Bank Asya 1.Lig 31.Hafta/ Ç.Dardanelspor-SAMSUNSPOR'UMUZ: 2-2

Başlatan samsunmania, 11 April 2010, 16:52:16

« önceki - sonraki »

jean

canakkaleyi gecelim bu sefer son haftaya kadar sinir krizi gecirmek istemiyorum

playmaker55

gelecek sezon icin iyi bir golcü öneriyorum ... sv vienna 2 ligde oyniyor avusturyada BOZKURT ...birileri iletsin iyi golcü...turgar bahadirda yillar önce 2 ligde a.lustenauda izlemisdi...kacirmayalim bu adami...BOZKURT

onur 55

beyler takım cok kotu.bu kazma hocada dandık kadro cıkarıyo.allah yardımcımız olsun

mehmet yılmaz

Bu başlığa maç öncesi tekrar yazma fırsatım olmayabilir, inşlah döndüğümüzde kazanmış oluruz...

erkutdem55

Konya maçına stresle değil,zevk olsun diye gitmek istiyorum.O yüzden bu maçtan 3 puan istiyorum.Dardanel maçından sonra umarım aklımızdaki tek şey,önümüzdeki sene neler yapacağız olur.

sersa

TFF Merkez Hakem Kurulu, Samsunspor'un Pazar günü Ç.Dardanel ile oynayacağı kritik müsabakanın orta hakemi olarak Özgür Yankaya'yı açıklandı. Hakemin ismini duyanların hafızalarında hemen geçen sezon İstanbul'da oynanan ve golsüz sona eren Güngören Belediyespor maçı canlanıyor. Yine kümede kalma mücadelesinin yaşandığı o dönemde Kırmızı-Beyazlılar, mutlak kazanmak zorunda olduğu bu karşılaşmada hakem Özgür Yankaya sergilediği yanlı yönetim ve verdiği yanlış kararlarla Samsunspor'un kabusu olmuştu. Kırmızı-Beyazlı ekibin tüm ataklarını düdükleriyle kesen, rakibin kasti faullerini görmemezlikten gelen hakem Özgür Yankaya, Murat Yıldırım'ın haksız yere kırmızı kartla oyundan atmıştı. Daha sonra yapılan itirazlar sonucunda o dönem takımın başında yer alan Teknik Direktör Ercüment Coşkundere'yi ise kulübeden tribüne göndermişti. Yine bir kritik maç arifesinde TFF'nin böylesine kritik bir karşılaşmaya Özgür Yankaya'yı ataması kafalarda soru işareti bırakmasına neden oldu.

Denge

eakgül55

germencisse

Alıntı yapılan: sersa - 17 April 2010, 16:57:15
TFF Merkez Hakem Kurulu, Samsunspor'un Pazar günü Ç.Dardanel ile oynayacağı kritik müsabakanın orta hakemi olarak Özgür Yankaya'yı açıklandı. Hakemin ismini duyanların hafızalarında hemen geçen sezon İstanbul'da oynanan ve golsüz sona eren Güngören Belediyespor maçı canlanıyor. Yine kümede kalma mücadelesinin yaşandığı o dönemde Kırmızı-Beyazlılar, mutlak kazanmak zorunda olduğu bu karşılaşmada hakem Özgür Yankaya sergilediği yanlı yönetim ve verdiği yanlış kararlarla Samsunspor'un kabusu olmuştu. Kırmızı-Beyazlı ekibin tüm ataklarını düdükleriyle kesen, rakibin kasti faullerini görmemezlikten gelen hakem Özgür Yankaya, Murat Yıldırım'ın haksız yere kırmızı kartla oyundan atmıştı. Daha sonra yapılan itirazlar sonucunda o dönem takımın başında yer alan Teknik Direktör Ercüment Coşkundere'yi ise kulübeden tribüne göndermişti. Yine bir kritik maç arifesinde TFF'nin böylesine kritik bir karşılaşmaya Özgür Yankaya'yı ataması kafalarda soru işareti bırakmasına neden oldu.

Denge

Bu tip sorunlar bizim başımıza ilk gelmiyor..artık alıştık bu tip olaylara..kazanamama gibi bir lüksümüzde yok bizi biz ilgilinediriyor..yenelim ve bitirelim bu işi..

Turuncu

salihcakir

istanbuldan çıkan otobüsün haricinde iki özel araç ile de çanakkaleye gidiyoruz. şu an kilitbahirden çanakkale'ye geçiyoruz feribottayız. kavaklılar konfederasyonundan ; süleyman, matador başkan ve recep abi den selamlar...

Gorkem

Sempatik Bengülü

Dualarımız seninle SAMSUNSPORUM umarım bu maçı alırız

epçeli köylü

veis