Ahmet Türk'e Samsun'da Yumruk Atıldı...

Başlatan Sercan, 12 April 2010, 15:11:12

« önceki - sonraki »

celebi

GÖRÜNTÜYE baktım  bende serpico gibi oldum valla ;)

Dartagnan

sen cikacaksin her seyi soyleyeceksin.Demedigini birakmayacaksin.Pkk ya bile teror orgutu diyemeyeceksin.Sonra da bu dayagi yememek icin guvenlik aldircaksin.O is yemez. Bu size coktan yapılmasi gerekirdi hatta siyasi acıdan da yapılmalı sesiniz cikmamaliydi bu kadar ama sonucuna katlanacaksınız bu kadar basit.Samsundan Kürt acılımı da bu !!!

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: Dartagnan - 12 April 2010, 16:14:49
sen cikacaksin her seyi soyleyeceksin.Demedigini birakmayacaksin.Pkk ya bile teror orgutu diyemeyeceksin.Sonra da bu dayagi yememek icin guvenlik aldircaksin.O is yemez. Bu size coktan yapılmasi gerekirdi hatta siyasi acıdan da yapılmalı sesiniz cikmamaliydi bu kadar ama sonucuna katlanacaksınız bu kadar basit.Samsundan Kürt acılımı da bu !!!

;D ;D ;D ;D

lucarelli

Tebrik ediyorum. Az bile yapmışlar.. Gebersin şerefsizler...

Ollivanders

Suleyman abi evet yumruk atıldı ve bitti. Bu durumda yumruk atanı savunmuyorum ancak bir halk bu kadar tahrik edilebilir ancak . Pkk ya destek vermeyenlerle sorunumuz var mı ? yok. Sınıfımızda dunyalar kadar kurt var ama kardesim gibiler hepsi. Neden bu ulke aleyhine bir caba gayret icinde degiller. Sen hem terore saman altından destek cıkacaksın hemde barıscıl olacaksın. Yapmayın insanlar enayi degil. Bu ulkede bir ezilen kurtlermiş gibi imaj yaratıldı. Hersey karsılıklı. Yok80 oncesi en cok dayagı kurtler yemiş o donem herkes yedi dayagı. Kurt halkının savunucularıymıs. Turkiyede dunyalar kadar etnik kimlik var. İyi ozaman kalksın herkes ayaga hakkımı istiyorum diye.

Bir kitapta okumustum. Komutan diyorki kardesim oraya ev kurulmaz in asagı sana yol cekelim asfalt yapalım su getirelim vs. Sen yok buraya cekeceksin ben buraya istiyorum dersen yakınmayacaksın. Trabzonda koylerde koye cıkan butun yollar asfalt mı ? Her evde su var mı veya elektrik. E o halkın neden savunucusu cıkmıyor. Mitinglerde rumca yasak mıydı bir zamanlar evet e nie onlar dillerini savunmuyor?  Nie rumca konusanlar rum dili ve edebiyatı istemiyor?  Neden parti kurmuyorlar?  Neden daga cıkıp ayaklanma yaratmıyorlar? Cunku devletlerine topraklarına sonuna kadar baglılar. Kim ne derse desin iclerinde turk sevdalısı olanlar var belki benden fazla  sevenlerde var ama ne yazıkkı bu ulkeye zarar vermek gibi kotu emelleri olanlar cok sayıda. Ben artık bu adamları tvde gormekten bıktım. o ceylan derisi koltuklarda otururken baska konusup halkına baska konusan adam istemiyorm. Barıs yanlısıysan adam gibi cık de bu bayrak benim bayragım bu bayrak atalarımın kanıyla yapıldı diye.

Buda benim patlamam :)

mehmet yılmaz

12 April 2010, 16:17:45 #20 Son düzenlenme: 12 April 2010, 16:20:14 samsuni
Yumruk yanlış adama gitti bence, orada ve başka ortamlarda çok konuşan, çok zıplayan birisi var, bağırıp çağırıyor yine görüntülerde de... Ama kendisi maalesef bu ülkede milletvekili! Ben olayın organize olduğunu sanmıyorum, muhtemelen "bunlar kim?" sorusuna, "dtpliler" cevabını alan ve "ne işi var la bunların Samsun'da?" diye o anlık celallenen birisi yapmıştır.

İyi mi oldu, kötü mü oldu ayrı konu, tartışılır kesinlikle ama ne işi var bu heriflerin Samsun'da? Karadeniz imtihan mı ediliyor? Üstelik mevcut genel başkanları olan şahıs basın açıklamasında hemen teşhisi koyuyor; ırkçı bir saldırı imiş. Sizden ala ırkçı mı var acaba?

erkutdem55

Beyler olay 2 metre önümde oldu,adam konuşurken sağdan soldan millet sövmeye başladı zaten bunları  görünce,o atmasa başkası atacaktı,bu adam önce arkadaydı sonra öne yanaştı.yumruk atılınca herkes öne yüklendi bir anda.Üzerimde takım elbise,elimde çanta olmasa ben de dalardım.İsteyen faşist desin isteyen anti-demokrat,o adamları görünce insanın kanı beynine sıçrıyor.Karadeniz'de açılım falan yemez.

mehmet yılmaz

Bu görüntülerden önce adliye çıkışında bir basın açıklaması mı yaptılar erkutdem? Yani, direkt adliyeden çıkıp da gitmediler mi?

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: Serpico55 - 12 April 2010, 16:17:16
Suleyman abi evet yumruk atıldı ve bitti. Bu durumda yumruk atanı savunmuyorum ancak bir halk bu kadar tahrik edilebilir ancak . Pkk ya destek vermeyenlerle sorunumuz var mı ? yok. Sınıfımızda dunyalar kadar kurt var ama kardesim gibiler hepsi. Neden bu ulke aleyhine bir caba gayret icinde degiller. Sen hem terore saman altından destek cıkacaksın hemde barıscıl olacaksın. Yapmayın insanlar enayi degil. Bu ulkede bir ezilen kurtlermiş gibi imaj yaratıldı. Hersey karsılıklı. Yok80 oncesi en cok dayagı kurtler yemiş o donem herkes yedi dayagı. Kurt halkının savunucularıymıs. Turkiyede dunyalar kadar etnik kimlik var. İyi ozaman kalksın herkes ayaga hakkımı istiyorum diye.

Bir kitapta okumustum. Komutan diyorki kardesim oraya ev kurulmaz in asagı sana yol cekelim asfalt yapalım su getirelim vs. Sen yok buraya cekeceksin ben buraya istiyorum dersen yakınmayacaksın. Trabzonda koylerde koye cıkan butun yollar asfalt mı ? Her evde su var mı veya elektrik. E o halkın neden savunucusu cıkmıyor. Mitinglerde rumca yasak mıydı bir zamanlar evet e nie onlar dillerini savunmuyor?  Nie rumca konusanlar rum dili ve edebiyatı istemiyor?  Neden parti kurmuyorlar?  Neden daga cıkıp ayaklanma yaratmıyorlar? Cunku devletlerine topraklarına sonuna kadar baglılar. Kim ne derse desin iclerinde turk sevdalısı olanlar var belki benden fazla  sevenlerde var ama ne yazıkkı bu ulkeye zarar vermek gibi kotu emelleri olanlar cok sayıda. Ben artık bu adamları tvde gormekten bıktım. o ceylan derisi koltuklarda otururken baska konusup halkına baska konusan adam istemiyorm. Barıs yanlısıysan adam gibi cık de bu bayrak benim bayragım bu bayrak atalarımın kanıyla yapıldı diye.

Buda benim patlamam :)

+ 1965

Sonuna kadar katılıyorum sana ama anlatamadığım bir nokta var , birkaç güne Allahım inş. bişi olmaz sağda solda şehit haberleri duyarsak bilki bunda atılan yumruk ve Dwemirtaşın açıklamaları etkili olacaktır.

Ben olayı yumruk ile değil ince siyaset ile bitirelim diyorum.Bununla ilgili çalışmalar yapılmalı nasıl yumruk atarım da burnunu kırarım itin diye değil ;)

kuzey55

şehit haberlerini yıllardır duyuyoruz zaten.şehit haberi duyarsak terörist leşleri haberi de duyarız mutlaka.bu adamların elini kolunu sallayarak ortalıkta gezmesini hazmedemiyorum.

erkutdem55

Alıntı yapılan: samsuni - 12 April 2010, 16:21:50
Bu görüntülerden önce adliye çıkışında bir basın açıklaması mı yaptılar erkutdem? Yani, direkt adliyeden çıkıp da gitmediler mi?

Tabii ben uzaktan geliyordum,bunlar konuşuyordu en az 10 dakika vardır.7-8 dakikasında ben vardım.Uzadıkça,kalabalıklaşınca insanlar sinirlenmeye başladı,anlık değil yani.Sıralanmışlar arka arkaya merdivenlere takılıyorlardı

ElbistanLı4655

Bunu Birinin Yapması Gerekliydi Ve Vatan Aşığı SamsunLuların YapmaSı Gayet Normal Kim Yaptıysa Allah Razı Olsun... >l<

erkutdem55

Alıntı yapılan: ElbistanLı4655 - 12 April 2010, 16:27:01
Bunu Birinin Yapması Gerekliydi Ve Vatan Aşığı SamsunLuların YapmaSı Gayet Normal Kim Yaptıysa Allah Razı Olsun... >l<

Adamı ara sokağa aldılar birkaç vatandaş gitti polislere bırakın diye,onlar da adama gayet nazik davrandılar,sert davranmadılar,içlerinden ii yaptın dedikleri tavırlarından çok belliydi zaten :)gözaltına aldıklarını okuyunca şaşırdım bile diyebilirim.

Ollivanders

Suleyman abi en tehlikelisi su . Bu ulkede bu insanları oyle bir yere geldilerki kendileri bile sasırdılar. Bir yandan teror tehdidi ve medya diger yandan hukumetin teror konusundaki pasifligi neden oldu buna. Bu adamlara dokunsan carpılacaksın sanki.Halka yapılan en buyuk tahrik budur.Ben bu durumu kaldıramıyorum. Sanki ulkenin tek etnik grubu bunlar.bu konudaki dengelemeyi yapacak olanda hukumet bence. 

Recep

yapanın eline sağlık elleri dert görmesin
bilmelilerki burası Samsun burası Karadeniz burda onların havaları çalmaz ötemezler ötmeye kalkanın kafası koparılır