makul, 2 eh ,3 fazla
,
ve mevcut takımın sağ ve sol beki kesin değişmeli...libero mevkiinde takımı derleyecek bir adam lazım ve bu ADNAN asla değil....

SametYılmaz55

mehmet,musa,cenk çok kaliteli isimler.eğer bunlar gelirse ve muratla turgut kalırsa seneye çok rahat çıkarız ama şimdilik bu 5 oyuncununda seneye bizde olması bana göre büyük bir hayal.büyük hayallere dalıp kabus yaşamayalım seneye.normal bir yönetim olsa iyi bir transfer politikası izlenebilir ama bizde yönetimden tutun teknik heyete,teknik heyetten belediye başkanına,belediye başkanından valisine kadar her şey anormal o yüzden transfer için konuşmak çok erken diye düşünüyorum.nasıl iştir anlamıyorum bir şehirde her şey anormal olur mu arkadaş.Samsun'da taraftar dışında her şey anormal ne yazık ki >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Sonuna Kadar 55