Bank Asya 1.Lig 31.Hafta/ Ç.Dardanelspor-SAMSUNSPOR'UMUZ: 2-2

Başlatan samsunmania, 11 April 2010, 16:52:16

« önceki - sonraki »

samsunmania

Alıntı yapılan: jean - 15 April 2010, 20:13:57
ilk macta harbiyeyenildik yenelimde bitsin bu eziyet artik

Jean diyor ki çog zor mec aleceğiz uc puen.

furkan5534

celebi

çok rahat olur mu bilemem ama yenmek zorundayız

kalptenþimþek

Böyle giderse yakındır;
Sıyıracağız! Belde lastik, ayakta terlik çiftliğe düşeceğiz..
Ne olmuş bu adama? diye sorduklarında,
"Samsunspor bu hale getirmiş" diyecekler arkamızdan..
Ne ruh, ne beden dayanmıyor..
artık yeter..

beşnumara

Alıntı yapılan: 35ama55 - 15 April 2010, 23:13:02
Çok rahat kazanacağız gibime geliyor.
ben de böyle düşünüyorum.erciyes maçı gibi olmasa da onun gibi bir maç bekliyorum

erkutdem55

16 April 2010, 09:42:02 #65 Son düzenlenme: 16 April 2010, 09:44:47 erkutdem55
Bu maçta puan alamassak Konya maçında neler olur,tahmin etmek bile çok güç.Sabır taştı,uzatmaları oynuyor.

SAMSUNLU ORUMA 55

mutlak 3 puan almamız gereken maç inşallah alırız

YaşarDoğu

AlıntıTurkcell'den 1000 bilet hediye

Bank Asya Ligi'nde mücadele eden ve düşme hattında olan Çanakkale Dardanelspor'un geride kalan maçlarını kazanması için "Turkcell-Taraftar" el ele kampanyası kapsamında Gür-Tel Turkcell İletişim Merkezi (TİM) bin adet bedava maç bileti dağıttı.

Gür-Tel TİM merkezi önünde bilet dağıtımı öncesi taraftarlar ve Turkcell çalışanları üzerinde "Haydi maça, Dardanelspor-Samsunspor maçına Turkcell'den 1000 adet bilet hediye" yazılı pankartı birlikte açtılar. Haftasonu Dardanelspor'un kendi evinde oynayacağı Samsunspor maçının çok önemli olduğunu söyleyen Gür-Tel TİM sahibi Osman Gürel, bu zor gününde Çanakkalelilerin takımlarını yalnız bırakmamaları için bin adet bileti bedava dağıttıklarını kaydetti. Bu kampanya kapsamında stadyumun doldurulması açısından ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Gürel, 112 Jandarma Er Eğitim Alayı'na da 300 adet bilet hediye edeceklerini ifade etti. Osman Gürel'den biletleri teslim alan tribün liderleri, kendilerine maddi ve manevi destek olan bugüne kadar da 34 bin bilet dağıtan Tukcell'e taraftarlar adına teşekkür ettiler.

erkutdem55

34000 bilet  :-X
Mazlum Samsun halkı her maç cebinden min. 12000 dolduruyor.Sonuç Dardanelle 5 puan fark  >:(

YaşarDoğu

16 April 2010, 14:50:03 #69 Son düzenlenme: 16 April 2010, 14:52:41 YaþarDoðu
Bizim daha doğrusu yönetimin  taraftar ile ilgili pek sorunu yok zaten , en asgari 6-7 bine onuyoruz her maçı.Dardanel daha 2 bin i dolduramıyor ki 1000 bilet  dağıtıyorlar bizim maça.

Bizde başarı olsun stad herharükalde doluyor.Kaçınılmaz bi gerçek başarı yok bizde , ama iyi anladım ağlama sanatında Altın Top ödülü vermek gerek bizim yönetime

erkutdem55

Sene sonunda; ''Bu şartlarda kümede kalmak bile başarıydı,hiçbir şekilde destek görmedik,taraftar sadece başarıya endeksli stada geliyor.'' 4 hafta sonra birkaç kelime değişik okuruz gazetelerde.

Ollivanders

Kesin okuruz işte taraftar bize destegini verseydi daha rahat bir sezon gecirirdik derler.  Birinizde cıkıp desin bu takımı , oynadıgı futbolu izlemeye kim gelir diye ... Yetti artık .

maraton

mehmet yılmaz

1.000 biletin 100'ünü de bize verseler bariii.. Bu mudur misafirperverlik? Kınıyorum... Ikınıyorum... Şiddetle...  :D

mehmet yılmaz

Ayrıca hemen yanımızdaki tribüne Jandarma Alay Komutanlığından çarşı iznine çıkan Mehmetçikleri konuşlandırarak bizi askerimizle karşı karşıya getiren Çanakkale Turkcell bayiini bir kere daha kınıyorum...  >:( >:( 8) :P