Bu Zamanda Samsunsporlu Olanlar...

Başlatan mehmet yılmaz, 12 April 2010, 13:34:55

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 13 April 2010, 00:00:39
Her gece yattığımda hayalim bu oldu artık.Süper lige bir çıksak.Neler yapardık bilemiyorum.Deliler sevinince ne yapar_  ???

Samsunu yakacağız kardeşim.

Tufan

umutları tüketmek derken aslında süperligi kastetmemiştim sıradanlaşmayı, Samsunda azınlık kalmayı, sadece Samsunspor diyen kitle olarak başkaları tarafından garip görülmeyi kastetmiştim ama dediğiniz gibi takımın ruhsuzluğu herhalde bukadar canımızı sıkan.

doðan

SEVDAN BİR NEFES GİBİ ÇEKMEZSEM ÖLÜRÜM

**KaR6**

ben de bir şeyler diyeyim madem.. benim gördüğüm bu sitede bulunan, aileden biri olarak gördüğüm her üye birbirine benziyor aslında.. kimse bu takım başarısız hadi bana eyvallah diyecek bir karaktere sahip değil.. şahsen ben hiçbir zaman aklımın ucundan vazgeçmeyi geçirmem.. nasıl ki insan kendisine küsemez uzaklaşamaz ise, Samsunspor sevdasından da kurtulamaz kaçarak.. o yüzden şu anda bize düşen sebat etmek ve güneşin tekrar bizim için doğacağı günleri beklemek.. o zamana kadar sıkalım dişleri, ha gayret..

samsunmania

13 April 2010, 00:06:49 #19 Son düzenlenme: 13 April 2010, 00:12:09 samsunmania55
Alıntı yapılan: TuFaN55 - 13 April 2010, 00:02:07
umutları tüketmek derken aslında süperligi kastetmemiştim sıradanlaşmayı, Samsunda azınlık kalmayı, sadece Samsunspor diyen kitle olarak başkaları tarafından garip görülmeyi kastetmiştim ama dediğiniz gibi takımın ruhsuzluğu herhalde bukadar canımızı sıkan.

Tufan bu takım bi öksürsün, irkilsin o stada eskisi gibi girmek için sabah 9 da geliriz. Bi elimizden tutan olsa yeter. Azınlık falan da değiliz aslında. İnsanlar bizim kadar sadomazoşist değil sadece.  ;D
Şaka bir yana özellile genç nesil çok fazla başarı göremediği için gitgeller yaşıyor. Ama bu takım bunları aşar.

SametYılmaz55

Eller sanıyor kör bizi biz seviyoruz deli gibi gerisi boş

Ollivanders

Samsunspor var oldugu surece ki var olacaktır ben hep yanındayım nerede , hangi ligte olursa  olsun ! ::)

Sercan

SametYılmaz55

Gözümde canlanır koskoca mazi eski Samsun nerede sen neredesin,şuçumuz neydi ki olduk biz böyle kaybolmuş gitmişiz biz ne haldeyiz,efkarım birikti sığmaz içime bin sitem etsemde azdır kaderi gülmeyi unutan yaşlı gözlere,güzel günlerden haber ver şanlı Samsunum

vanlioglu

Başarı kadar başarısızlıkta da bu renklere ve bu formaya olan sevgi ve saygım daha doğrusu aşkım(ız) hiç bitmeyecek ki istesemde olmayacak birşey bu..
Kendimi ve bu sitedeki insanları samsunsporla birleştirince bi baba-oğul, ana-oğul gibi düşünüyorum nasıl bi baba, ana oğluna sövse  saysa 10 sene sonra da 20 sene sonra da oğul gene oğul ise samsunspor da bizim için bu şekilde diye düşünüyorum. Bizim bağlılığımız bu.

babasamsunlu

Biz Samsunsporumuza küsmeyiz küsemeyiz..Ama artık kanımıza dokunur hal aldı bu vurdum duymaz topçu bozuntuları...Engin abinin Mehmet hocamın bütün kardeşlerimin abilerimin yazdıklarını tek tek okudum...Hepsini okurken burnumun direkleri sızlaya sızlaya okudum...Aynılarının altına imzamı atarım..Ama ben artık o kutsal saydığımız formamızı bez parçası sanan şahsiyetsilzlerin,bunu göremeyen basiretsiz yönetimin olduğu takımımı seyretmeye gelmeyecem..Maça gelirken eşine "sanki sevgilimle buluşmaya gidiyorum o kadar heycanlıyım ki " diyen ben son maçlara gelmeyecem...

Neden gelmeyecem..Çünkü artık korkuyorum..Bir gün bu adiler öyle bir şey yapaackalr ki dayanamayacam atlayacam içeri hem kendimi yakacam hem takımı..Korkum bundan..Sezonun son maçlarını sadece siteden takip edecem..Biz asla Samsunsporumuzdan vazgeçemeyiz..Ama zarar vereceğimi düşündüğüm için artık dışardan izleyecem..

Her zaman her yerde en büyük Samsun...

celebi

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 13 April 2010, 07:13:34
Biz Samsunsporumuza küsmeyiz küsemeyiz..Ama artık kanımıza dokunur hal aldı bu vurdum duymaz topçu bozuntuları...Engin abinin Mehmet hocamın bütün kardeşlerimin abilerimin yazdıklarını tek tek okudum...Hepsini okurken burnumun direkleri sızlaya sızlaya okudum...Aynılarının altına imzamı atarım..Ama ben artık o kutsal saydığımız formamızı bez parçası sanan şahsiyetsilzlerin,bunu göremeyen basiretsiz yönetimin olduğu takımımı seyretmeye gelmeyecem..Maça gelirken eşine "sanki sevgilimle buluşmaya gidiyorum o kadar heycanlıyım ki " diyen ben son maçlara gelmeyecem...

Neden gelmeyecem..Çünkü artık korkuyorum..Bir gün bu adiler öyle bir şey yapaackalr ki dayanamayacam atlayacam içeri hem kendimi yakacam hem takımı..Korkum bundan..Sezonun son maçlarını sadece siteden takip edecem..Biz asla Samsunsporumuzdan vazgeçemeyiz..Ama zarar vereceğimi düşündüğüm için artık dışardan izleyecem..

Her zaman her yerde en büyük Samsun...

sersa

17 yaşındayım ilk maçıma 5 yaşımda babamla gittim ve günden beri çok az maç kaçırdım süper lig maçlarından başka hiç bi başarı görmedim ama seviyorum takımımı istanbul yalakası olmaya inat hep samsunsporluyum kalmayada devam edicem...

doðan

Bu gün çiftlik üzerinde bir delikanlı gördüm lise öğrencisi 16 yada 17 yaşında idi ;
omzuna attığı SAMSUN SPOR atkısını arkaşlarının arasında okşayarak yürüyor ve seviniyordu , 1. katta  olmasam gözünde öpecektim okula giderken giymiş helal olsun gençler hızlı gelmeli ... bu bir örnekti biliyorum 100 lercesi var bu örneklerin ama benim gözüme takılanı paylaştım ...

bu sevda bitmez....

europe_55

Biz oldukca, bu site oldukca SAMSUNSPOR'umuza hicbirsey olmaz

Elbet özledigimiz günler gelecek, yeter ki biz sabredelim!

Ne güzel demis Teoman Abi: Baska diye soranlara inat, SADECE SAMSUNSPOR!!!