Konya Maçına Türk Bayrağı

Başlatan kuzey55, 21 April 2010, 14:58:45

« önceki - sonraki »

kuzey55

21 April 2010, 14:58:45 Son düzenlenme: 21 April 2010, 19:22:58 kuzey55
Tvde canlı yayınlanacak olan Konya maçında maratonun boş kalan kısmına dev bir bayrak güzel olabilir.Ayrıca herkes elinde Türk Bayrağıyla maça gelirse muhteşem bir görüntü oluşur.veya yönetimin de böyle bir bayrak çalışması olabilir belediye ile ortaklaşa.maça gelenlere bayrak dağıtılabilir...

beşnumara

ben de konya maçı ile ilgili aynı şeyleri düşünüyordum fakat bayrağın kulüp veya belediyeden temin edilmesi gerekir diye düşünüyorum.olmazsa elinde olan maça bayrakla gelsin derim ben

mehmet yılmaz

Okulda iki adet büyük bayrak vardı; emanet alayım onları...

Ertuğrul Sağlam

Benimde böyle bir düşüncem vardı çok güzel düşünülmüş bir konu tebrikler.

Herkes maça Türk Bayrağı ile gelsin....

brigand

güzel düşünce inş gerçekleşir

radikal-fma

malumunuz Ahmet Türk denen teröristen bozma eski millet vekiline atılan yumruğun intikamı 2 polis memuruz şehid edilerek alındı. sırrı sakık denilen o.. o.ç saldırı sonrası samsun bunun hesabını ödeyecek diye tehdit ediyordu ve ladik saldırısının emrini köpeklerine veriyordu. neyazıkki bir yumruğun haberini bir hafta yapan medya ladik saldırısının bir günde üstünü kapadı.  siyasi partiler kapatan mahkemelerimiz sırrı sakıktan bu tehdidin hesabını sormayacakmı bu şehrin vekillleri hatta bakanları bizim intikmamızın peşine düşmeyeceklermi ve bu şehir bunu yutacakmı bu devlet polisinin kanını yerdemi bırakacak unutmayalım beyler unutturmayalım EY SAMSUN ŞEHRİ ŞEHİDİNE SAHİP ÇIKMAYACAKMISIN

Oflu

Ertuğrul Sağlam

Pazar günü maça herkes Türk Bayrağı ile gelsin güzel bir mesaj vermiş oluruz !...

radikal-fma

beşnumara

kanımıza dokunup dokunmamakla alakası yok.burası samsunspor.biz forumu.bu konu daha önce de tartışıldı yazılanlar yazıldı içini dökenler de döktü.tekrar tekrar başlık açıp yöneticiyi zor durumda bırakmaya gerek yok.zaten konya maçında hem takım hem de taraftarın gereken cevabı statta vereceğini biliyoruz.

Serkan

yanlız türk bayrağı karografisi yapabilseydik  çok güzel msj vermiş olurduk bütün TÜRKİYE'YE

Dartagnan

yok abi yok bizimkilere onu da yaptıramayız :S  gazetelerde bir haber yapılsa yonetım bı el atsa yapılır ama her seyı bız mı yapacagız akıl edecegız.Soyle bı bırlıkte hareket eden yonetım gelse artık yaaaa

YaşarDoğu

Yönetim mi hangi yönetim , hepsi çıkar için ordalar birkez daha anladım Dardanel deplasmanında..

lucarelli

Alıntı yapılan: FoRZa_AlviN - 22 April 2010, 19:19:56
yanlız türk bayrağı karografisi yapabilseydik  çok güzel msj vermiş olurduk bütün TÜRKİYE'YE

İnanılmaz güzel olurdu ama bizim tribünde bazı odunlar bütün uğraşları mundar ediyor...
Yönetim desteği şart..

maraton

Alıntı yapılan: radikal-fma - 22 April 2010, 16:40:29
KANINIZA DOKUNMUYORSA SİLİN

senin yaptığın türke türk propagandası.. burada insanlar stadı türk bayrağı ile donatmaya çalışıyo sen bu başlığı bile kilitletmeye çalışıyosun.. bin kere söylüyoruz o kalın kafanız almıyo binbirinci kere söylüyoruz bu sitede siyaset yapma!!!!
bu şehirde herkes aşağı yukarı aynı düşünüyo ama bunu dile getirmesi gerekn yerde dile getiriyo.. bu bayrak işi de bu şehrin duruşunu göstermek açısından güzel bir girişim.. sen bu başlığı yok öyle kanınıza dokunmuyosa diyerek siyasetle kirletme de stada bayrakla gel.. bu site üyeleri kimin kanının neyi kaldıracağını da, tekpiyi yerinde vermesini de ,şehidine sahip çıkmasını da, lafını gediğe koymasını da bilir.. o yüzden site kurallarını hiçe sayıp,hem küfür edip hem siyaset yapacaksın,sonra size bin kere "gavura gavur demek yasaktır" lafını söylememize rağmen bu lafın derinliğini anlamadan bu mesajı silen, bu yazılana karşı çıkan kansızdır diyeceksin.. biz hepimiz benzer düşünüyoruz, ama tepkimizi adam gibi veriyoruz, kendi ülkemizde kendi devletimizin kurallarına uyarak, yoksa onlardan ne farkın kalır..
bayrak işini organize edelim,stada türk bayrakları ile gelelim,ciğerimiz yanıyor,içimiz dağlanıyor, bişeyler yapmak söylemek istiyoruz hepimiz, ama biz türk gençliyiz,susmasını da,sağlam durmayı da,gerektiğinde tepki koymasını da biliriz, ama herşey yerinde,herşey zamanında  1dk!!!